buml Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Videl sem jiz par aut se samolepkou NE EU! Byla klasicky modra s hvezdama a preskrtnuta s napisem NE! netusite kde sehnat, zatim marne patram:( Citovat
Dundee Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: buml Videl sem jiz par aut se samolepkou NE EU! Byla klasicky modra s hvezdama a preskrtnuta s napisem NE! netusite kde sehnat, zatim marne patram:( Ještě jsem ji neviděl, ale chci dva kousky (nejlepší by byly ve formátu proužku na RZ):D Citovat
buml Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: buml Videl sem jiz par aut se samolepkou NE EU! Byla klasicky modra s hvezdama a preskrtnuta s napisem NE! netusite kde sehnat, zatim marne patram:( Ještě jsem ji neviděl, ale chci dva kousky (nejlepší by byly ve formátu proužku na RZ):D cauky, no tam je problem, ze by to byl zasah do RZ a to je proti zakonu stajne jako kdyz si tam lidi lepili ten prouzek kdyz tam este nebyl, ale taky by se mi to libilo Citovat
Fusion Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: buml Videl sem jiz par aut se samolepkou NE EU! Byla klasicky modra s hvezdama a preskrtnuta s napisem NE! netusite kde sehnat, zatim marne patram:( Ještě jsem ji neviděl, ale chci dva kousky (nejlepší by byly ve formátu proužku na RZ):D cauky, no tam je problem, ze by to byl zasah do RZ a to je proti zakonu stajne jako kdyz si tam lidi lepili ten prouzek kdyz tam este nebyl, ale taky by se mi to libilo Ne když koupíš takovej ten rámeček okolo SPZ, kde část překrývá značku (což asi taky není úplně košer). Ale já sem tu CZ nálepku měl na značce a nikdy policajti neotravovali, ani když kontrolovali štítky STK. Citovat
buml Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 to neni spatnej napad, jen jestli je z toho mekkyho plastu, ja nemam rad lamaci podlozky. Nicmene samolepku chci a chci a chci:D Citovat
Péťa Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: buml to neni spatnej napad, jen jestli je z toho mekkyho plastu, ja nemam rad lamaci podlozky. Nicmene samolepku chci a chci a chci:D Tak se zkus zeptat na Hradě. Třeba ji budou rozdávat zdarma Citovat
Driver Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Napiš si o ní Klausovi, třeba ti jí pošle i s vlastnoručním podpisem Citovat
buml Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 no pokud to nepude jinak, tak na hrad napisu. Citovat
.mycTD Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 uz jsem taky koukal, kolik ridicu ma hvezdy na ferovku prelepeny paskou Citovat
.mycTD Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 lihovka nevynikne tak hezky, jako kriz z cervene izolacky ja ctim presumci neviny, takze jeste cekam, co se vyvine s lisabonskeho paktu;) Citovat
buml Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Dle me uz toho RVHP predvedla dost. Muj nesouhlas s ni se jen prohlubuje. Lisabon snad ani nebudu komentovat;grr Citovat
bigicek Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Jo, taky mě EU zrovna nenadchla. V tomto má pantáta Václav snad jedinou pravdu :-) Co nám má kdo kecat kolik vyrobíme cukru apod, ceny máme stejný nebo dražší jak v EU, platy 1/3.... Karel IV se musí v hrobě otáčet... Citovat
urdemala Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 kup si modrou a žlutou folii :-) každej den si vystříhneš jednu hvězdičku a do vánoc máš hotovo :-) Citovat
buml Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 no ti dik:D snad podklad (lepku EU) nekde sezenu a ten skrt hold vyrobim. Sem to chtel puvodne pres cely zadni okno (takhle mel kolega vlajku Tibetu, ale manzelka rekla: \"NE, nemame schody a ty si budes zdobit auto:grr\" Citovat
buml Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 a proc, ja se nebojim vyjadrit svuj nazor:papa Citovat
ajven Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: buml a proc, ja se nebojim vyjadrit svuj nazor:papa ako chces, ale podla mna EU je lepsia ako RVHP. Citovat
buml Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 tvuj pocit ti neberu, ale vlakno je o tom, ze shanim tu samolepku;) P.S. uzijte si od 1.1.09 euro:D Citovat
OK406 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Počejte, až se tu objeví zastánci ( nám známý) EU, co se bijí do vypnuté hruďi a do krve zastávají EU:bacha :D!!! Jinak Samolepku jse neviděl, ale šla by udělat a nebo jak už tu bylo psané, tak koupit samolepku EU a přeškrtnout a nebo rámeček. Jinak to bude otázka času, kdy se tato samolepka a jí podobná objevý na internetových obchodech. Citovat
buml Odesláno 10. prosinec 2008 Autor Odesláno 10. prosinec 2008 tak na Skoda foru, mi uz MichalJ udelal i vzor, ted jen nekoho, kdo to umi vyrobit:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.