Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno
\"Monstrozně\" parkující lulin v Kopřivnici....ale my se tu nedivíme, hold Ačka v SPZ :D nějaké prase tam z Prahééé :)

Vidím logo Monster, polepenou kapotu a nepotřebuju vidět nic jinýho :D

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Print : tohle jsem tam vidal casto ale myslim, ze to je tak 50/50 jestli za to \"mohl\" - treba tam parkoval driv a okolo se ty auta menily nekdo zaparkoval trosku bliz / dal ...... to parkoviste mi fakt nechybi :)

Odesláno

szibto pan tam zajizdel predemnou... jeli jsme v rade zasebou 3 auta co hledali misto prvni zajel pan z astrou a odesle pak ja a pan z oktavkou uz se nevesel :-)

Odesláno

heh to mas dobry ja tam delal 5,5 roku ale asi ve spatnejch firmach nebo na spatnejch pozicich :D

Odesláno

Parkování u nás na sídlišti:

post-31496-14109634284524_thumb.jpg

A nastala následující situace: já parkoval na místě té šedé 406 napravo od \"řidiče\" s Alfou. Paní s autem na místě toho MPV Toyota vyjížděla, ale díky tomu \"řidiči\" s Alfou se nedokázala vytočit a orvala mi auto (zadní levý lem a kousek nárazníku).

Lze považovat parkování té Alfy jako protizákonné?

Lidi tu parkujou jak prasata, zvlášť když cca. 300 m je parkoviště, kde lze zaparkovat i v noci, když jsou všechna místa kolem bytovek plná. Po odpolední to kolem bytovky ani nezkouším a jedu hned na to parkoviště. Sice musím jít kousíšek pěšky, ale neblokuju ostatní.

Jo a taky se mi stalo, že chci jet do práce (noční) a nemohu vyjet, protože se za sebe postavili dva \"umělci\" - představ si tu Alfu a druhou za ní. A já neměl kudy vyjet, musel jsem vycouvat na trávu a jet po chodníku (stál jsem co bílá C4 Grand Picasso). Co s takovejma lidma?

Odesláno

Tak ako parkuje s tou Alfou sa na preplnených sídliskách parkuje bežne ale majitel mal nechať povolenú ručnú brzdu aby sa dalo autom posunúť.

Odesláno

Stibto: delám u firmy co udrzuje celý \"park\" v provozu a ja presne udrzuju v provozu budovu c.5 a budovu c.7 coz jsou budovy DHL a na vyzadaní jsem i já \" ten v monterkách \" ( jak často a z radostí pouzivají mistní \" kravataci \" :D ) dostal kartu ze svím parkovacím místem prímo pred nasí dílnou :cool: ale od ty doby co mam ten podvozek tak uz do garazí nezajedu :( takze moje misto dostal nejakej \"kravatak\" :(

[upravil dne 28/11/13 16:48 od Print]

Odesláno

Aaaaaa sprava budov :D Ti k nam do InBevu (18 / 20) chodili furt, porad se tam neco s*alo hehe.

No nic sry za OFF TOPIC

Odesláno

Kdysi jsem přespával u kamarádky v Budějicích a tam se parkovalo tak, že v zálivu kolmo k chodníku stálo cca 20 aut a před nimi napříč parkovalo cca 8 aut, která si řidiči různě podle potřeby růčo posouvali (cifry nejsou podstatné). Každopádně došlo k tomu, že jsem už nenašel díru na kolmé stání a tak jsem svou dodávku plnou knih postavil mezi ostatní auta do té druhé řady (a podvědomě jsem nechal zařazenou jedničku + zataženou ručku). Ráno jsem klem 8mé hodiny přišel k autu a za stěračem byla cedulka : \"Pokud, vole, š*káš tak jako parkuješ, tak se nediv, že Tě nikdo nemá rád\". Při příští návštěvě se mě kamarádka několikrát za večer ptala, jestli mám auto odbržděné - prý jí vysvětlování mého \"prohřešku proti místním zvykům\" vůbec nebavilo

Odesláno

no,u nás v práci na parkovišti,kde se kolix sejde i 800 aut,už těžko někdo najde místo,tak to postaví do prostřed,to je pak uměni vyjíždět z místa a proti tobě stojí auto,nebo už je konec parkoviště a on to postaví ještě vedle do cesty:bojim

Odesláno

Tak dneska si jedu do Lídlu, a vidím tam zaparkovaný auto jak u debilů, tak mě nenapadlo nic jinýho než si k němu pěkně zaparkovat a počkat si tam:D

Sice jsem musel vylízt přes spolujezdce, ale Krabica je dost velká, takže to není žádnej problém:D

Vylezu ven, zapálím si a čekám, za chvílu přišel pán asi 45 let, chvílu se dívá, a potom mě říká:

Blíž už jste si to nemohl dát, že?

Já na něj: co, co, já stojím dobře.

On: No ale já tam teď nemůžu nasednout.

Já: A co já s tím?

On: Můžete s tím kousek uhnout, abych mohl nasednout?

Já: Proč bych s tím měl kousek uhnout, já stojím tak jak se stát má.

On:Trochu na mě zkusil zvýšit hlas(což ale neměl dělat:D)

Můžete s tím odjet abych mohl nasednout???

Já: (už taky s tvrdším tónem) Kdybys neparkoval jako debil tak sis mohl nasednout v pohodě.

On: Něco zabrblal pod fousama

Já: poslal sem ho do všecho možnýho a jen se vesele díval jak pán nasedá přes spolujezdce, měl docela pupek, takže mu to šlo docela blbě:D

Tak se na ně musí na debily:D

post-11826-14109634284979_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...