Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele,to si snad dělá kozy,ne?Teda taky sem blbnul s dětma,když byli mrňaví,ale todle je na mě moc,to bych si nedovolil,a mamina by mě asi zabila,kdyby to viděla,to je určitě nějaká fotomontáž,to snad neni možný:myslim

Odesláno

Mno teda háže tam s děckem slušně, párkrát mi krutě zatrnulo, hlavně jak s ním máchal nad hlavou, kolem sebe a pak to protáčení v ramenou... Chvílema mi to přišlo jako rodinka cirkusáků, co vychovává novou generaci artistů :o:blicismajlik

Ale prcek vypadá, že se mu to líbilo ;)

Každopádně to je ale dost nebezpečný a ještě si to točit... Dítě není hračka.

[upravil dne 30.10.08 Fx]

Odesláno

Viděl sem o tom dokument z Ruska, akorát tam je ještě házeli do mrznoucí vody. Vysvětlovali, že když nedostane ránu do hlavy tak je všechno ok.

Kdyby se mu to nelíbilo tak křičí.

Odesláno

Hold dítě cirgusáků..jinak si to neumím vysvětlit... a je vidět teda alespoň na konci,že se to tomu dítěti i líbí... asi.. každopádně šílený.... :bojim :bojim :bojim

Odesláno

ja to mu teda nejak extra nerozumim,ale nemaj v tomhle veku deti jeste nevyvinuty,svaly,pevny kosti,to je mu to tak vykloubit ne! to je dobrej prac.......k!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...