charles11150 Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Pri brzdení asi okolo rychlosti 70 km/h mi vibruje volant. Uz som dvakrat vymenil predne kotuce aj dosticky (teraz Brembo a Textar). Ked su nove tak v pohode. Najazdim 1000 km a uz to vibruje. Poradte. Dakujem. Citovat
pastorek Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Mohli by to robiť nepohyblivé strmene alebo pneumatiky. Citovat
Medvěd Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Podle mě se takhle opravdu chovají křivé kotouče, ale 2x po sobě a po 1000 km, to je fakt divné Citovat
Ticcino Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 to charles11150: Tohle jsem taktéž zaregistroval. V jednom případě ze dvaceti nebo padesáti jsou ty vibrace volantu silnější. V ostatních případech velmi málo znatelné, až neznatelné. Je pravda, že pouze v rychlosti kolem té sedmdesátky. Čím to je, to nevím. Přisuzuji to ale vlnám na silnici. Při brždění se k zemi více přitiskne předek a všichni víme, jak je 307 citlivá na řízení. Předtím, než jsi ty kotouče měnil, nechal jsi změřit házivost? To je asi první a nejlevnější věc, co udělat pokud to vibruje. Házivost kotoučů je dovolená snad někde kolem 0,05mm ale nevím to přesně. Citovat
charles11150 Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Tie posledne kotuce som dal na sustruh a chlapik zistil rozdie 0,02 mm. Po 1000 km to iste. Tak fakt neviem. Citovat
Ticcino Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Rozdíl 0,02 mm je IMO bez problémů. Změř házivost přímo na autě. Sundat kolo, přistavit úchylkoměr na stojánku, měřící hrot opřít o kotouč a točit kolem. Ovšem pochybuji, že naměříš něco jiného než chlapík na soustruhu. A v těch 70 ti to vibruje vždy nebo jako mně, jen někdy? Zkus různé povrchy, různá kola, různé huštění. Nevím, kde je chyba, ale myslím si, že v kotoučích to nebude... Jsem ti moc neporadil, že? Citovat
charles11150 Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Vibruje to aj na inych gumach a na vsetkych povrchoch. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Čo vôle na náprave - silentbloky a čapy sú ok? Citovat
charles11150 Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 V lete som bol na prehliadku v servise Peugeot a menil som tycky stabilizatora a spodne capy. Inac vsetko na naprave ok. Citovat
Smety Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Mám stejný problém, při brždění kolem 70km/h vibruje volant a né málo. Vyřešil někdo tento problém? Kotouče i destičky mám cca 2měsíce po výměně (najeto tak 1.500km), tyčky stabil.cca před 14cti dny měněné. Citovat
DavidVe Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Mám stejný problém, při brždění kolem 70km/h vibruje volant a né málo. Vyřešil někdo tento problém? Kotouče i destičky mám cca 2měsíce po výměně (najeto tak 1.500km), tyčky stabil.cca před 14cti dny měněné. zdravim u mě pomohlo očistit a namazat pístky dělalo mě to taky to same promazal sem to a pokoj:papa Citovat
ludwajs Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 ja měl tento problem při rychlostech nad 120 km/h a bylo to gumama Citovat
reznaluki Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 A mi to vibruje nad 130. A pri brzdění z vyšších rychlosti. Nejde se toho zbavit. Po výměně tahel řízení to vibruje ještě víc. Brzdy mám zanovni. Citovat
DavidVe Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 j měl brzdy taky novy ale cca po 2tkm to zacalo vibrovat tak sem to rozhodil opatrně nechal vyjet kousek pístky očistil a střikl WDčko a super už rok bezproblemu Citovat
Sagic Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Zkontroluj vůle ramen, mně to samé dělaly zadní silentbloky na ramenech. Citovat
Smety Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Právě že mechanik taky předpokládal silentbloky, tak je vyměnil, trochu lepší, ale pořád vibrace při brždění... Zkusím ty pístky a uvidíme... Citovat
DanculD Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Mne presne toto iste robili naboje kolies. Dal som nove kotuce a po cca. 1000km to zacalo vibrovat. Znovu sa dali nove a zase to zacalo hadzat. Nakoniec sa zhodili naboje a tie boli krive. Tak sa vymenili naboje, predne loziska (tie sa holt musia menit ked sa meni naboj), nove kotuce a mam klud. Citovat
celda1970 Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Byl jsem nucen včera z vyšší rychlosti zašlápnout brzdy až do zastavení a zůstat takto stát......pak jsem dojel ca.1km na chatu.....dnes jsem jel do Budějovic a po zahřátí brzd začnou při brždění a dobrždění klepat od kotoučů.... Bylo mi řečeno že jsem tím nouzovým bržděním napekl destičku na kotouč a teď to klepe..... ...jsem zvědav jestli se to obrousí nebo budu muset měnit kotouče.... Jsou to Bremba s nájezdem ca.28tis.km. Citovat
Guest Sale Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Nejedná se o napečení destičky na kotouč ale o vytvoření skvrn na kotouči z důvodu přehřátí kotoučů. Změní se struktura litiny, vytvoří se tvrdé místo z tzv. cementitu a toto místo se pak nadále přehřívá a brzdy mají menší účinnost. Když se na kotouče podíváš najdeš tam nepravidelné tmavší skvrny, takže dle odborníků jsou kotouče zničeny. Zkoušel jsem to osobně zbrousit smirkem, pomohlo to jen na chvíli. Citovat
mmartinkovic Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Zvlneny kotuc len tak nenarovnas samobrzdenim, Jedine sustruh,alebo nove.neviem ako moc to trasie,to uz sa musis ty rozhodnut ako moc ti to vadi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.