Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

můj ledový klid za volantem dnes selhal

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No pěkný, i vosa dokáže vyvolat paniku u řidiče, to je jasný. Tohle co tam leží je buď vosa nebo nějakej zakrslej sršeň protože sršeň je tak 5x větší než ten chcípáček kterýho jsi zabil.:D A radši tomu říkej vosa, sršeň totiž u nás patří k chráněnému hmyzu;)

to byla nestastna nahoda... :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

No pěkný, i vosa dokáže vyvolat paniku u řidiče, to je jasný. Tohle co tam leží je buď vosa nebo nějakej zakrslej sršeň protože sršeň je tak 5x větší než ten chcípáček kterýho jsi zabil.:D A radši tomu říkej vosa, sršeň totiž u nás patří k chráněnému hmyzu;)

spáchal sebevraždu? :D

[upravil dne 14.10.2008 Blizzard]

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

nabehl na botu a pak jeste osmkrat? :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: Blizzard

nabehl na botu a pak jeste osmkrat? :D

co botou , holýma rukama !

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Proto je lepší okýnka nestahovat... :cool:

Ale nezávidím, mě stačí moucha k nervozitě...

To by mě teda Marceli zajímalo co by jsi dělal,kdyby byl místo mouchy ten sršeň?:D
Odesláno

Má Primeru a nemá na klimatizaci.

Jo, ode dneška, dávat majzla na auta, co by měla mít klimu, ale nějak ji nemají. (VW Group už do ni nějakou dobu nepočítám - tam je klima těžký \"nadstandard\")

Medvěde, chceš tím zase říci, že nezáleží na tom jak umíš jezdit (tj., můžeš jezdit jak školák) a rozhodují pouze kila ?

Odesláno

Vixi:

a) stalo se v r. 95 a opravdu netuším, zda auto mělo klimu či ne

b) má myšlenka se ani nedotkla toho, že by rozhodovala nějaká kila

c) myšlenka byla o tom, že ač jedeš v pohodě a neděláš kraviny, tak se můžeš souhrou náhod velice rychle dostat k soudu či do chládku

Zbytek už nechť si Tvá hlava přebere jak chce

Odesláno

No mne sa stalo raz nieco podobne ale na motorke.

Isiel som mimo mesta, prilbu som nemal zrovna najkvalitnejsiu, a nefungovali mi trocha tie vetraky.

Tak sem si na chvili otvoril predny sklo, nech se prevetram, a spomalil som, aby mi neslzili oci. V tom mi do prilby vletela vcela, a co cert nechtel, tak se zasprajcla medzi mojou hlavou, a pravou stenou prilby. To sem ja uz krvopotne brdzil, jenze nejak sem to nestih, a dostal sem poradneho stipance do hlavy....

Vletel sem ale v 20 km/h na rolu vedla cesty, bachl motorku a zem, a prilbu sem dal dole rychleji nez sumacher :D

Potom som mal taky mensi zavrat, a poradne mi to opuchlo... Ale prezil sem to. Keby sa mi to tak stalo v 100 km/h, tak nevim nevim....

Odesláno
Původně zaslal: adraj

To by mě teda Marceli zajímalo co by jsi dělal,kdyby byl místo mouchy ten sršeň?:D

Nechal bych ho řídit, já bych si totiž okamžitě vystoupil. :aut

Odesláno

Původně zaslal: adraj

Nechal bych ho řídit, já bych si totiž okamžitě vystoupil. :aut

Hehe, a sršáň by se zabil v první zatáčce:D:D:D:D
Odesláno

Je to moc nepřijemna věc.Mě vlitla včela do košile když jsem jel plně naloženej s busem.Jel jsem asi 80kou.No nepřal bych to zažit nikomu.Štěsti,že byla dlouha rovinka,tak jsem jedou rukou začal rozepinat (spiš trhat) košili.Naštěsli vylítla.

Odesláno
Původně zaslal: domena

Je to moc nepřijemna věc.Mě vlitla včela do košile když jsem jel plně naloženej s busem.Jel jsem asi 80kou.No nepřal bych to zažit nikomu.Štěsti,že byla dlouha rovinka,tak jsem jedou rukou začal rozepinat (spiš trhat) košili.Naštěsli vylítla.

A nemysleli si cestující že děláš striptýz? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...