Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

To víš, už mi to tu chybělo..  Díky autíčku nemáš na vaření čas.

Guest Petr 3008
Odesláno

Já chodím na obědy v práci, a řeknu vám, že to výdejové okénko mezi dveřmi a jídlo v krabičce... mě teda už pěkně.......... však víte co.

IMG_20210216_121242.thumb.jpg.b970697b9d0fe152da41596b76ee5e9e.jpg

Odesláno (upraveno)

K Radimovu květáku dám tip pro ty, co chtějí vynechat smažená jídla. Obalit syrový rozdělený růžičky v těstíčku mouka/sůl/vejce, poté ve strouhance (nejlíp do sáčku a nasypat růžičky.) Pak do trouby na pečící papír, postříkat olejem ve spreji (kdo nemá, dá se to třeba mašlovačkou naolejovat, ale je to pracnější). Trouba 200 stupňů (horní/spodní) 35-45 minut, cca v polovině času obrátit.

Když to manželka udělal poprvé, hrozně mne to překvapilo, od smaženého k nerozeznání ale prakticky bez tuku. Od té doby už neděláme květák jinak.

Upraveno uživatelem Pacho69
Guest Petr 3008
Odesláno
před 3 hodinami, Péťa napsal:

Vypadají skvěle :super Stále máš můj obdiv, jak se o vnoučata staráš :super

Mnohokrát si tady děláme srandičky..z tatarky, z ježků a tak různě, ale to k tomu prostě patří.  Každopádně Péťova slova platí, je to obdivuhodné a opravdu "klobouk dolů", protože každý by to rozhodně nedokázal.

Odesláno (upraveno)

Tvl..... smažák...... 🤩🤩🤩 a nejlíp z plastovýho tácku, s plastovym příborem, jedovatá no name tatarka z pytlouna a ....... ........ a točený pivo..... 😍😍😍 ať už otevřou ty hospodyyyyyyy.... 🤤🤤🤤

modi.... dejte ban na tohle téma.....

Strašně se mi stejská i po těch kolenech.... a nožičkách na ohni... a hambatejch.... 😉

Jediný co je fajn, je uzený ... to viselo skoro do teď v komíně,  ale kuli teplu sem ten poslední kousek dala do lednice....

nemá někdo doma bůček navíc....? 🤔😂

IMG-20210213-WA0008.jpg

20210213_171933.jpg

20210131_183748.jpg

20201231_224137.jpg

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Tak domáci tatarka je nejlepší.. 😋 ale ty prasárny kioskový v kempech... 🤩🤩🤩

A nejseeeem... 😃 nemodim.. 😅

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...