Tosko Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Zdravim vas.. Mám jednu otázku. Nedávno som prešvyhol hranicu 10000km a mal som už meniť olej ale akosi furt neviem aký tam mám dať predtím tam bol total 10w40 ale kamosi mi vravia že to je zbytočne drahý do stareho dieselu... Mohol by som sa spýtať čo povite na olej cinol alebo mogul???10w40?? stoji len 400sk:roll
hnusoba Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: Tosko Zdravim vas.. Mám jednu otázku. Nedávno som prešvyhol hranicu 10000km a mal som už meniť olej ale akosi furt neviem aký tam mám dať predtím tam bol total 10w40 ale kamosi mi vravia že to je zbytočne drahý do stareho dieselu... Mohol by som sa spýtať čo povite na olej cinol alebo mogul???10w40?? stoji len 400sk:roll V Testu majú 10W40 za 250 korún 2 litre...a čo ušetríš tak prelej radšej dole krkom ako dole nalievacím otvorom motora
Ferry Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: Tosko Zdravim vas.. Mám jednu otázku. Nedávno som prešvyhol hranicu 10000km a mal som už meniť olej ale akosi furt neviem aký tam mám dať predtím tam bol total 10w40 ale kamosi mi vravia že to je zbytočne drahý do stareho dieselu... Mohol by som sa spýtať čo povite na olej cinol alebo mogul???10w40?? stoji len 400sk:roll V Testu majú 10W40 za 250 korún 2 litre...a čo ušetríš tak prelej radšej dole krkom ako dole nalievacím otvorom motora ty jo tak to jsem sehnal levneji 5l Totalu 7000, 10l - (2x5L pixla) za 1190Kc (doprava postou byla zdarma) [upravil dne 15/12/08 Ferry]
Grave Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Tyhle témata se tu probíraly snad už tisíckrát. Příště použij funkci hledání!!! Záleží co od toho chces a kolik do toho chces investvestovat. Já bych tam splašky alá omw nedával, jsem zastánce kvalitnějších olejů, přecijen si to ten motor zaslouží, že Ti slouží, ne? Já jsem posledně investoval do oleje Ligui Moly 10W-40 s obsahem molyky a musím prohlásit, že po nastartování a nasátím nového oleje do mazacího okruhu motor znatelně ztichl. V zásadě tam můžeš dát cokoliv, otázka je, nakolik to auto máš rád Ale v případě, že ten motor má půl milionu, tak bych tam ten mogul možná i dal...
Tosko Odesláno 15. prosinec 2008 Autor Odesláno 15. prosinec 2008 AUTO MA NAJETO 310000KM.CCA a hadam tam nebudem kupovať nejkay castrol keď vydrži aj tak len 10000km takisto ako total alebo byvali madit alebo hoci čo.si myslim...asi ten mogul ale neviem:myslim
Demo Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 v CR stoji 5 litru 10W40 totalu 599 Kc a Mogul Extreme 10W40 mi vychazi na cca 618 Kc 5 litru....
autospravca Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 V pohode i lacnejší s vis.tr.10W40,trebars i mogul. Z tohto lacnejšieho oleja vznika viac karbonu,životnosť motora to výrazne nezníži.
BV406 Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 treba zde http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=48906 vdecne tema osobne doporucuju 10W40, jakykoli znackovy vyrobce
Kurt Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Pravidla fóra 1. Komerční inzerce je možná pouze se souhlasem vedení Peugeot-Clubu. 2. Než položíte dotaz, zkuste použít Hledání. 3. Své dotazy pište do příslušných sekcí, nepokládejte stejný dotaz ve více sekcích. Stejně tak neměňte téma dotazu. Pokud se chcete zeptat na něco zcela jiného, založte nový dotaz. 4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"pomoc\" toho nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. 5. Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme Pokec. 6. Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé, nevkusné či protizákonné. 7. Pokud svůj problém vyřešíte, napište do příspěvku, jakým způsobem jste jej vyřešili, pomůžete tím ostatním se stejným problémem. V případě nedodržování těchto pravidel se vystavujete riziku smazání příspěvku, který je proti pravidlům. Při zvláště hrubém či opakovaném porušování pravidel může být Váš uživatelský účet zablokován. http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules
Recommended Posts