Dundee Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 To je ukázka toho, že ČR je mezinárodní dálnice? Docela by to i sedělo. Citovat
čakom Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Nejsou schopni udržet na D1 tech pár pruhu v dobrým stavu. Co by dělali s tímhle:myslim Citovat
jaudax Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 vzhledem k tomu, že tam je v jednom směru 10 pruhů, tak by z toho udělali 4 proudovku a ty další 4 proudy by každý rok opravovali- resp. půl rok. + 2 odstavné Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Když si líní vyžranci nejsou schopni přemístit pr*el jinak než blbou popelnicí, tak to pak holt vypadá takhle. Nezávidím těm, co v tomhle brajglu musí jezdit někam služebně... to bych asi radši změnil práci Citovat
Miss Scratch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Hmm.-)) to by bylo neco pro me nervy. Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Kdo dělá tyhle zácpy? Jeden příklad za všechny, proč jsou v Praze kolony. Frajer, cesta do práce - na metro to má 10min, cesta metrem 15 min, z metra do práce 5min, všechno na jedné trase. Celkem tedy půl hodiny. Nepotřebuje s sebou vozit vůbec nic. Aby ukázal, jaký je \"borec\" a jak na to \"má\", jezdí do práce autem, a pohrdavě se vyjadřuje o \"sockách\", co jezděj MHD (sám je ovšem dělník s podprůměrným platem, od nich jsou takovéhle ubohosti slyšet zásadně nejčastěji). Cesta autem do práce mu trvá hodinu, cesta zpět dokonce ještě o něco déle, typicky hodinu a čtvrt. Jinak u nás v práci se docela rozmáhají nadšenci se skůtry, dost lidí se tu odstěhovalo do satelitů kolem Prahy, a záhy zjistili, že se tam odsud MHD moc nedá a autem je to šílenost, kdežto na skůtru prakticky nemaj problém. Akorát v zimě maj smůlu... Citovat
MirasCC Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 No ono těch příčin, které způsobují podobné stavy je víc. A když se všechny tyhle příčiny posčítají dohromady, je z toho takováhle krásná kolona Citovat
Fusion Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Problém satelitů je, že např. z bytu XY se vystěhovala rodina s 1 autem do satelitu. Byt se pronajal např. jako advokátní kancelář. Ta má dva advokáty, koncipienta, sekretářku - každej má auto a bydlí většinou v satelitu. Takže byt v baráku, kterej dřív potřeboval 1 parkovací místo, teď potřebuje 4. Znásobit několikrát a je průšvih. A je to už pěkně vidět i v Brně. Edit: a to nemluvě o klientech oné adv. kanc. [upravil dne 24/10/2008 Fusion] Citovat
eezee Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 nejlepší zácpy v Praze jsou když ráno prší...... Kdekdo si řekne, že potřeuje deštník se 4mi koly a vyrazí autem. K tomu ještě neschopnost ubrat na rychlosti (o50% více nehod) a je to hotovo...... Citovat
Vvitty Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 koukam, ze si nekdo pohral ve photoshopu... ne ze by v US nebyly 10proude dalnice, ale rozhodne ne kdesi uprostred niceho, maximalne u aglomeraci typu NYC, kde ale zije 20M lidi na uzemi stredoceskeho kraje to jen tak na okraj... Citovat
Marcel505 Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Pe.Tr: To u nás nehrozí! oddie: V zimě jezděj skůtráci na sněžných skůtrech... Citovat
jaudax Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 marceli já nevím jak u Vás v Praglu, ale tu na severní moravě sníh už 2 roky pořádně není. Tím pádem já jako skůtrista bych sněžný skůtr (co se sněhu týče) neuživil - bohužel :aut:aut Citovat
bigicek Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Před caa. rokem jsem psal na Ministerstvo dopravy, co budou dělat s D1, že je to hrůza. A víte co mi odpověděli? ŽE PRÝ NIC! ŽE BY MUSELI VYKUPOVAT POZEMKY. Tak jsem se pěkně zasmál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.