Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakou postel do dětského pokoje???  

1. 1. Jakou postel do dětského pokoje???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Rozhodujeme se s Helčou, jak zařídit Pavlíkovi pokojík (rekonstrukce bytu už se SNAD chýlí ke konci, tak je potřeba připravit Pavlíkovi hezký pokojíček - tipy se zatím týkají hlavně postelí)

pro neználky - Pavlíkovi budou v prosinci 2 roky

Místnost má 15 m2, vysoká je 3,30m

Postel č. 1

domino_19.jpg

Postel č. 2

new007.jpg

Postel č. 3

domino_17.jpg

Postel č. 4

008.jpg

Postel č. 5

novy_detsky_04.jpg

Odesláno

Hlasoval jsem pro 2ku. Protože se mi zdá praktická a vzhledově taky super. Volil bych určitě něco co déle vydrží. Určitě je pěkné chodit spinkat do autíka, ale až si přivede dospívající kámošku tak už mu bude trapně :) Takže tak. Ale nejsem interierový odborník, ani děti nemám...to jen tak na první pohled.

Odesláno

Máme doma taky DOMINO a máme víceméně jedničku, se svislým žebříčkem a bez textilní věže. Místo pod postelí slouží dětem jako domeček na hraní a uklidí se tam větší hračky. Skluzavka je super a později se dá oddělat. Plánujeme, až bude dcera větší, tak snížit nohy (jsou prodloužené nástavcem) a bude z toho mít normální postel.

Výhodou programu DOMINO je možnost to libovolně kombinovat, takže samozřejmě jde pořídit i kombinace toho co je na různých obrázcích.

Odesláno

Já dávám 1, ale je třeba v jeho věku dostatečně zabezpečit, aby z postele nespadl. (ať už náhodou nebo naschvál) Na klouzačce se zatím asi sám neudrží, ale uběhne pár měsíců a bude jezdit sám (jako ta naše potvůrka)

Odesláno

1. nebo 2. ale spíš dvojka i z hlediska bezpečnosti a hlavně je tam suprovej i ten psací stůl na kreslení a pod postelí fochy na hračky ... Sakra, ten pokojíček mu bude Kryštof závidět ... :nevim;)

Odesláno

Ak je to tebe jedno, nemal by si vybrať malý? Veď to bude jeho izba. Ináč hlasoval som za 5. Počítaj s tým, že chvíľu potrvá kým si zvykne spať sám v izbe. Budeš mať dve možnosti - buď ho budete brať k sebe na manželskú alebo s ním pôjde spať do jeho aby sa potom vykradol (alebo aspoň na prečítanie rozprávky). Preto tá 5ka.

Odesláno

hlas pro jednicku, je zde presne to co potrebuje malej spunt a casem mu dokoupis stul a zidli, ted je mu to k prdu;) jen skrin bych vzal nakou navic, pokud ovsem v rekonstrukci nemate zahrnuto udelani satny

Odesláno

tak vzhledem k výšce pokoje by se mě tam líbila postýlka jednička:) nebo trojka.Ale schůdky bych zatím odmontla aby malý nemohl nahoru aby nespadl..na skluzavku pod dozorem a dole v domečku-tam bych dokoupila madraci a kdyžtak by odpočívalo tam(se svýma plyšáčkama samozřejmě):autNo a schůdky nahoru ažtak ve třech,čtyřech letech.

Samo v pokojíčku na noc.. my s tím měli problém ještě v těch 4letech..ale časem si zvyklo-muselo no:roll

K té jedničce postýlce pokojíček trojku bych dala já.Do těch skříněk se vejde i oblečení a časem vše možné.Nemám ráda moc jen poličky:bojim Vypadá to pak v pokoji jak binec,když v každé polici něco hozené..Krom toho poházených hraček bude po pokoji i tak dost-však se těš:D

Ta 5ka-totalita:bojim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

hlasuji pro 2 ;)

kdyby měl jít do školy tak 5

:xvul

Myslel jsi asi kdyby měl jít do střední školy že... Tak tu 5 neboli dvojpostel... :D

No jo, utíká to...

:xvul

Odesláno

V tom já mám jasno. Kluci dostanou nábytek, až půjdou do školy. Do té doby by ho jenom zbytečně zdemolovali. A taky to už bude \"jiná doba\" - jiné materiály, jiný design, jiná ergonomie,...

Odesláno

Tak dnes jsme byli přímo u prodejce a asi je rozhodnuto - Pavlík uviděl postel 3 a řádil na ní cca hodinu jako zjednaný, přál bych Vám vidět ten šťastný kukuč, když už po desáté lezl po žebříčku a klouzal po skluzavce.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak dnes jsme byli přímo u prodejce a asi je rozhodnuto - Pavlík uviděl postel 3 a řádil na ní cca hodinu jako zjednaný, přál bych Vám vidět ten šťastný kukuč, když už po desáté lezl po žebříčku a klouzal po skluzavce.

Má správný výběr. To se mi líbí ze všeho nejvíc. Když to vidím tak bych si to nejradši pořídil pro sebe. Mám akorát strach abych se vešel do klouzačky.:D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...