Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

copak jsi koupil Marceli??pokud to není tajné ,asi já Tě budu taky následovat pokud se zadaří

Odesláno

Abych pravdu řekl, chtěl jsem napsat Medvědovi, jestli je to nutný nechat se vymazat a vedla mě k tomu jen jedna věc, a to VIN kód auta, které jsem musel zadat při registraci. Pokud to nevadí, že tento VIN někdo zadá a budete vědět o mém prodeji, nic mě nenutí odcházet, ba naopak, protože jsem utekl ke \"švédům\", ale motor je s koncernu PSA a Fordu.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel.Z

Abych pravdu řekl, chtěl jsem napsat Medvědovi, jestli je to nutný nechat se vymazat a vedla mě k tomu jen jedna věc, a to VIN kód auta, které jsem musel zadat při registraci. Pokud to nevadí, že tento VIN někdo zadá a budete vědět o mém prodeji, nic mě nenutí odcházet, ba naopak, protože jsem utekl ke \"švédům\", ale motor je s koncernu PSA a Fordu.

tohle bych vubec neresil

dostanes kartičku na volvo :D

ne v poho , nikam neutikej.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel.Z

No, tak, když Pe.Tr tak naléhá, je fakt, že v Itálii můžu mít dotaz, který zodpoví jedino on:potlesk

:D čirou nahodou jsem byl na netu

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jednou vstoupíš, už nevystoupíš. Peugeot-club, to je na furt... :D

Přesně tak, i já si myslel že tu už nemám co pohledávat když nemám piškota - ale tohle forum je nejen o piškotech, ale hlavně o lidech:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...