Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kaipan 15: nový český roadster

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

a ty roury za opěrkama jsou taky úžasný :D:D:D prostě decentní :super

Odesláno

no tak me se libil nejvic ten stary, myslim ze to byla 47-cka navic s motorem z octavie 1.8T to muselo jet jak raketa. Akorat nechapu, jak na takovy auto muzou udelat nahon na predni napravu, to mi fakt hlava nebere... :bojim

Odesláno

No presne tak :D

Jako sportovi roadster, s prednym nahodnom a motorom a vykonu 44 KW :D No dakujem pekne za taky roadster. Cakal som nejakych 150 a ci koni a oni tam daju motor s fabie :D

Zachvilu sa zacne predavat HAMMER s motorom s daewoo matiz o objemu 0,8 litru ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

No presne tak :D

Jako sportovi roadster, s prednym nahodnom a motorom a vykonu 44 KW :D No dakujem pekne za taky roadster. Cakal som nejakych 150 a ci koni a oni tam daju motor s fabie :D

Zachvilu sa zacne predavat HAMMER s motorom s daewoo matiz o objemu 0,8 litru ...

a co by ne, kastle se udělá z kartonu a do podvozku dáš audio systém věrně reprodukující zvuk silnýho motoru

Guest Scratch
Odesláno

no tam kde mi delali kridlo tam meli stavebnici ze slovenska, vypadalo to jako lambo, mel v tom motor 4,2FSI, to byl zvuk. Ale pan ma 150 kg, ja 95 a horko tezko jem se tam vcucnul a sranda byla, kdyz jsem z toho vylejzal, byl jsem upozornen, ze se nemam chytat za okno, protoze je to plast a mohlo by to prasknout. No proste voplastovany auto s motorem jak krava a investice v te dobe byla jiz 2 mil. Kc,

jako jelo to paradne, ale asi jen do prvniho stromu

Odesláno

Je výborné, že se v té stavebnici pořád pokračuje. Pohon na předek je kompromis, daný dostupností potřebných komponent. Jasně že nejlepší byl prapůvodní model s motorem ze Sierry, jenže ten už je dneska nepostavitelný (z čeho? ) a nepřihlásitelný. Tahle stavebnice je super v tom, že je hodně dostupná. A parametry to má víc než slušné - ty motory jsou zajedno dost upravitelné (já bych asi volil předchozí model s motorem z Fáčka v úpravě Sprint), a hlavně je to auto hodně lehké, což dělá neuvěřitelně moc.

Odesláno

Scratch myslis k1 attack ? Tak to ma bezpecnost velmi dobrou :) To mu ver...

A aute je to bozi :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Scratch myslis k1 attack ? Tak to ma bezpecnost velmi dobrou :) To mu ver...

A aute je to bozi :)

to jo, to bych si nechal libit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...