aaischa Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Ahoj, už cca 6000km hučí( nijak hrozně, často to dá klídek, ale někdy hlavne bez rádia si toho člověk všímá ) jedno přední ložisko, vůle neznatelná, kolo nehřeje, je nějakej problém když budu čekat než se ukáže vůle, nebo začně kolo hřát či se hůř točit, když zatim je to ok... ? blbá otázka vim, ale zastávám názor ze auto má sloužit mě a ne já jemu... hodlám si ho nějakou dobu určitě eště nechat, ale jestli to vydrží zatim tak... Citovat
vix Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 hele, ložisko neřeš... až ti to někde exne, tak sundáš značky, odsekáš vin a odjedeš vlakem domů. Protože, vůbec nechápu, proč se ptáš ? (a ještě takhle blbě) Citovat
aaischa Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Jede to? No tak to nereš... tak jako já nevim, nekdo se tu zmizi ze mu to občas huci ale zatim menit nebude ze to ma cas a podobne a fakt uz nevim mno nemam slov... jako kdybych mel menit vsecko co je pomalu potreba tak je auto vymeneny zachvili celý... ale raci si pokazdy sahnu jestli nahodou nehreje nebo kolo nedře, nema vuli a podobně, pripadne vytahnu jawku a neco s autem udelám... moji trasu sem minulej rok jezdil az do ledna na maly motorce a taky sem vzdycky dojezdil, cekal sem ze to bude horsi ale i za sněžení to byl klídeček Citovat
vix Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: aaischa mno nemam slov... jako kdybych mel menit vsecko co je pomalu potreba tak je auto vymeneny zachvili celý... ¨ BINGO ! Citovat
Marcel505 Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Ty máš to auto asi hodně rád co? Když ho i ošaháváš... Citovat
aaischa Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Ty máš to auto asi hodně rád co? Když ho i ošaháváš... mno jen kontroluju jeho životní funkce... Citovat
aaischa Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek zatiaľ si pusti hlasnejšie rádio. to mam pusteni rozume, občas se to ozve,nekdy klidek je to slyset ale malo a pak treba kilak klid.. jako jak to mam vedet, co ja vim jestli to ma vydrzet zacne to mit vuli a az pak resit nebo rovnou... v knizkach to napsany neni, a jasnovidec nejsem... Citovat
pastorek Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: pastorek zatiaľ si pusti hlasnejšie rádio. to mam pusteni rozume, občas se to ozve,nekdy klidek je to slyset ale malo a pak treba kilak klid.. jako jak to mam vedet, co ja vim jestli to ma vydrzet zacne to mit vuli a az pak resit nebo rovnou... v knizkach to napsany neni, a jasnovidec nejsem... Teraz vážne. Ak nemá vôľu je škoda ho meniť. To vydrží ešte dlho. Ak bude mať evidentnú vôľu alebo začne škrabotať tak potom sa to oplatí riešiť. Citovat
aaischa Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: pastorek zatiaľ si pusti hlasnejšie rádio. to mam pusteni rozume, občas se to ozve,nekdy klidek je to slyset ale malo a pak treba kilak klid.. jako jak to mam vedet, co ja vim jestli to ma vydrzet zacne to mit vuli a az pak resit nebo rovnou... v knizkach to napsany neni, a jasnovidec nejsem... Teraz vážne. Ak nemá vôľu je škoda ho meniť. To vydrží ešte dlho. Ak bude mať evidentnú vôľu alebo začne škrabotať tak potom sa to oplatí riešiť. to sem chtel vedet dekuji Citovat
Bartik333 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Jak mi rekl jeden zkuseny 205-kař, az ti to lozisko bude hucet tolik, ze to prerve i nahlas pustene radio, tak je cas ho vymenit. Ze Womecu Citovat
Hafity Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Bartik333 Jak mi rekl jeden zkuseny 205-kař, az ti to lozisko bude hucet tolik, ze to prerve i nahlas pustene radio, tak je cas ho vymenit. Ze Womecu Takhle nějak jsem postupoval u svojeho, páč kovářova kobyla atd. Hučelo 90tkm. Ale to byl extrém.... Citovat
