Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mám dilema jaký kola.  

1. 1. Mám dilema jaký kola.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Hledám vhodná kola která by mohla slušet mému kupé.

Zatím se mi zalíbily 2 typy (DOTZ Shuriken a Borbet LV4) a nevím co by mohlo být lepší.:myslim

Tak zakládám anketku jaká se vám líbí víc.

P.S. Beru i návrhy na jiná kola. Jen jsem spíše pro tmavší lakování. Nějak se mi to k té tmavě zelené líbí víc. A chci dodržet velikost dle TP t.j. 7J; 16\"; 4x108; ET 15.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

hele hele shurikeny jsem si objednal už já tak se neopič :D:D:D

Já je kdysi taky chtěl ale v bílé barvě a 17\" ti palcích. Nakonec jsem to vzdal. Stejně je bude mít každej jako Dotz Hanzo. :P

Dave_K: Shurikeny i LV4 by byly hezčí dle mýho v jiných barvách. Jinak mi k tomu pasují víc ty Borbety. :papa

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Já je kdysi taky chtěl ale v bílé barvě a 17\" ti palcích. Nakonec jsem to vzdal. Stejně je bude mít každej jako Dotz Hanzo. :P

Dave_K: Shurikeny i LV4 by byly hezčí dle mýho v jiných barvách. Jinak mi k tomu pasují víc ty Borbety. :papa

:xvul shurikeny white se mi taky líbily a dost sem o nich uvažoval ale pak jsem je viděl live na tmavy káře a nic moc

Dave sorry jsem už s ticha:D

Odesláno

Hele hele. Kdyby byly od tý doby co je nabízejí na internetu (zhruba květen) v rozměru na 406 tak už na nich dávno jezdím. Ale dle posledního infa budou možná někdy touto dobou.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Hele hele. Kdyby byly od tý doby co je nabízejí na internetu (zhruba květen) v rozměru na 406 tak už na nich dávno jezdím. Ale dle posledního infa budou možná někdy touto dobou.

jj maji dojit v 36. týdnu , tedy září.

Odesláno

Do teď sem zpocenej přeházoval zpátky na zimáky a du do tohoto:

2889-mod.jpg

Edit: poctivý límce už nějak nejsou vidět, škoda.

OZ Mito Modulare 8,5x18, 10x18

[upravil dne 12/8/2008 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Do teď sem zpocenej přeházoval zpátky na zimáky a du do tohoto:

2889-mod.jpg

Edit: poctivý límce už nějak nejsou vidět, škoda.

OZ Mito Modulare 8,5x18, 10x18

[upravil dne 12/8/2008 Fusion]

dobře ty :D:super

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mé hlasování = ani jedny

ORIGO je prostě ORIGO, čímkoli jiným podle mě auto zprzníš

to říka ten co má na autě kola od Ronalu :D

Odesláno

Původně zaslal: Medvěd

Mé hlasování = ani jedny

ORIGO je prostě ORIGO, čímkoli jiným podle mě auto zprzníš

to říka ten co má na autě kola od Ronalu :D

Čekal jsem Tvou připomínku, tedy lehké vyjádření:

Kola od Ronalu na autě mám proto, že byly za SUPER peníze a já chtěl nějaké liťáky (origo Peugeot 406 se v té době za takové kačky nenabízely). Dodnes se mi origo líbí víc, ale přijde mi zbytečné současné ráfky za pár korun střelit a připlácet za origa - momentálně mám jiné finanční priority.

Za tím, co jsem psal Davemu si ale stojím - než rvát na kupé některá z těch kol, která nám ukázal na fotkách - to raděj ať tam nechá origa, která na autě má.

[upravil dne 12/8/2008 Medvěd]

Odesláno

No neviem, pre mňa sú šurikeny príliš výstredné na to auto sa nehodia. Borbety zas príliš tmavé spolu s autom to nevynikne, aby si neleštil límce ako niekto v inom vlákne. Mne osobne sa páčia trošku širšie lúče nie úzke ako na rebriňáku, a farba titánová - taký kompromis medzi striebornou a čiernou. Ale to je len môj vkus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...