Přejít na obsah

Bartik333

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1991

Profilové informace

  • Město
    Telč
  • Stát
    Česká republika

Bartik333's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Bartik333

    zadní stěrač

    Vsadim se, ze mas zaoxidovane kontakty u moturku. Jak je vlhko tak ti to nejde a pak se trosku zahreje a zase jde. Zkus to, snad to bude ono.
  2. Tady jedna aktualni. [upravil dne 21/12/08 Bartik333]
  3. Zdar chlape co by sji chtel za budiky + kaplicku + ty hodiny ve stredovem sloupku??? Kdyztak mi to prosim pisni na 214-745-959, at je to rychlejsi. Diky moc
  4. Jak uz zde rikali ostatni, bude to nekde tou kostrou, ale kdyby to nebylo, tak neni jednodussi koupit si nejaky obyc centrla za 1000kc a vymenit ho. Popripade vymenit jenom ridici jednoutku a motorky nechat. To zvladne kazdy domaci kutil. Taky jsem si tahal cely cetral po aute a mel jsem to cca za hodku a pul hotove a to jsem to delal poprve a bez pomoci. Tak si to nejak promyslete. 1000kc neni zase takovy ranec penez.
  5. Jak to tady tak ctu, tak vsichni nadavate na autorizovane servisi, ale na druhou stranu si vemte, ze oni si na sebe musi taky vydelat. Nechci se jich zastavat, protoze sam delam u kamose v autodilne, ale proste je to tak. Nejlepsi je najit si dobreho mechose a jemu sverovat sve auto bo si ho opravovat sam, kdyz to clovek zvladne. Treba ja vystudoval prumku a chozenim ke kamosovi do dilny, jsem se naucil skoro vse, co umi on,takze si auto dokazu opravit uplne sam.
  6. Bartik333

    Pomáhat a chránit

    Reknu ti to asi takhle. Tem co to ridi je jedno, jestli jim svetlo sviti. Spravovat to nebodou, protoze od toho maji mechaniky.
  7. Bartik333

    subac

    Ze dreva si vyrizni nozicky. Neco jako na nacrtku, jestli chapes co myslim. [upravil dne 10/11/08 Bartik333]
  8. Bartik333

    Katalyzátor

    Lambdu dej pred katik. Kdaz je za katikem, tak se dele ohriva (i kdyz josu vyhrivane) a pak zacne casem blbnout. Viz, problemy o nekterych tipu Ochcavii.
  9. Jak uz zde bylo receno. Vsadim kalhoty, ze to bude ten remen. Myslim, ze je to na 13 klicek, tak vem nejakou paku, strc ji mezi altik a blok motoru a nasponuj remen. Pokud to nemas takto, mas to na kladku. Takze bud objednat novou kladku bo ji zkusit pritahnout jestli pujde. Jo a zkontroluj si, na jakou stranu se dotahu. U nekterych aut se dotahuje opacne. Snad ti tim pomuzu.
  10. Bartik333

    Prúúúússer jak mraky...

    Jde to poznat, ze sis to strikal sam, protoze zadny zkuseny lakyrnik, by to takhle nenastrikal. Lakyra by to strikl aspon do listy a ne jenom takove fleky a jeste zmatovatele. Zkus so to rozlestit, ale pochybuju, ze ti to pujde.
  11. Bartik333

    Prúúúússer jak mraky...

    Proste jednoduse receno, ti to zmatovatelo. To je normalni. Vede k tomu nekoli pricin. Strikal jsi, kdyz bylo mlhko, nemel jsi spravne barvu a lak ci kit bo jsi mel nejake nemoc dobre spreje. Takze reseni. Komplet obrousit celou kapotu, nastrikat plnicem, plnic obrousit nejkou 800 smirkem pod vodou a striknou barvou a lakem. Strikat v teple bo na slunicku. Nesmis to strikat ve vlhku, mohlo by ti to udelat to same. Nekombinum ruzne vyrobce barvy, laku, plnice a kitu, taky to nekdy nedela dobrotu. Pokud chces, aby barva a ostatni drzely na kapote poradne, strikni to jeste epoxidem a mas jistotu. Doufam, ze jsem ti aspon trosku poradil.
  12. Bartik333

    Rozkodování Vin Karoserie

    http://public.servicebox.peugeot.com/ Tady se clovek musi registrovat a jeste k tomu mi to nefunguje. Nevim proc, snad nikde zadnou chybu nedelam.
  13. Bartik333

    zadní kola

    tak to normalne poklepej kladivem jako ja. Staci to jen kousek promacknout a mas klid.
  14. Bartik333

    klepání při brždění

    Bych to videl na to, ze ti klepou brdice. Kdyz to nebudou brzdice, tak cepy bo posledni moznost silenbloky a nebo jeste jedna moznost tycka rizeni. ALe myslim si, ze to budou brzdice.
  15. Bartik333

    klakson

    Vsadil bych boty, ze to budou kontakty. Taky jsem to mel a stacilo procistit kontakty smirkem a dratem. Ted uz vsechno jede jak ma.
×
×
  • Vytvořit...