Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mám starou 120cítku asi 4 roky v polopřevodu, zítra se ji chystám přihlásit, myslíte že v tom bude nějakej problém? Je nějaká doba do kdy se musí auto přihlásit?

Díky za odpovědi.

Odesláno

no tak si vem železné nervy, doba na přepis je 8dní od polopřevodu, ale nějak nad tím nelpí, dnes jsem šel okolo fronta tak na 5hodin, pokud máte lístkový systém tak poránu už nemáš šanci lidí jak srač.., chtělo by to válku a trochu to zredukovat,taky by se nevymíšlely hovadiny a prachy by šli do vývoje né do politiků a cha cháá ekologie :)

nezapomeň evidenční kontrolu, velký malý tp, pojistku,občanku, spz, a vyplnit lejstro

Odesláno

pokud vim, tak meziprevod by mel bejt jen na 10dni, resp. ted se tak prostrihavaj maly TP (alespon tady v HK), ale v praxi neexistuje vymahatelnost ani sankce, takze pokud nemas prostrizenej malej technicak, tak muzes jezdit furt.. ale stihnout bys to mel do konce roku, kvuli ekologickymu vypalnymu, po novym roce bych ocekaval, ze urady budou postupne vsechny hrisniky v meziprevodu kontaktovat, aby z nich to ekovypalny vytriskaly..

EDIT: tak asi tech 8dni.. kazdopadne je tam ted fakt fest naval..

[upravil dne 16.12.08 jurash]

Odesláno
Původně zaslal: jurash

po novym roce bych ocekaval, ze urady budou postupne vsechny hrisniky v meziprevodu kontaktovat, aby z nich to ekovypalny vytriskaly..

[upravil dne 16.12.08 jurash]

Proč by je měly kontaktovat, stejně to zaplatí dřív nebo později :bacha

Odesláno

unás se stojí pěkně řada žádné lístky, kdo příjde ráno čeká 6 hodin ve frontě, já přišel 10min před zavíračkou a do 15 minut jsem odcházel vyřízen, doklady si tam nechali a mám si proně dojít zítra odpolko, mám rád uřady.

ještě drobnost \"známosti dělaj divy\" a flaška bechera ještě větší.

tet budete nasraný i na mě...:papa pardooon

Odesláno

ja byl brachoj prehlaset auto v pondeli,byl jsem tam o pul seste,byl jsem paty na rade a v 8:00 jsem byl doma,takze privstat se mi vyplatilo,protoze kdyz jsem odchazel,tak tam bylo uz asi sto lidi:)

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Já jsem byl na uradě včera stál jsem frontu od 6 hodin otevírají v 8 hodin a byl jsem 15 na řadě, takže přeju pevný nervy.

To jsi měl kliku. Dnes jsem mluvil s paní, která tam pracuje a říkala, že když jde v 6:30 do práce, tak tam už čeká 60 lidí (taky Náchod). Stavoval jsem se tam cca v 11:00, naštěstí jen na \"čumendu\" - ten prostor před okénky byl úplně plný lidí, hlava na hlavě. A včera to prý stálo i na chodbě před řidičákama. Vůbec nechápu, podle čeho se tam ty lidi organizují, žádné fronty nebyly, jenom dav.

Odesláno

To je otřesný, to se jim fakt povedlo.

Chudáci lidi, kteří si potřebujou přihlásit \"normální\" auto.

Když mě na stk řekl, že mám €3 tak sem jásal.

Btw: bratr přihlašuje tak, že koupí známýmu cigarety aby vystál frontu a on si de sednout na kafe :D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Btw: bratr přihlašuje tak, že koupí známýmu cigarety aby vystál frontu a on si de sednout na kafe :D

:D

Ja jsem se minuly tyden objednal po internetu, prisel jsem naurad, vzal si cisilko, vyplnil zadost a za 10 min. jsem byl na rade.:super

Odesláno

Ono je to především úřad od úřadu. V Praze už jsou všechny termíny do konce po internetu zablokovaný už dávno, takže tam si nešrtnete. Stejně tak přijít tam před koncem je zbytečné, když už jsou pořadí dávno pryč. Oproti tomu třeba na Praze-západ je volných termínů ještě dostatek.

Tak edit: ani na PZ už nejsou termíny na online objednání, ale aspoň jsou tam zatím ještě únosné čekačky. Zato Praha-východ je beznadějná, v Brandýse byla prý dokonce rvačka...

