Přejít na obsah

KennyMcC

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

KennyMcC's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. 207 má tripplink od roku výroby 2009 pod názvom funkcia \"Diaľnica\": http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/donnees/207/ed02-09/lg_sk_sk/datas/104_207-sk-ed02-2009.pdf Ako ma informoval Hnusoba, na starších modeloch sa to aktivovať nedá, pretože to nie je iba softwarová záležitosť. Takže dorobenie asi iba už niekde tu na fóre spomínanou stavebnicou: http://www.dhservis.cz/dalsi_1/trippling.htm [upravil dne 31.1.2010 KennyMcC]
  2. KennyMcC

    kúpa pneumatík

    Goodyear UltraGrip 7+ 185/65 R15 88T ber toto, vitaz testu ADAC.de, ja som ich mal v 175/65 R14 na 206tke a teraz si ich chcem aj na 207, len v rozmere ako pises aj ty... vybavi aj mne takou zlavou ??? lebo by som zobral 2 sady cize 8kusov, na 2 autaaa Pridávam sa k Bugovi, UltraGrip 7+ mám tiež a sú úplne super.
  3. Pozri cenník na http://www.peugeot.sk/cennik-407/ Doplatky pri kúpe nového auta: Navigačný systém WIP NAV s farebnou obrazovkou + bluetooth + prípojka RCA + elektrochromatické spätné zrkadlo........doplatok 1095.4 € - pre 207 je doplatok 930 €, ale miesto zrkadla tam je parfémovaný osviežovač vzduchu, tak tipujem cenu tak okolo 900 €, popr. treba neskôr pozrieť servicebox, zatiaľ tam nie je. Navigačný systém s farebnou obrazovkou RT5 WIP COM s integrovaným pevným diskom + 30 GB + jukebox +rádiotelefón GSM.......doplatok 2489.54 €
  4. Tiez si myslim, ze je skoda kupovat novy kryt. A ak si to das aktivovat v servise tak ti to spravia oni. A ako som uz spominal, servisak mi povedal, ze to iba vylomil. + presne ako hovori Sekaj, pri pohľade z boku ani od volantu to vobec nie je vidiet: z boku ten vyrez zakriva samotna packa, a z miesta vodica zase rameno volantu.
  5. Nie, ja mam iba tempomat. Pri tempomate s obmedzovacom je este iny plynovy pedal. Myslím, ze je tam este jedno cidlo polohy, ktore pri maximalnom zosliapnuti plynoveho pedalu deaktivuje obmedzovac, kvoli moznosti pridat v krizovej situacii. A to je mozno dovod preco je original tempomat taky drahy - asi ho davaju aj s obmedzovacom.
  6. som to tusim s tou velkostou fotky prepiskol
  7. Ceny: - packa: OVLADANIE REGUL....2131,- v Peugeot TT - montaz tempomatu...881,- Peugeot BA Je to bez zapisu do servisnej knihy. Kamarat si ho dal dorobit po mne do 307 mimo servis a vyslo ho to asi o 500,- lacnejsie.
  8. Ja som si daval domontovat tempomat dodatocne a nic sa nevyrezavalo. Ta krytka na tempomat je z vnutornej strany zoslabena, takze sa presne vylomi. Ak nezabudnem zajtra dam foto ako to vyzera. Co sa tyka aktivacie, tak 207 by mali ist vsetky (info od Hnusobu ). Akurat asi zalezi od schopnosti servisaka, lebo v TT mi povedali, ze sa to neda a v BA mi to za cca 45 min aktivovali aj so skusobnou jazdou.
  9. KennyMcC

    Denne svetla - instalacia

    Aké svetlá máš, že sa zmestia do tej mriežky? Môžeš dať link?
  10. KennyMcC

    Denne svetla - instalacia

    Tvoje predstavy o Linčianskej sú dosť skreslené. Mysím, že dobré miesto pre tie svetlá by bolo pod nárazníkom, z oboch strán značky. A zároveň by aj skôr spĺňali podmienku max 400 mm od okraja (boku auta) a min 600 mm od seba. [upravil dne 17.3.2009 KennyMcC]
  11. KennyMcC

    Skúsenosti s eshopom - pneumatiky

    Cez e-shop som kupoval disky aj gumy. Disky cez nejlevnejsipneu.cz a dodané boli do 2 pracovných dní. Gumy si už nepamätám cez koho, ale tiež to bol tuším nejaký český e-shop (az-pneu.cz ) a dodané boli myslím, do týždňa. Všetko bolo potvrdené e-mailom a nasledujúci pracovný deň aj telefonicky. Oboje som platil pri preberaní kurierskej službe a cena bola presne taká, aká bola v objednávke cez net. Z mojej strany úplná spokojnosť.
  12. KennyMcC

    Stěrače

    Ja som menil stierače pred Vianocami. Cena okolo 1300 Sk za pár. Značku si už nepamätám (Valeo? ). Boli to univerzály, chalan v obchode ich kontroloval podľa katalógu presne na 207. Žiadny nástavec nebol potrebný. Tak ako sa pôvodné jednoducho vybrali tak nové sa presne tak isto nasunuli: odklopiť ramienko, stierač pootočiť o 90° voči ramienku a vytiahnuť smerom doprava (alebo doľava? ) a nové presne opačným postupom nasunúť. Stierače sú istené iba keď sú v polohe rovnobežnej s ramienkom. Kúpil som ich v Popcar, Avion BA. [upravil dne 5.2.2009 KennyMcC]
  13. KennyMcC

    Kde aktivovať tempomat?

    Jo jo, a díky za info, že to do 207 HDI ide. Robil si aj benzínové 207? Konkrétne 1,4.
  14. KennyMcC

    Kde aktivovať tempomat?

    Vdaka za tipy, už to mám sprevádzkované : Auto-Alba na Ivánskej v BA. Robota + páčka spolu 3012,- Trvalo to necelú hodinu aj so skúšobnou jazdou. Páčka je čisto iba tempomatová, bez limiteru. Podľa toho usudzujem, že ked je v servisboxe (cez VIN) vo vybavení interiéru definované: Tempomat (regulátor rýchlosti) BEZ REGULÁCIE RÝCHLOSTI (Cruise control WITHOUT SPEED CONTROL) malo by to ísť spojazdniť vždy, len treba nájsť správneho odborníka (nie Begam v TT ). Pre tempomat s limiterom rýchlosti má prepínacie kolečko na páčke dve polohy + musí byť iný plynový pedál, čo by čiastočne vysvetlovalo taký vysoký doplatok za tempomat pri kúpe nového auta (tuším 12000,-).
  15. KennyMcC

    Kde aktivovať tempomat?

    V akomkoľvek servise asi nie. V TT to nezvládli, do Peugeot Auto-Alba na Ivánskej som volal a povedali mi, že to musia vyskúšať. Chodiť po servisoch bez záruky, že to aktivujú sa mi veľmi nechce. Kua, keby hnusoba nebol tak ďaleko. Asi si spravím výlet.
×
×
  • Vytvořit...