Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo tip na vrakoviště nebo prodejce kde jdou koupit použité díly na 807.

Potřeboval bych spodní kryt motoru.

Dík

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo tip na vrakoviště nebo prodejce kde jdou koupit použité díly na 807.

Potřeboval bych spodní kryt motoru.

Dík

Tak až seženeš, vezmi rovnou 2 ;)

• O 1 rok později...
Odesláno

Koukám, že spodní kryt motoru je žádaný, taky bych bral jeden (co stojí originál od PG?), všiml jsem si, že ho mám vepředu uprostřed nalomený/natržený, když ho narovnám (je to taková \"tvrdá lepenka\"), do druhého dne je zase v háji.

Dík.

Odesláno

Já jsem ten kryt nakonec koupil v Kelly myslim nějak kolem 1500,-. Akorát je to nějaká druhovýroba a z těch mnoha děr na přichycení pasuje jen ta první :-(.

Takže kryt budu montovat až někdy když na něj bude více času se s ním poprat a přizpůsobit.

[upravil dne 18.7.2010 Wensdy]

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Já jsem ten kryt nakonec koupil v Kelly myslim nějak kolem 1500,-. Akorát je to nějaká druhovýroba a z těch mnoha děr na přichycení pasuje jen ta první :-(.

Takže kryt budu montovat až někdy když na něj bude více času se s ním poprat a přizpůsobit.

[upravil dne 18.7.2010 Wensdy]

To je nějaký jiný kryt, ten origo má ve předu jednu velkou díru, ne 3 jako tento; ale možná je tento lepší, kvůli těm 3 dírám by s tím nemusel být problém, mě se zlomil právě uprostřed a teď ho courám po zemi, ty 3 díry by mohly být lepší, když by ho člověk nabral, neměl by se zlomit; dej vědět, až se Ti ho podaří přidělat, jestli pasuje (i ostatní prolisy), dík

Odesláno

Igor:

No psal jsem že je to nějaká druhovýroba. Když jsem se někdy před rokem ptal kolik by stál originál tak to myslim byla částka přes 6000,- a to je opravdu ranec.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Originál od PSA stojí 3353 Kč (na 2,2HDi) a má vepředu už 3 otvory (ne jeden, jako nákres nahoře ze serviceboxu, je to podle VINu).

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,

muzete sem prosim nekdo hodit nejake kontakty na dalsi vrakoviste, kde maji nebo aspon vedou 807/C8/Ulyse2/Phaedra2?

Dneska jsem volal asi do sesti a ve vetsine mne rekli \"dodavky nevedeme\" :grr

• O 4 roky později...
Návštěvník
Odesláno

Ahoj. Vrakoviště?? Včera jsem byl na vrakovišti Krahulík Prunéřov u Kadaně. Mám to za rohem. Potřeboval jsem levý zadní pohon na boční dveře. Na internetu jsem našel chlápka co celé servo pošle za 500 Kč. Někde od Benešova. Tak jsem zajel za roh na vrakáč. Pánové, tak si řekl 3.500. No šel jsem prostě do kolen. Negativní ohlasy slyším kudy chodím, ale nevěřil jsem jim a ejhle. Je to tak. Prostě nedoporučuji. Areál jak blázen. Na satelitu to musí být také vidět. Člověk by řekl, čím více vraků, tím menší cena a ono je to opačně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...