Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Napíšu to znovu a budu to psát dokola - ABSURDISTÁN

A dokud lidi nebudou mít kule se tomu hnusu postavit, budou pouze ovečky ve frontě. Přeju pevný nervy ovečkám.

Odesláno

Jsem zvědavéj za jak dlouho tuhle úřední neochotu uvidím v občanským judu...

Přeci nějaká švestka se nebude psát s nějakým dopisem nějakýmu člověkovi,ne? Je to na zblití...

Odesláno

A vy snad někdo víte přesně, jak to bylo? A nebo jen slepě věříte tomu, co kdo napíše do novin??? Pak by ty ovečky seděly úplně přesně - ale na vás. Vyrobit tendenční a zavádějící článek v novinách nebo reportáž v televizi není žádný problém, naopak je to na denním pořádku. Takže gratuluji všem ovečkám, co si nechají bez přemýšlení blbnout hlavičky \"pravdami\" v novinách a televizi :/

Odesláno
Původně zaslal: oddie

A vy snad někdo víte přesně, jak to bylo? A nebo jen slepě věříte tomu, co kdo napíše do novin??? Pak by ty ovečky seděly úplně přesně - ale na vás. Vyrobit tendenční a zavádějící článek v novinách nebo reportáž v televizi není žádný problém, naopak je to na denním pořádku. Takže gratuluji všem ovečkám, co si nechají bez přemýšlení blbnout hlavičky \"pravdami\" v novinách a televizi :/

Souhlas.Jestli paní učitelka nebyla ráda že se :myslimztratilo!!??
Odesláno

Jako už mnohokrát v minulosti nelze Oddiemu odporovat - nikdo z nás paní nezná, nikdo z nás netuší jak se celá věc opravdu stala, co se jak řešilo či úmyslně nevyzvedlo - ale soudit, to nám jde jedna báseň.

Odesláno

Paní si za to môže sama. Spoliehať sa na to, že bolo ukradnuté a nepodať trestné oznámenie alebo spoliehať na to, že bolo odtiahnuté a nikto nebude chcieť zaplatiť pokutu a ďalšie súvisiace poplatky... :bojim

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Paní si za to môže sama. Spoliehať sa na to, že bolo ukradnuté a nepodať trestné oznámenie alebo spoliehať na to, že bolo odtiahnuté a nikto nebude chcieť zaplatiť pokutu a ďalšie súvisiace poplatky... :bojim

Tak si to přečti ještě jednou. Jasně tamje napsáno, že oznámení podala.
Odesláno

Ne, není to tam napsáno. Je tam: \"Šla jsem na policii. Tam mi řekli, že mi ho buď ukradli, nebo odtáhli. A že jestli ho odtáhli, dají mi vědět. Ale nic se nedělo. A pod tíhnou jiných problémů jsem na to zapomněla,\" líčí Trenčanská.

Takže to klidně mohlo být tak, že vůbec žádné oznámení nepodala, a že jen čekala, jestli jí někdo řekne, jestli to odtáhli nebo ne - a následně se na to zcela vybodla. Každopádně pokud se nenajde to konkrétní oznámení, je to výhradně její blbost.

[upravil dne 12/21/08 oddie]

Odesláno

Já to považuji za oznámení. Museli přeci udělat zápis, aby sami věděli, že po tom autě je sháňka. Jinak máš recht. Musí senajít to oznámení. I když... měla by mít kopii.

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

Původně zaslal: P.avel

jsme hold v Čechách :(

ja myslim, ze tohle by se mohlo stat i v cechach ;)

holt :P

hele nějak jsem nepochopil jak jsi to myslel...:aut

Odesláno

Původně zaslal: .mycTD

jsme hold v Čechách :(

ja myslim, ze tohle by se mohlo stat i v cechach ;)

holt :P

hele nějak jsem nepochopil jak jsi to myslel...:aut

Myslel tím určitě to, že auto \"se ztratilo\" na moravě;)

P.S.: Pokud jsem ten článek dobře pochopil a jak oddie jasně citoval, tak paní jenom oznámila, že auto nenašla a dál nějak zapomněla řešit, jestli jí ho odtáhli nebo ukradli, což by jasně ukazovalo na to, že se na to vybodla a pak na to zapomněla a neřešila to... Pak bych se tý částce ani nedivil (kolik byste zaplatili za parkovný na hlídanym parkovišti v Praze za šest let?)...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já sem byl po firemním večírku, ani nevím co sem tím chtěl říct :papa

Napoprvé jsem to chápal podobně, ale pak mi zavrtal brouk v hlavě a přečetl jsem si to znova...

Odesláno

Dundee:

aha... já myslel Čechy jako ČR :) takže se omlouvám Moravanům a Slezanům že jsem na ně zapomněl:mad::)

mam ted taky brouka v hlavě a jdu si to přečíst podruhý :roll:D

[upravil dne 22/12/08 P.avel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...