Jindras Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Já jsem koupil sedana nedávno 1.9D z holanska,měl na tachometru 138000,vyměnil jsem na tom spojkové lanko se samostavem,lanko plynu,jinak byla otlučená kapota od kamínků,poškrábané od psa,kterého tam majitel prý vozil,je na tom závěs s hákem pro karavan,jinak interiér průměr,ale spíš to vypadá,že se auto používalo na kratší trasy po většinu roku.Na rozvodové krytu nečitelná nálepka-byl motor umytý,když jsem odělal kryt rozvodů,bylo vidět,že to bylo dělqané-povolovaná matice oz.kola,čitelný na pohled zánovní řemen gates,ale to ještě neznamená,že to je O.K.Jinak kotouče před výměnou a destičky 1 mm,zbrusu nový alternátor bosch atd...jinak volant trochu ochmatanýale to není základní měřítko,jak si každý myslí při odhadu.Stočit dig. tachák není problém... Citovat
PnR Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 pedale, riadiaca paka, presedene sedadla... Citovat
pavloucha Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 tak určitě není problém stočit tachometr,je to diesel tak bych to moc neřešil,jaký to je rok?Kupoval jsem 10 let starou 406 měla 156 000.Podle mě tak 256 nebo spíš 356 000 Citovat
P607Olda Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Neřeš a jezdi. Pravda by byla krutá, proč toužíš po zklamání? Holanďan ujede průměrně 50 t. ročně. No řekni, koupil by sis auto s tolika km? Takhle jsi spokojen a on taky. Citovat
dolly1010 Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 To neřeš :-) Už ho máš doma, tak je to jedno Já si koupil P306 za 45 klacků. Interiér teda špička, ale brzdy, spojka v p....i, lanovod, ... a špatná kostra na světlech, pošahaná páčka blinkrů, a kdoví co ještě. Mám to doma 2 měsíce a ještě jim do bazaru (v Králíkách nad benzínkou) prej nepřišli papíry ze Šumperka To by člověk blil. Pěšky by to bylo rychlejc. Jinak nechci nijak škodit ale ten bazar opravdu nedoporučuju. Jejich jednání je za 5! Papíry 2 měsíce v ... a oni se ani neozvou a už ubec ne s tim že bych si měl nechat obnovit smlouvu abych s tím mohl jezdit bez techničáku. A ještě mě zjebou že sem na ně prej \"nasranej\". Kdo by nebil? (PS.: sorry že jsem trochu odbočil od tématu) Citovat
Jindras Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 To je jasný,že může mít hodně-spíš mě to zajímá kvůli rozvodům,jestli počkaj chvíli atd,ono kolikrát,když to auto je denně používané na různé kratší trasy několikrát denně,tak je víc dorychtované než to,které má 250000-jezdil s tím nejvíce jeden člověk a po dálnici.Ono různé popojíždění-výstupy-nástupy-nakládání do auta atd-to auto vyrychtuje,že si myslíme,že to má 200000 aspoň,a ono to má třebajen 90000...Pedály mám velmi zachovalé-moc ani neošlapané.... Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Rozvody a výměny všech náplní dělám hned po koupi auta - není to až tak drahá záležitost, potkaný motor je podstatně dražší Citovat
Jindras Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 Tak to je jasný,ale někdy když jsou jiné velké investice,tak to musí někdy chviličku vydržet,ale když se to potká,tak to je peůšvih a velký-nechal jsem je zkontrolovat a podle všeho vypadají chvíli po výměně,co říkal mechanik z peugotu,ale na to se nedá nikdy dát.... Citovat
Radess Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: Jindras Tak to je jasný,ale někdy když jsou jiné velké investice,tak to musí někdy chviličku vydržet,ale když se to potká,tak to je peůšvih a velký-nechal jsem je zkontrolovat a podle všeho vypadají chvíli po výměně,co říkal mechanik z peugotu,ale na to se nedá nikdy dát.... No pokovaď to říkal technik z Peugeotu tak by to být pravda asi měla, páč se sám připravil o práci a peníze né Citovat