[upravil dne 12/18/08 oddie]

Odesláno

No stihnout do konce roku by to chtělo, já tam byl před dvěma týdny (u nás v CHRUDIMI) přes net všechno plné až do 2.1. 2009 a na místě mi to už nevydalo ani čekací lístek, protože bylo vše obsazeno, bavil jsem se tam s chlapkem a ten říkal že tam přijel o půl šesté ráno (mají až od sedmi) a lidi už stály před ním, tak jsem to vzdal a nechám to po novém roce, potřeboval jsem přihlásit pouze nový vozík

Jinak ten polopřevod si myslím, že nebude problém, já občas obchuduji s nějakými motorkami a všechny jsme měl v polopřevodu a nikdy mi nikdo nic neřekl i když to bylo třeba rok zpátky

Odesláno
Původně zaslal: jzzr

No stihnout do konce roku by to chtělo, já tam byl před dvěma týdny (u nás v CHRUDIMI) přes net všechno plné až do 2.1. 2009 a na místě mi to už nevydalo ani čekací lístek, protože bylo vše obsazeno, bavil jsem se tam s chlapkem a ten říkal že tam přijel o půl šesté ráno (mají až od sedmi) a lidi už stály před ním, tak jsem to vzdal a nechám to po novém roce, potřeboval jsem přihlásit pouze nový vozík

Jinak ten polopřevod si myslím, že nebude problém, já občas obchuduji s nějakými motorkami a všechny jsme měl v polopřevodu a nikdy mi nikdo nic neřekl i když to bylo třeba rok zpátky

Realita v Liberci- v půl druhý ráno tam byl dneska první člověk, kamarád tam dorazil ve 3 a byl asi pátej, v sedm štrůdl od úřadu úplně strašnej, odhadem tak 250lidí, možná víc..

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Alesek

Já jsem byl na uradě včera stál jsem frontu od 6 hodin otevírají v 8 hodin a byl jsem 15 na řadě, takže přeju pevný nervy.

To jsi měl kliku. Dnes jsem mluvil s paní, která tam pracuje a říkala, že když jde v 6:30 do práce, tak tam už čeká 60 lidí (taky Náchod). Stavoval jsem se tam cca v 11:00, naštěstí jen na \"čumendu\" - ten prostor před okénky byl úplně plný lidí, hlava na hlavě. A včera to prý stálo i na chodbě před řidičákama. Vůbec nechápu, podle čeho se tam ty lidi organizují, žádné fronty nebyly, jenom dav.

přesně jak říkáš jenom dav, mraky lidí mě předběhly. zaplať bůh že to mám za sebou.:super

Odesláno

Rvačky byli prý už o prázdninách v Řepích (Jeremiášova, tam u Shellky), tak tam pak byla MP.

Prev v Praze někdy ke konci nějaký čísla pustěj, ale asi jak kde...

Nevím, proč to neudělat plnou mocí - poslat jednoho, ať to vyřídí za další 3...

Odesláno

Uherské Hradiště - stáli jsme od 3:00 ráno, byli jsme první :P

Další se asi kvůli dešti začali trousit až 4:48, v 5:15 tam už bylo 27 lidí...

Po otevření úřadu v 7:37 se masa navalila dovnitř a asi za 5 minut došly lístky - 160 ks, pak ještě vedoucí 25 z milosti přidal, ale stejně se na všechny nedostalo... :roker

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Rvačky byli prý už o prázdninách v Řepích (Jeremiášova, tam u Shellky), tak tam pak byla MP.

Prev v Praze někdy ke konci nějaký čísla pustěj, ale asi jak kde...

Nevím, proč to neudělat plnou mocí - poslat jednoho, ať to vyřídí za další 3...

Ke konci pustěj pár lístků, jen když jde všechno hladce a je evidentní, že se to stihne. Spoléhat na to je blbost.

A s tou plnou mocí? A co si asi tak myslíš, že tam ti lidi dělaj? Víc lístků si ve frontě bere většina, přede mnou bylo taky jestli 30 lidí, a číslo jsem měl 81 (a já sám jsem tam byl taky s plnou mocí).

Odesláno

tak ve vysočanech sem stál od 4 hodiny a vyfasoval sem číslo 387 :D no a v 8 večer sem odcházel štastný a s novýma spz v ruce :D:D ten co tam byl první tak stál už od 22:00 a o půlnoci tam už bylo 20 lidí :mrk

[upravil dne 19.12.2008 vinorak]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...