KennyMcC Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Ahoj, mohol by mi dať niekto z tích, čo si dorábali tempomat, kontakt na servis/človeka, ktorý im to aktivoval? Západné Slovensko, popr. Morava (Hodonín a okolie). Podľa informácii čo mám, tak na 207 1,6HDI to ide (hnusoba dík za info ). [upravil dne 10.9.2008 KennyMcC] Citovat
4maa Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Skús v Bratislave Peugeot Auto-Alba na Ivánskej 30. Mne tu komplet dorobili tempomat na P-407. Bez problémov. Citovat
peter766 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 to by ti mali aktivovat v ktoromkolvek peuge:superote a stoji to cca 1600sk +/- Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Mne to robil práve Hnusoba a zdarma. Keď máš cestu do Ke, tak sa s ním dohodni. Zaplatil som len za páčku. Citovat
malypeto Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Mne ho aktivovali na ivanskej bez akychkolvek problemov... Citovat
KennyMcC Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 V akomkoľvek servise asi nie. V TT to nezvládli, do Peugeot Auto-Alba na Ivánskej som volal a povedali mi, že to musia vyskúšať. Chodiť po servisoch bez záruky, že to aktivujú sa mi veľmi nechce. Kua, keby hnusoba nebol tak ďaleko. Asi si spravím výlet. Citovat
malypeto Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Ono tam asi zavisi aj od sw v riadiacich jednotkach.Ak tam nie je moznost aktivacie CC tak smola. Citovat
Guest Robi607 Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 ak tam nie je možnosť aktivácia, tak prepáliť sw... Citovat
t.rozhon Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 rád bych si u svého berlinga 1.6HDI 2006 dodělal tempomat. Podle čeho zjistím, že to půjde? díky tom Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: t.rozhon rád bych si u svého berlinga 1.6HDI 2006 dodělal tempomat. Podle čeho zjistím, že to půjde? díky tom odkud jsi? Citovat
brasil Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Zkus zavolat do Hodonína na servis, myslím si, že do 207 bez problému. Citovat
t.rozhon Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: t.rozhon rád bych si u svého berlinga 1.6HDI 2006 dodělal tempomat. Podle čeho zjistím, že to půjde? díky tom odkud jsi? Strakonice, kdyžtak písni telefon a já se ti ozvu Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: t.rozhon Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: t.rozhon rád bych si u svého berlinga 1.6HDI 2006 dodělal tempomat. Podle čeho zjistím, že to půjde? díky tom odkud jsi? Strakonice, kdyžtak písni telefon a já se ti ozvu pokud bys jel skrz Prahu tak byseto dalo ,ale Strakonice jsou trošku z ruky , anebo dojed do Vranova na sraz tam bude diagnostika taky . Citovat
t.rozhon Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 ok, budu si to pamatovat. a molh by jsi napsat nějaké podrobnosti, podle čeho bych poznal jestli má cenu o tom uvažovat(nějaká čidla na spojce, brzdě...) díky tom Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: t.rozhon ok, budu si to pamatovat. a molh by jsi napsat nějaké podrobnosti, podle čeho bych poznal jestli má cenu o tom uvažovat(nějaká čidla na spojce, brzdě...) díky tom podle roku vyroby a motoru , by melo stačit jen dodat pačku a povolit to v BSI popř i rj motoru Citovat
ajven Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: KennyMcC Ahoj, mohol by mi dať niekto z tích, čo si dorábali tempomat, kontakt na servis/človeka, ktorý im to aktivoval? Západné Slovensko, popr. Morava (Hodonín a okolie). Podľa informácii čo mám, tak na 207 1,6HDI to ide (hnusoba dík za info ). Tu u nás v Púchove by ti to urobil aj Tono Machýl. Ale či pôjdeš do Púchova kuliva tomu, to neviem. inak tel. má jednoduchý 0907 07 48 88 Citovat
Freeman Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Já teda aktivuju tempomat kousek za Prahou na D1, ale až za Hvězdonicema, páč předtím je to dost o hubu .. Citovat
KennyMcC Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Freeman Já teda aktivuju tempomat kousek za Prahou na D1, ale až za Hvězdonicema, páč předtím je to dost o hubu .. Vdaka za tipy, už to mám sprevádzkované : Auto-Alba na Ivánskej v BA. Robota + páčka spolu 3012,- Trvalo to necelú hodinu aj so skúšobnou jazdou. Páčka je čisto iba tempomatová, bez limiteru. Podľa toho usudzujem, že ked je v servisboxe (cez VIN) vo vybavení interiéru definované: Tempomat (regulátor rýchlosti) BEZ REGULÁCIE RÝCHLOSTI (Cruise control WITHOUT SPEED CONTROL) malo by to ísť spojazdniť vždy, len treba nájsť správneho odborníka (nie Begam v TT ). Pre tempomat s limiterom rýchlosti má prepínacie kolečko na páčke dve polohy + musí byť iný plynový pedál, čo by čiastočne vysvetlovalo taký vysoký doplatok za tempomat pri kúpe nového auta (tuším 12000,-). Citovat
t.rozhon Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 takže pokud mám v sb \"bez regulátoru rychlosti\" tak mi tam tempomat půjde dodělat nebo ne. díky ,tom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.