Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mohol by mi dať niekto z tích, čo si dorábali tempomat, kontakt na servis/človeka, ktorý im to aktivoval? Západné Slovensko, popr. Morava (Hodonín a okolie). Podľa informácii čo mám, tak na 207 1,6HDI to ide (hnusoba dík za info :super).

[upravil dne 10.9.2008 KennyMcC]

Odesláno

V akomkoľvek servise asi nie. V TT to nezvládli, do Peugeot Auto-Alba na Ivánskej som volal a povedali mi, že to musia vyskúšať. Chodiť po servisoch bez záruky, že to aktivujú sa mi veľmi nechce. Kua, keby hnusoba nebol tak ďaleko. Asi si spravím výlet.:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: t.rozhon

rád bych si u svého berlinga 1.6HDI 2006 dodělal tempomat. Podle čeho zjistím, že to půjde? díky tom

odkud jsi?

Strakonice, kdyžtak písni telefon a já se ti ozvu

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

rád bych si u svého berlinga 1.6HDI 2006 dodělal tempomat. Podle čeho zjistím, že to půjde? díky tom

odkud jsi?

Strakonice, kdyžtak písni telefon a já se ti ozvu

pokud bys jel skrz Prahu tak byseto dalo ,ale Strakonice jsou trošku z ruky , anebo dojed do Vranova na sraz :D tam bude diagnostika taky .

Odesláno

ok, budu si to pamatovat.

a molh by jsi napsat nějaké podrobnosti, podle čeho bych poznal jestli má cenu o tom uvažovat(nějaká čidla na spojce, brzdě...)

díky tom

Odesláno

ok, budu si to pamatovat.

a molh by jsi napsat nějaké podrobnosti, podle čeho bych poznal jestli má cenu o tom uvažovat(nějaká čidla na spojce, brzdě...)

díky tom

podle roku vyroby a motoru , by melo stačit jen dodat pačku a povolit to v BSI popř i rj motoru

Odesláno
Původně zaslal: KennyMcC

Ahoj,

mohol by mi dať niekto z tích, čo si dorábali tempomat, kontakt na servis/človeka, ktorý im to aktivoval? Západné Slovensko, popr. Morava (Hodonín a okolie). Podľa informácii čo mám, tak na 207 1,6HDI to ide (hnusoba dík za info :super).

Tu u nás v Púchove by ti to urobil aj Tono Machýl.

Ale či pôjdeš do Púchova kuliva tomu, to neviem. :myslim

inak tel. má jednoduchý 0907 07 48 88

Odesláno
Původně zaslal: Freeman

Já teda aktivuju tempomat kousek za Prahou na D1, ale až za Hvězdonicema, páč předtím je to dost o hubu .. ;)

Vdaka za tipy, už to mám sprevádzkované :roker: Auto-Alba na Ivánskej v BA. Robota + páčka spolu 3012,- Trvalo to necelú hodinu aj so skúšobnou jazdou. Páčka je čisto iba tempomatová, bez limiteru. Podľa toho usudzujem, že ked je v servisboxe (cez VIN) vo vybavení interiéru definované:

Tempomat (regulátor rýchlosti) BEZ REGULÁCIE RÝCHLOSTI

(Cruise control WITHOUT SPEED CONTROL)

malo by to ísť spojazdniť vždy, len treba nájsť správneho odborníka (nie Begam v TT :grr). Pre tempomat s limiterom rýchlosti má prepínacie kolečko na páčke dve polohy + musí byť iný plynový pedál, čo by čiastočne vysvetlovalo taký vysoký doplatok za tempomat pri kúpe nového auta (tuším 12000,-).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...