Dave_k Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Poněvadž se chystáme s Aluškou na vánoční srázek tak by jsme rádi využili toho, že se po delší době dostaneme do matičky Prahy a okoukli co nového v centru. Takže máme v plánu někde v okolí stanice metra Kobylisy zaparkovat a do centra vyrazit \"krtkem\" (metrem). Tak prosíme znalce okolí o doporučení kde rozumně zaparkovat. Parkování může bejt samozřejmě klidně i placený (hlídaný výhodou). Případnejm jinejm návrhům se nebráníme. P.S. Souřadnice parkoviště výhodou. [upravil dne 7/12/08 Dave_k] Citovat
Dundee Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Za multikinem Ládví kousek od metra se pár parkovacích míst u králíkáren občas najde, kor o víkendu;) Citovat
Ferry Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 muzes zaparkovat pred barakem kde pracuju, ale hlidani asi nezajistim na Kobylisy je to 2 zastavky Tram nebo 10 min pesky Loc: 50°7\'50.473\"N, 14°27\'14.019\"E Citovat
Fx Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 U metra Letňany je P+R, na Ládví myslím taky Citovat
*jose_106* Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Pokud by se vám chtělo sjet až dolů na Holešovice=metro C, tam je taky p+r. na ládví by mělo být pro kino. Jinak kousek dál za Ládví na Proseku u Billy či u OBI. Citovat
Fx Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 jose: U Billy se teď nad určitou dobu platí a ne zrovna málo, navíc to není hlídané, to samé u OBI. Citovat
*jose_106* Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Fx: aha, vida, nevěděl jsem. Tak sorry za mylné doporučení, znám to asi postaru... Citovat
Dundee Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Myslím, že to větší parkoviště vlevo (přímo od multikina) je hlídaný Jinak prostoru k zaparkování je tam relativně dost... Citovat
Kdo Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Když jedu mimimetrem do centra, nechám auto na parkovišti u polikliniky na Proseku a jdu na stanici Střížkov. Parkoviště bude o víkendu volné a na metro to je přes ulici. http://www.mapy.cz/#x=133232800@y=136092960@z=15@mm=F Citovat
MJSytic Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Jednoznačně P+R parkoviště u \"M\" Ládví. Máš to za 10Kč na celý den pěkně za plotem a hned u metra ... Citovat
Fx Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Kdo: U polikliniky bydlím a zrovna tam bych auto být tebou celý den rozhodně nenechal, respektive dá se to jen při dodržování \"nenechat tam nic cennýho\". Po okolí se tu potloukají děcka, co se nudí, kradou a hlavně ničí... Znám lidi, kteří znají tyhle děti, takže je moje auto relativně v bezpečí - vědí moc dobře, že se mu mají vyhýbat obloukem... Dundee: Jestli myslíš to parkoviště nejblíž k multikinu nalevo, tak tě zklamu, hlídané není a mně osobně tam ukradli z auta stěrače, když jsem tam stál cca 10 minut. Jak říká MJSytic: Šel bych na P+R u Ládví nebo v Letňanech. Je to kousek od sebe a není to drahé, auto je za plotem. Což není vyslovená výhra, ale lepší než uprostřed sídliště, které neznáš. Citovat
Kdo Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Fx Kdo: U polikliniky bydlím a zrovna tam bych auto být tebou celý den rozhodně nenechal, respektive dá se to jen při dodržování \"nenechat tam nic cennýho\". To jsem nevěděl, tedy se omlouvám a jsa poučen, už vím kam příště jet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.