Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pěkná  ;) jen těch světýlek vepředu je ně mě moc  :)

Mě se zrovna světýlka líbí a jezdím dost za tmy a každé světlo na zvěř dobré :-) Momentálně mám potkávací xenony + dálkové xenony svítí to nádherně, ale nestěžoval jsem si ani s H7čkami koupil jsem 406 v Německu a neměla vůbec vysvícené světla. A ty přídavné dálkové mám jen že je to hezký podle mě, ale nemusí se to líbit asi každému.

Odesláno

pěkná ty přídavný světla se mi líbí , ale to denní svícení ne...  :myslim

Dříve jsem neměl ty přídavné dálkové, tak jsem byl rád za další světla, ale dnes bych už koupil jiné denní světla, oni i tyhle už mají nasvíceno 120tis km a vzhled zastaralý.

Odesláno

Mě se zrovna světýlka líbí a jezdím dost za tmy a každé světlo na zvěř dobré :-) Momentálně mám potkávací xenony + dálkové xenony svítí to nádherně, ale nestěžoval jsem si ani s H7čkami koupil jsem 406 v Německu a neměla vůbec vysvícené světla. A ty přídavné dálkové mám jen že je to hezký podle mě, ale nemusí se to líbit asi každému.

Tak hlavně že se líbí tobě  ;)

Odesláno

Denní světla zhasnou, když se rozsvítí potkávací. Ta fotka kde svítí denní světla tak hlavní světla jsou jen obrysový světla na fotce to moc není vidět. Při rozsvícení potkávacích světel denní světla zhasnou a to příslušníkům PC nevadí vadilo jim to když to svítilo zároveň. Jediné světla co svítí na víc, tak jsou přídavné dálkové.

Denní světla mám hlavně kvůli tomu, že šetří hlavní světla. Měl jsem 406 z ČR, která měla vysvícené světla a nebylo skoro nic vidět.

Po nákupu 406 z Německa jsem chtěl ušetřit světlomety, tak jsem pořídil denní světla. A i po dvou letech a něco co mám najeto 80tis km tak stále světlomety moc pěkný a to parkuji venku.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Hm, pánové objevili BBSka ;) . Vždy se tu psalo jak jsou ošklivý :aut . Jediná jejich nevýhoda je, že jsou moc těžký, mám je na autě taky.

Teraz som na jedny natrafil a zdalo sa mi, že si písal, že nie sú ťažké...no teraz čítam opak :D

Upraveno uživatelem misho.1709
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

a jsou tam.

7x16 et12  s pneu 205/55

jeste by to chtelo cca 10mm podložky do zadu

Taky jsem je měl, ale na kombi, ale je fakt že tyhle kola 406 rozhodně sluší.

post-8540-0-05412200-1447020590_thumb.jp

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...