EXI.60 Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Stačí se podívat na rok výroby na řemenu-většinou to tam bývá a už to něco naznačí.Pak stačí uvažovat zdravým rozumem Citovat
MatrixChose Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Ty rozvody stejně radši vymeň, jistota je jistota, vím, co říkám. A na interiér nejde brát ohled, vyměnit jde všechno a u lepších aut na export se to dělá běžně. Citovat
vix Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Hele, mám 205D a za posledních 6 let na tachometru naskočilo 141 tkm. Kolik to auto naskákalo předtím, nechci raději ani vědět. Máš holt hodně zachovalý kousek. Ad řemen: \" Odborník je člověk z jiného města\". Jo, a občas \"se potkají u Kolína\" Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 No ja to vym scela presne 59 850 KM Rok vyroby 1998 Ale tiez som sa nechal oklamat, ked som kupoval prve punto Malo na tachaci 92 000 km, comu som neveril, ratal som tak 150 - 160 000 km. No a ono vo fiat servise povedali, (moji kamaradi) ze to auto ma 300 zasebou hocijako, ze vsetko o tom sveci A aj sa tak teda chovalo. Za to druhe punto malo 325 000 km ked som ho predaval, bol to turbo diesel, a islo bez problemov. Az na to, ze uz v nom bolo nieco hodne podelane. Cez hadicku, ktorou ide teply vzduch k vzdychovemu filtru, sa hukal olej. A ostaval mi vzduchovy filter zasrany od oleja Avsak presiel som na tom cca 30 000 km (jazdil sem na tom i jako na sluzobnom aute zo zaciatku) a nebol s tym problem. Vzduchovy filtr som menil 1krat za pol roko, a oleju ubudlo za 1000km asi 1dcl. Ale spotrebu malo bozsku Citovat
Jindras Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Tady je zajímavý komentář o roku výroby na řemenu-o tom ani nevím,že to tam je-neví někdo bližší identifikaci značení!!! Citovat
ajsik Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 u holandskych aut bych resil akorat to at to neni utahane ... pac nekdy jak vidim jak tahnou za atmosferou 1,9 pomalu pojizdny barak tak nechapu ;-) Citovat
Jindras Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Nevim jestli utahané,ale s obytňákem jezdí jednou za rok-ten závěs tam má takový přídavný hák,jestli to často používal to nevím.Ale když já jezdím 15-20000 zarok,tak aby oni jezdili míň a najeli za 11 let jenom 138000 je dost divné.Ten kdo to dovezl mi říkal,že tachometr nestáčí,ale můj odhad je najeto 250000-270000,dig. tachometr je stočený hned!!!Byl tam zbrusu nový alternátor Bosch a pravděpodobně sundávaná hlava-či celý vrch sání a dělané rozvody-důvod neznámý!!! Citovat
Pegoo Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Já určitě vím kolik moje autí má najeto km,mám ho od nového Citovat
peugeotkovic Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: PnR pedale, riadiaca paka, presedene sedadla... U mě by ses asi sek:aut protože pedále mám jako nové-polovinu roku jezdím na boso a s citem-jen to lechtám:) R\'adící páka-vyřazuju při dojíždění ke křižovatce a kde si to můžu dovolit už od 4ky,takže toho moc nenařadím a taky lehce(jako nová) a sedadlo jentak neprosedím s těmi 47kily:D Akorát ten volant:myslim ten už je v jednom místě hodně jetý.. Citovat
PnR Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 no holt... vynimka potvrdzuje pravidlo to su tie najbeznejsie veci, na ktore sa asi pozera.. Citovat
vix Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: ajsik u holandskych aut bych resil akorat to at to neni utahane ... pac nekdy jak vidim jak tahnou za atmosferou 1,9 pomalu pojizdny barak tak nechapu ;-) Já bych 1.9 atmosféru nepodceňoval - motoru těch pár tisíc kilometrů nevadí a spojka stojí bůra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.