ozzy56 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 V podstatě se ložisko kola nemusí měnit nikdy!!!! Jde jen o to,zvyknout si na ten zvuk...:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Alebo sa zmieriť s tým, že po čase to bude trojkolesový hadraplán Citovat
Medvěd Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Bože. bože - pokud je Ti líto do auta investovat peníze, tak si pořiď koloběžku a tohle prodej. Každá sranda něco stojí a jezdit v autě nepatří zrovna k těm nejlevnějším špásům - tak se s tím buď nějak vyrovnej nebo fakt jezdi třeba vlakem - to, co tu kolikrát řešíš (proč jezdit na naftu, když to jede i na olej, jak se dá to či ono obejít hlavně aby to Aaishu moc nestálo), to by rozbrečelo i slona. Pro Tvou 205ku mám jen dvě soucitná slova - CHUDÁK AUTO, umírat v takových mukách Citovat
Hafity Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Bože. bože - pokud je Ti líto do auta investovat peníze, tak si pořiď koloběžku a tohle prodej. Každá sranda něco stojí a jezdit v autě nepatří zrovna k těm nejlevnějším špásům - tak se s tím buď nějak vyrovnej nebo fakt jezdi třeba vlakem - to, co tu kolikrát řešíš (proč jezdit na naftu, když to jede i na olej, jak se dá to či ono obejít hlavně aby to Aaishu moc nestálo), to by rozbrečelo i slona. Pro Tvou 205ku mám jen dvě soucitná slova - CHUDÁK AUTO, umírat v takových mukách Smutný to úděl pokusných zvířátek.... Citovat
aaischa Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Bože. bože - pokud je Ti líto do auta investovat peníze, tak si pořiď koloběžku a tohle prodej. Každá sranda něco stojí a jezdit v autě nepatří zrovna k těm nejlevnějším špásům - tak se s tím buď nějak vyrovnej nebo fakt jezdi třeba vlakem - to, co tu kolikrát řešíš (proč jezdit na naftu, když to jede i na olej, jak se dá to či ono obejít hlavně aby to Aaishu moc nestálo), to by rozbrečelo i slona. Pro Tvou 205ku mám jen dvě soucitná slova - CHUDÁK AUTO, umírat v takových mukách ehm, mno nevidim nic špatnýho na tom se normálně v klidu zeptat jestli se ložisko musí měnit hned když občas pohučívá nebo ne, prostě mě to zajímá, jak sem psal občas tu někdo někomu řek že to eště vydrží at s vymenou počkám tak se ptám... zrovna moje auto zas tak netrpí sou i horší... to je jako koupim si báwo nebo škodovku... oboje povozí, ale můžu dát penize navíc do toho baworaku, tak je to stejny, muzu dat penize navíc a měnit klidně i o kdoví jak dlouho předem co se chystá odejít... vim že auto něco stojí, ale může stát něco ale může stát dvakrát tolik, a jezdit může v obojich stavech... p.s. auto už je po smrti :P už v době co sem ho koupil... ale nestezuju si to nejnutnejsi je už v cajku... to je to samy jako reznou mi prahy, tak je muzu rovnou vymenit, ale taky muzou bejt ve stavu ze vydrzej dalsi dva roky bez problemu a treba i dyl... [upravil dne 26.8.2008 aaischa] Citovat
vix Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 aaischo, no comment. jen, že tu chybí takový ten smajlík, co tluče hlavou do zdi. Co se týká odpovědí na tvé otázky, řadím tě na stejnou listinu, na které mám teraruse. Howgh! Citovat
Medvěd Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Když ložisko hučí, tak asi bude něco v nepořádku (nejspíš to ložisko, že??) a já považuju za normální hučící ložisko měnit bezodkladně (určitě ne po 6000 !!!!km), abych předešel tomu, že pak třeba nebudu měnit \"jen\" to ložisko v řádu stokorun, ale třeba celý náboj kola. P.S. Dojetím bych já osobně pochopil, že se s hučícím ložiskem třeba vrátím z dovolené (několik set km) nebo z weekendu, určitě se ale dojetím nemyslí jezdit s autem dokud něco neupadne - pak už jde o dojetí celého auta. [upravil dne 26/8/2008 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.