Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

U nás se smažilo a bylo na výběr 

1. řízečky s bramborem

2. žampiony s bramborem

Tak jsem se nacpal, za chvíli uvařím kávičku, lehnu k televizi a budu koukat na formule

IMG_20210321_122809.thumb.jpg.5a34990c9cc4eb3a3b81286fcd079073.jpgIMG_20210321_122822.thumb.jpg.3e06a7e6f8c9b06a575c87bb3ab4c15b.jpg

Odesláno

Dlouho tu nic nedávám, protože už asi týden mě bolí brutálně osmička tak nemám náladu. Dnes jsem se ale hecnul a trochu jsem si zavařil. Ještě není hotovo:

Krůtí prso s tymiánem na pomerančích s medem a k tomu budou šťouchané brambory. 

20210321_130747.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysR myslel jsem, že tam bude napsáno - už týden držím dietu 🤣.  No ale zub ti teda fakt nezávidím, asi zubaře by to chtělo ?

Odesláno

@Petr 3008Ale jasné že chtělo ale v práci bylo furt něco a prostě nebyl prostor se dopoledne urvat takže zvítězily prášky a proplach slivovicí. Každopádně jen se tlačí ven takže dr mi pomůže max skalpelem, narychlo tě žádná chira nevezme. To se vyřeší 🙂

Dieta je u mě sprosté slovo, to už nikdy neříkej 😁

Odesláno

Maso + ovoce = to bych nedal :D  Ale jak se říká: tisíc lidí, tisíc chutí :super

Odesláno (upraveno)
V 21. 3. 2021 at 13:49, Šalda napsal:

Já sem udělal na zkoušku kremrole, a nejsou teda vůbec špatný 🤩

Čekám že z nich vylezou Menšík a Sovák než ty kremrole sní bernardýn. 😂 :papa

Upraveno uživatelem MJSytic
citace prosím bez obrázků
Odesláno (upraveno)
před 39 minutami, vagi napsal:

Maso + ovoce = to bych nedal :D  Ale jak se říká: tisíc lidí, tisíc chutí :super

Abych řekl pravdu, tak jsem to dělal poprvé, 20 minut před koncem to bylo ještě potřeno medem. Chtěl jsem zkusit něco totálně jiného a řeknu ti, že jsem byl mile překvapený a doma to mělo úspěch. Ty jsi prd gurmán 😁

Jinak je to opravdu recept, nevycucal jsem si to z prstu 🙂

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 4 minutami, HanysR napsal:

Ty jsi prd gurmán

Přiznám se, žádný extrémista...ale klasik. Maso, koření, bylinky....

Hlavně, že to všem doma chutnalo...doufám, že i psice ochutnala :D

Odesláno

@vagiChlupatice měla kačenu 😁

Jinak já rád nové věci a zkusím cokoli. Baví mě i na dovolené vyzkoušet kde co. Já vždy nejdřív zkusím a pak třeba řeknu ne. Taková je moje holka, ta to ani nezkusí a ví že ne 🙂 Kluk je jako já,ten jde do všeho a pak verdikt 😁

Odesláno

Safra...kachničku bych taky dal :D

Maso s ovocem jsem měl naposledy před cca 20 lety...a už tenkrát jsem věděl, že ne. Od té doby se tomu vyhýbám :D

Guest Petr 3008
Odesláno

To já bych klidně ochutnal, vůbec mi taková jídla nevadí a vypadá to hezky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...