Luciferka Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 prej aby to Tico neodjelo, tak ho zajistil Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 \"Monstrozně\" parkující lulin v Kopřivnici....ale my se tu nedivíme, hold Ačka v SPZ nějaké prase tam z Prahééé Vidím logo Monster, polepenou kapotu a nepotřebuju vidět nic jinýho Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 Jak kokot .... http://2i.cz/522594be6d [upravil dne 20/10/13 18:16 od StibTo] Citovat
dusan2 Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Lexus zrejme moze parkovat vsade Podotykam ze ide o miesto pre invalidov a auto tam stalo pol dna. Citovat
Print Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Dnes uz legendarni parkoviste na Chodove. Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Print : tohle jsem tam vidal casto ale myslim, ze to je tak 50/50 jestli za to \"mohl\" - treba tam parkoval driv a okolo se ty auta menily nekdo zaparkoval trosku bliz / dal ...... to parkoviste mi fakt nechybi Citovat
Medvěd Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Jak kokot .... http://2i.cz/522594be6d [upravil dne 20/10/13 18:16 od StibTo] Tyhle auta se prostě do chlívku na Š 120 nevlezou - kdyby se postavil \"mezi čáry\", tak by do toho rencka vedle nikdo nevlezl. [upravil dne 28/11/2013 13:41 od Medvěd] Citovat
Print Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 szibto pan tam zajizdel predemnou... jeli jsme v rade zasebou 3 auta co hledali misto prvni zajel pan z astrou a odesle pak ja a pan z oktavkou uz se nevesel :-) Citovat
Print Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 jinak driv sem parkoval v tech podzemkach v parku pod kanelaremi mel sem tam svuj flek ale uz tam nezajedu :-D Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 heh to mas dobry ja tam delal 5,5 roku ale asi ve spatnejch firmach nebo na spatnejch pozicich Citovat
Butrus Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Parkování u nás na sídlišti: A nastala následující situace: já parkoval na místě té šedé 406 napravo od \"řidiče\" s Alfou. Paní s autem na místě toho MPV Toyota vyjížděla, ale díky tomu \"řidiči\" s Alfou se nedokázala vytočit a orvala mi auto (zadní levý lem a kousek nárazníku). Lze považovat parkování té Alfy jako protizákonné? Lidi tu parkujou jak prasata, zvlášť když cca. 300 m je parkoviště, kde lze zaparkovat i v noci, když jsou všechna místa kolem bytovek plná. Po odpolední to kolem bytovky ani nezkouším a jedu hned na to parkoviště. Sice musím jít kousíšek pěšky, ale neblokuju ostatní. Jo a taky se mi stalo, že chci jet do práce (noční) a nemohu vyjet, protože se za sebe postavili dva \"umělci\" - představ si tu Alfu a druhou za ní. A já neměl kudy vyjet, musel jsem vycouvat na trávu a jet po chodníku (stál jsem co bílá C4 Grand Picasso). Co s takovejma lidma? Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 nechat odtáhnout když blokují výjezd ..... Citovat
Judes Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Tak ako parkuje s tou Alfou sa na preplnených sídliskách parkuje bežne ale majitel mal nechať povolenú ručnú brzdu aby sa dalo autom posunúť. Citovat
Print Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Stibto: delám u firmy co udrzuje celý \"park\" v provozu a ja presne udrzuju v provozu budovu c.5 a budovu c.7 coz jsou budovy DHL a na vyzadaní jsem i já \" ten v monterkách \" ( jak často a z radostí pouzivají mistní \" kravataci \" ) dostal kartu ze svím parkovacím místem prímo pred nasí dílnou ale od ty doby co mam ten podvozek tak uz do garazí nezajedu takze moje misto dostal nejakej \"kravatak\" [upravil dne 28/11/13 16:48 od Print] Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Aaaaaa sprava budov Ti k nam do InBevu (18 / 20) chodili furt, porad se tam neco s*alo hehe. No nic sry za OFF TOPIC Citovat
Medvěd Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Kdysi jsem přespával u kamarádky v Budějicích a tam se parkovalo tak, že v zálivu kolmo k chodníku stálo cca 20 aut a před nimi napříč parkovalo cca 8 aut, která si řidiči různě podle potřeby růčo posouvali (cifry nejsou podstatné). Každopádně došlo k tomu, že jsem už nenašel díru na kolmé stání a tak jsem svou dodávku plnou knih postavil mezi ostatní auta do té druhé řady (a podvědomě jsem nechal zařazenou jedničku + zataženou ručku). Ráno jsem klem 8mé hodiny přišel k autu a za stěračem byla cedulka : \"Pokud, vole, š*káš tak jako parkuješ, tak se nediv, že Tě nikdo nemá rád\". Při příští návštěvě se mě kamarádka několikrát za večer ptala, jestli mám auto odbržděné - prý jí vysvětlování mého \"prohřešku proti místním zvykům\" vůbec nebavilo Citovat
vendelinek Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 no,u nás v práci na parkovišti,kde se kolix sejde i 800 aut,už těžko někdo najde místo,tak to postaví do prostřed,to je pak uměni vyjíždět z místa a proti tobě stojí auto,nebo už je konec parkoviště a on to postaví ještě vedle do cesty:bojim Citovat
Šalda Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Tak dneska si jedu do Lídlu, a vidím tam zaparkovaný auto jak u debilů, tak mě nenapadlo nic jinýho než si k němu pěkně zaparkovat a počkat si tam:D Sice jsem musel vylízt přes spolujezdce, ale Krabica je dost velká, takže to není žádnej problém:D Vylezu ven, zapálím si a čekám, za chvílu přišel pán asi 45 let, chvílu se dívá, a potom mě říká: Blíž už jste si to nemohl dát, že? Já na něj: co, co, já stojím dobře. On: No ale já tam teď nemůžu nasednout. Já: A co já s tím? On: Můžete s tím kousek uhnout, abych mohl nasednout? Já: Proč bych s tím měl kousek uhnout, já stojím tak jak se stát má. On:Trochu na mě zkusil zvýšit hlas(což ale neměl dělat:D) Můžete s tím odjet abych mohl nasednout??? Já: (už taky s tvrdším tónem) Kdybys neparkoval jako debil tak sis mohl nasednout v pohodě. On: Něco zabrblal pod fousama Já: poslal sem ho do všecho možnýho a jen se vesele díval jak pán nasedá přes spolujezdce, měl docela pupek, takže mu to šlo docela blbě Tak se na ně musí na debily:D Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.