Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: buml

Videl sem jiz par aut se samolepkou NE EU! Byla klasicky modra s hvezdama a preskrtnuta s napisem NE! netusite kde sehnat, zatim marne patram:(

Ještě jsem ji neviděl, ale chci dva kousky (nejlepší by byly ve formátu proužku na RZ):D:D

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Videl sem jiz par aut se samolepkou NE EU! Byla klasicky modra s hvezdama a preskrtnuta s napisem NE! netusite kde sehnat, zatim marne patram:(

Ještě jsem ji neviděl, ale chci dva kousky (nejlepší by byly ve formátu proužku na RZ):D:D

cauky, no tam je problem, ze by to byl zasah do RZ a to je proti zakonu stajne jako kdyz si tam lidi lepili ten prouzek kdyz tam este nebyl, ale taky by se mi to libilo

Odesláno

Původně zaslal: Dundee

cauky, no tam je problem, ze by to byl zasah do RZ a to je proti zakonu stajne jako kdyz si tam lidi lepili ten prouzek kdyz tam este nebyl, ale taky by se mi to libilo

Ne když koupíš takovej ten rámeček okolo SPZ, kde část překrývá značku (což asi taky není úplně košer).

Ale já sem tu CZ nálepku měl na značce a nikdy policajti neotravovali, ani když kontrolovali štítky STK.

Odesláno

to neni spatnej napad, jen jestli je z toho mekkyho plastu, ja nemam rad lamaci podlozky.

Nicmene samolepku chci a chci a chci:D

Tak se zkus zeptat na Hradě. Třeba ji budou rozdávat zdarma ;)

Odesláno

Jo, taky mě EU zrovna nenadchla. V tomto má pantáta Václav snad jedinou pravdu :-)

Co nám má kdo kecat kolik vyrobíme cukru apod, ceny máme stejný nebo dražší jak v EU, platy 1/3....

Karel IV se musí v hrobě otáčet...

Odesláno

no ti dik:D snad podklad (lepku EU) nekde sezenu a ten skrt hold vyrobim. Sem to chtel puvodne pres cely zadni okno (takhle mel kolega vlajku Tibetu, ale manzelka rekla: \"NE, nemame schody a ty si budes zdobit auto:grr\"

Odesláno
:xvul Počejte, až se tu objeví zastánci ( nám známý) EU, co se bijí do vypnuté hruďi a do krve zastávají EU:bacha :D:D!!! Jinak Samolepku jse neviděl, ale šla by udělat a nebo jak už tu bylo psané, tak koupit samolepku EU a přeškrtnout a nebo rámeček. Jinak to bude otázka času, kdy se tato samolepka a jí podobná objevý na internetových obchodech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...