Guest servisman Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Tak jsem si přečetl a stačilo mi http://zpravy.idnes.cz/blikli-jste-dalkovymi-kvuli-silnicni-kontrole-policie-se-vam-pomsti-1id-/krimi.asp?c=A080812_221100_krimi_dp Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 me skromne vyjadreni, jednou bliknout a mavat rukou nahoru dolu, tak to delaji kamionaci a funguje to i u ostatnich ridicu, nemam s tim problem a policajt mi pak muze prekontrolovat lekarnicku. At mi dokaze, ze jsem bliknul kvuli mareni jeho vykonu, cti se snad presumpce neviny...... Citovat
OK406 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Jak už je uvedeno ve zmiňovaném článku, těžko se to prokazuje. Ano, paragrafy jsou!!! Chybí důkazní břemeno !!! Ale, pokud někdo blikne na civilní vozidlo hlídky PČR, tak co k to mu dodat!!! Např. stav našich vozovek není ideální a né každé vozidlo má stejný podvozek, takže stačí nerovnost a už se může někomu zdát, že bliká nebo staronový problém embéčko fóbie. to osňuje už když jen stojí a někdy je potřeba na ně bliknou a to zdůvodu, že opravdu oslňuje. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 výstražná houkačka se smí používat jen v ohrožení.... je policejní hlídka ohrožení? je! tak nevím co tu řešíte :D:aut Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: MJSytic Megahovadina - okurková sezóna:bacha jj, znám, mám Novačku doma a vím co to dá za práci něco do zpráv vymyslet Citovat
Keejml Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Vždyť se jen snaží pomáhat od bankovek a chránit před zbohatnutím A když se jim nelíbí blikání tak budem na protijednoucí troubit Citovat
urdemala Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 abysme nekřivdili policii, tak i oni mají pravdu v tom, že upozorněním piráta jdeme tak trochu proti sobě. morálka na českých silnicích je totiž fakt žalostná. mě spíš docela vykolejila zkušenost z pondělí - byl jsem v praze, kam jezdim opravdu jenom zřídka. bylo asi sedm večer a potřeboval jsem něco vyzvednout na žižkově. zaparkuju v totálně hnusný uličce, ale všude byly ty modrý pruhy, jako že jenom pro držitele nějaký karty. no co, řeknu si, dyť je tu stejně dost místa, to by sem muselo během těch 10 minut co tu budu stát přijet aspoň 10 aut abych někomu vadil. a ono jo. tyhle bonzácký individua nakopat do prdele aby si aspoň tejden nesedli! vrátil jsem se fakt hned a už se tam chystala odtahovka. ten policajt mi pak říkal, že to byl klasickej bonz, no tak to potěš, jestli je to v praze normální Citovat
bombarderik Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 To neni ties zly napad trubit. Je to zdieranie zastavovat na blikanie, nech mi to niekdo dokaze. Co ak sa mi po cest zacalo stikutat a drgol som do packy nahodou.... Citovat
bombarderik Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 urdemala: Nasr.t do ruk a nepustit tyzden k vode. Iba tolko. Takych bonzakov zbozujem Citovat
Vvitty Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 2urdemala: ano, bohuzel je to normalni...nebo spis dost caste. a kdyz k tomu jeste pripocitas odtahovky, ktere cihaji za rohem protoze vi, ze budou mit dost prace.... Citovat
Keejml Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala abysme nekřivdili policii, tak i oni mají pravdu v tom, že upozorněním piráta jdeme tak trochu proti sobě. Nejde o piráta, jsou to stejně většinou slušní lidé co dostávají pokuty za 60km/h na padesátce, tak proč je neupozornit. Pirátů opravdu není zas až tolik jak se zdá z novin Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 presne tak, pirati ted miri z prahy na karibik :-D Citovat
Radess Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Nejde o piráta, jsou to stejně většinou slušní lidé co dostávají pokuty za 60km/h na padesátce, tak proč je neupozornit. Pirátů opravdu není zas až tolik jak se zdá z novin Pirát ten kdo jede na 50tce 60KM/h asi opravdu není. Ale tobě se zdá pro bezpečnost provozu 60 na 50 tce přijatelnejch? [upravil dne 13/8/08 Radess] Citovat
vendelinek Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Takovýdle pí...ny budou hlídat,a pokutovat, aby se taky zamysleli nad sebou,že kolikrát ,když je vidim ject po městě udělaj přestupek ,např.,zastavěj tam ,kde se nemá,to jim nevadí a taky zrovna nejezděj pomalu po městě [upravil dne 13.8.2008 vendi.stejskal] Citovat
hloze-ja Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 A to, ze je plny radio zprav o tom, kde se griluje, kde je mikrovlnka, popr. se to rika natvrdo - kde se meri apod. To jim nevadi??? Nechapu jejich logiku. Mavani na znameho je povoleny? Tak budu mavat. Snazim se dodrzovat predpisy a rad bych, aby se o to snazili vsichni, vcetne \"pomahat a chranit\". Nad jejich logikou a povysenosti mi opravdu nekdy zustava rozum stat. Citovat
Fusion Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Teď řekl v rádiu policajt, že je to nesmysl protože není zakázaný třeba zdravit známýho probliknutím. Je to nesmysl a mám dojem že se tento mýtus už párkrát objevil. Idnes by mělo fakt radši jít zklízet okurky. Citovat
Keejml Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Pirát ten kdo jede na 50tce 60KM/h asi opravdu není. Ale tobě se zdá pro bezpečnost provozu 60 na 50 tce přijatelnejch? To nelze takto zobecňovat, padesátka na náměstí a padesátka na konci vesnice v polích je něco úplně jinýho. A komu z vás v poslední době měřili rychlost na náměstí? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: MJSytic Megahovadina - okurková sezóna:bacha jj, znám, mám Novačku doma a vím co to dá za práci něco do zpráv vymyslet Sice OT ale nedá mi to. No občas na Novu koukám a musím říct že ve spojení se zprávami jsi použil výstižný termín:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.