Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám pocit že tý polopolicajti moc pozerajú americké filmy. Správali sa k nej ako keby bola prinajmenšom drogový díler. Krásna ukážka policajnej arogantnosti a brutality. Keby to bola štátna polícia ešte by sa to dalo s prížmúrením oka akceptovať ale pri mestských....

Mimochodom, nemá mestká polícia právomoc iba v rámci katastra svojho zriadovateľa?

Odesláno

Pastorku - tohle se dělo poblíž Bodanče, takže k zásahu oprávnění měli. Je fakt, že se k paní nechovali pěkně, ale nevěřím, že Ty nebo já bychom se v identické situaci chovali jinak - mě by třeba určitě vytočilo, kdyby mi paní s tunovým autem chtěla přejet palec u nohy, fakt bych viděl hodně rudě.

Odesláno

PnR: Nesebrali, nespálili... Byla vyřešena \"několikatisícovou pokutou\" na místě. :-( Žádný správní řízení, žádný obvinění z útoku na veřejného činitele... nic... :-(((((

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pastorku - tohle se dělo poblíž Bodanče, takže k zásahu oprávnění měli. Je fakt, že se k paní nechovali pěkně, ale nevěřím, že Ty nebo já bychom se v identické situaci chovali jinak - mě by třeba určitě vytočilo, kdyby mi paní s tunovým autem chtěla přejet palec u nohy, fakt bych viděl hodně rudě.

Ty alebo ja by sme zrejme boli vytočený, to môže byť i ten policajt, ale on je verejný činiteľ. Ako taký sa musí vedieť ovládnuť a dôraznosť zásahu prispôsobiť situácii. Trénovaný chlap vytiahne ženu z auta, praští s ňou o auto, vykrúti ruky a nasadí putá. Jeho kolegyňa tam behá prikrčená a mieri revolverom ako Mejkpísová. Snáď ma niekto nechce presvedčiť že tento zákrok bol adekvátny situácii.

Neviem ako u vás ale u nás nasadenie pút znamená zbavenie osobnej slobody, čiže zadržanie pred zatknutím , ktoré nieje adekvátnym riešením priestupku. Že sa jednalo o priestupky svedčí i to že vyviazla s pokutou. Za trestný čin by bola obžalovaná a súdená.

Odesláno

ako u vas funguje bodovy system? mohli jej dat nejake body za prekrocenie rychlosti+ohrozenie verejneho cinitela+ohrozenie verejnosti + opakovane neuposluchnutie policajta

a to by sa asi nazbieralo dost bodov nie? :P

Odesláno

Já sem pro změnu v pátek seřval hlídku MP. Si myslí, že když mají maják tak můžou parkovat půlkou auta do silnice, metr od chodníku.

Když sem se zeptal proč proboha nemůžou normálně zaparkovat tak odpověděli, že tam je místo pro invalidy :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já sem pro změnu v pátek seřval hlídku MP. Si myslí, že když mají maják tak můžou parkovat půlkou auta do silnice, metr od chodníku.

Když sem se zeptal proč proboha nemůžou normálně zaparkovat tak odpověděli, že tam je místo pro invalidy :nevim

Měl si udělat fotku, jak s vozidlem zaparkovaný! Alespoň pro nás na zasmání.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ty alebo ja by sme zrejme boli vytočený, to môže byť i ten policajt, ale on je verejný činiteľ. Ako taký sa musí vedieť ovládnuť a dôraznosť zásahu prispôsobiť situácii. Trénovaný chlap vytiahne ženu z auta, praští s ňou o auto, vykrúti ruky a nasadí putá. Jeho kolegyňa tam behá prikrčená a mieri revolverom ako Mejkpísová. Snáď ma niekto nechce presvedčiť že tento zákrok bol adekvátny situácii.

Neviem ako u vás ale u nás nasadenie pút znamená zbavenie osobnej slobody, čiže zadržanie pred zatknutím , ktoré nieje adekvátnym riešením priestupku. Že sa jednalo o priestupky svedčí i to že vyviazla s pokutou. Za trestný čin by bola obžalovaná a súdená.

já si myslím že zákrok to byl adekvátní.nejdřív chce přejet policajta a pak neuposlechne výzvi už od druhého policisty.

nemůžeš koukat na to že to je ženská. ona taky může mít u sebe jakou koli zbraň, nebo může být hledaná osoba.

Odesláno
Původně zaslal: wena99

já si myslím že zákrok to byl adekvátní.nejdřív chce přejet policajta a pak neuposlechne výzvi už od druhého policisty.

nemůžeš koukat na to že to je ženská. ona taky může mít u sebe jakou koli zbraň, nebo může být hledaná osoba.

Asi máte pravdu. Môj úsudok je zrejme ovplyvnený tým že na mestkých policajtov som priam alergický. Normálny štátny mi nevadia ale mestský ma dokážu rozčúliť už iba prítomnosťou.

Odesláno

Mám pocit že tý polopolicajti moc pozerajú americké filmy. Správali sa k nej ako keby bola prinajmenšom drogový díler. Krásna ukážka policajnej arogantnosti a brutality. Keby to bola štátna polícia ešte by sa to dalo s prížmúrením oka akceptovať ale pri mestských....

Mimochodom, nemá mestká polícia právomoc iba v rámci katastra svojho zriadovateľa?

Jaká brutalita? Ona najížděla na strážníka a potom nechtěla vystoupit z auta. To jí měli pěkně poprosit a ten strážník se jí měl nejdřív omluvit že jí překážel před autem když jim chtěla ujet? Já na tom zákroku nevidím nic závadnýho, arogantní bylo chování tý blondýny, která kvůli tomu že pospíchá do práce ohrozila toho strážníka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...