MAJSNER-VÁCLAV!!! Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 http://zpravy.idnes.cz/ucet-za-odtazeni-skody-120-v-brne-cini-200-tisic-korun-fvq-/brno.asp?c=A081217_181140_brno_dmk Citovat
Fusion Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Napíšu to znovu a budu to psát dokola - ABSURDISTÁN A dokud lidi nebudou mít kule se tomu hnusu postavit, budou pouze ovečky ve frontě. Přeju pevný nervy ovečkám. Citovat
KoudaK Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Jsem zvědavéj za jak dlouho tuhle úřední neochotu uvidím v občanským judu... Přeci nějaká švestka se nebude psát s nějakým dopisem nějakýmu člověkovi,ne? Je to na zblití... Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 A vy snad někdo víte přesně, jak to bylo? A nebo jen slepě věříte tomu, co kdo napíše do novin??? Pak by ty ovečky seděly úplně přesně - ale na vás. Vyrobit tendenční a zavádějící článek v novinách nebo reportáž v televizi není žádný problém, naopak je to na denním pořádku. Takže gratuluji všem ovečkám, co si nechají bez přemýšlení blbnout hlavičky \"pravdami\" v novinách a televizi :/ Citovat
Majar Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: oddie A vy snad někdo víte přesně, jak to bylo? A nebo jen slepě věříte tomu, co kdo napíše do novin??? Pak by ty ovečky seděly úplně přesně - ale na vás. Vyrobit tendenční a zavádějící článek v novinách nebo reportáž v televizi není žádný problém, naopak je to na denním pořádku. Takže gratuluji všem ovečkám, co si nechají bez přemýšlení blbnout hlavičky \"pravdami\" v novinách a televizi :/ Souhlas.Jestli paní učitelka nebyla ráda že se :myslimztratilo!!?? Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Jako už mnohokrát v minulosti nelze Oddiemu odporovat - nikdo z nás paní nezná, nikdo z nás netuší jak se celá věc opravdu stala, co se jak řešilo či úmyslně nevyzvedlo - ale soudit, to nám jde jedna báseň. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Paní si za to môže sama. Spoliehať sa na to, že bolo ukradnuté a nepodať trestné oznámenie alebo spoliehať na to, že bolo odtiahnuté a nikto nebude chcieť zaplatiť pokutu a ďalšie súvisiace poplatky... Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Paní si za to môže sama. Spoliehať sa na to, že bolo ukradnuté a nepodať trestné oznámenie alebo spoliehať na to, že bolo odtiahnuté a nikto nebude chcieť zaplatiť pokutu a ďalšie súvisiace poplatky... Tak si to přečti ještě jednou. Jasně tamje napsáno, že oznámení podala. Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Ne, není to tam napsáno. Je tam: \"Šla jsem na policii. Tam mi řekli, že mi ho buď ukradli, nebo odtáhli. A že jestli ho odtáhli, dají mi vědět. Ale nic se nedělo. A pod tíhnou jiných problémů jsem na to zapomněla,\" líčí Trenčanská. Takže to klidně mohlo být tak, že vůbec žádné oznámení nepodala, a že jen čekala, jestli jí někdo řekne, jestli to odtáhli nebo ne - a následně se na to zcela vybodla. Každopádně pokud se nenajde to konkrétní oznámení, je to výhradně její blbost. [upravil dne 12/21/08 oddie] Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Já to považuji za oznámení. Museli přeci udělat zápis, aby sami věděli, že po tom autě je sháňka. Jinak máš recht. Musí senajít to oznámení. I když... měla by mít kopii. Citovat
Mishanthrope Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Až jí to auto vrátí, může ho dát do dražby na dobročinné účely, jako nejdražší stodvacítku v Brně. Možná se nějaký blázen najde, který ho koupí. Citovat
.mycTD Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: P.avel jsme hold v Čechách ja myslim, ze tohle by se mohlo stat i v cechach holt Citovat
P.avel Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: P.avel jsme hold v Čechách ja myslim, ze tohle by se mohlo stat i v cechach holt hele nějak jsem nepochopil jak jsi to myslel... Citovat
Dundee Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: P.avel jsme hold v Čechách ja myslim, ze tohle by se mohlo stat i v cechach holt hele nějak jsem nepochopil jak jsi to myslel... Myslel tím určitě to, že auto \"se ztratilo\" na moravě P.S.: Pokud jsem ten článek dobře pochopil a jak oddie jasně citoval, tak paní jenom oznámila, že auto nenašla a dál nějak zapomněla řešit, jestli jí ho odtáhli nebo ukradli, což by jasně ukazovalo na to, že se na to vybodla a pak na to zapomněla a neřešila to... Pak bych se tý částce ani nedivil (kolik byste zaplatili za parkovný na hlídanym parkovišti v Praze za šest let?)... Citovat
Fusion Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Já sem byl po firemním večírku, ani nevím co sem tím chtěl říct Citovat
Dundee Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: Fusion Já sem byl po firemním večírku, ani nevím co sem tím chtěl říct Napoprvé jsem to chápal podobně, ale pak mi zavrtal brouk v hlavě a přečetl jsem si to znova... Citovat
P.avel Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Dundee: aha... já myslel Čechy jako ČR takže se omlouvám Moravanům a Slezanům že jsem na ně zapomněl:mad: mam ted taky brouka v hlavě a jdu si to přečíst podruhý [upravil dne 22/12/08 P.avel] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.