kopr Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 jaky mate nazor na imitaci karbonu jelikoz mam na 306ce predni kapotu docela potlucenou chtel bych ji dat do carbonu koukal jsem bud na nalepky ale co myslite udrzi se to v zime a pod,,,,,,,,,,,,,,,, nebo nevite kde sehnat celou kpotu us s karbonem nechce se mi ta puvodni nicit kdyby se to nepovedlo a nebo kdybych ji chtel dat spatky dik moc Citovat
tom406 Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 karbonová kapota vyjde cca na 14000kč.je to komplet karbon s laminátovou výztuhou.druhá možnost je potažení origo kapoty karbonem cca 8000kč ale to je karbon nanesený na kapotě asi 1mm ale nevýhoda je hmotnost která tím naroste. První možnost je nejlepší http://new.netcar.cz/cz-firma-22.html Citovat
VIP3R Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Já myslím, že spíš chce jen kapotu polepit samolepkou s imitací karbonu (vinyl)... Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: tom406 karbonová kapota vyjde cca na 14000kč.je to komplet karbon s laminátovou výztuhou.druhá možnost je potažení origo kapoty karbonem cca 8000kč ale to je karbon nanesený na kapotě asi 1mm ale nevýhoda je hmotnost která tím naroste. První možnost je nejlepší http://new.netcar.cz/cz-firma-22.html Ty stránky vypadají zajímavě je vidět že umí s tím se asi nemuže na silnici ne do běžnýho provozu že...myslím plast.kapota Citovat
Stevo307 Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 tak podla mna ked uz tak ja by som dal ten komplet karbon za 14 000.....lebo uz to je asi aj kvalitnejsie ako iba to polepenie za 8 000 a ked uz davam tolko penazi tak nech to aj nieco vydrzi....ja by som radsej nieco dolozil a dal by som uz tu celu karbonovu kapotu......no neviem co chces ty...ked budem mat aj ja zvysne peniaze tak moznmo nad tym pouvazujem Citovat
Creams Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: tom406 karbonová kapota vyjde cca na 14000kč.je to komplet karbon s laminátovou výztuhou.druhá možnost je potažení origo kapoty karbonem cca 8000kč ale to je karbon nanesený na kapotě asi 1mm ale nevýhoda je hmotnost která tím naroste. První možnost je nejlepší http://new.netcar.cz/cz-firma-22.html Ty stránky vypadají zajímavě je vidět že umí s tím se asi nemuže na silnici ne do běžnýho provozu že...myslím plast.kapota Proč by jsi nemohl ? Stejně pokud máš lamino vrata atd nalakuješ a pčr nic nepozná. Nebál bych se toho Citovat
kopr Odesláno 11. srpen 2008 Autor Odesláno 11. srpen 2008 no ja myslel jen imitaci nalepku jestli to ma vubec cenu jen z hlediska optickeho ? Citovat
killer Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 A co to potáhnout touhle folii.Vyjde asi na 6000,- a nevypadá nejhůř. Citovat
kopr Odesláno 11. srpen 2008 Autor Odesláno 11. srpen 2008 no nevypada to spatne ale i tak je to dost drahy Citovat
Onďas Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 JJ, to fakt radši ten originál karbon za 14ku. Nejde jen o to jak to vypadá. Karbon má hlavně auto odlehčit že. No a u tý kapoty by už to asi fakt bylo docela dost znát Citovat
morfeus777 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Podivej se na tudle stranku, vychazí to okolo 7000k Nic levnejsího jsem nevidel. Citovat
306gti6 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Unas pri Senici jeden chlapek karbonuje doplnky a za kapotu si pita okolo 5000Sk-je to origo karbon ziadna nalepka ja mam odneho nejake karbonove doplnky v motore a vsetko je v pohode:super A keby si chcel vyraba aj karbonove kapoty s laminatovou vystuhou ale cena je vyssia.... Citovat
Fusion Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Unas pri Senici jeden chlapek karbonuje doplnky a za kapotu si pita okolo 5000Sk-je to origo karbon ziadna nalepka ja mam odneho nejake karbonove doplnky v motore a vsetko je v pohode:super A keby si chcel vyraba aj karbonove kapoty s laminatovou vystuhou ale cena je vyssia.... Nevíš zhruba jak to dělá? Protože pochybuju že by dělal kopyto pro každý auto. Jedině mě napadá, že udělá zvenku vrstvy (címž kapota mírně \"naroste\"), pak odlepí a zevnitř udělá výztuhu... Citovat
306gti6 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: 306gti6 Unas pri Senici jeden chlapek karbonuje doplnky a za kapotu si pita okolo 5000Sk-je to origo karbon ziadna nalepka ja mam odneho nejake karbonove doplnky v motore a vsetko je v pohode:super A keby si chcel vyraba aj karbonove kapoty s laminatovou vystuhou ale cena je vyssia.... Nevíš zhruba jak to dělá? Protože pochybuju že by dělal kopyto pro každý auto. Jedině mě napadá, že udělá zvenku vrstvy (címž kapota mírně \"naroste\"), pak odlepí a zevnitř udělá výztuhu... Neviem ako to roby,ja osobne ho nepoznam ale uz som mu daval carbonovat nejake veci do motora ale islo to cez kamosa.... Citovat
MatrixChose Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Když už, tak by to mělo auto zlehčit, ale nemá cenu jen jednu věc. Navíc se mi to opticky ani nelíbí a je to docela málo srandy za dost peněz Citovat
Mišak 306 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Čau... taky se mi zamlová ta karbonobá kapota.Už jsem nad tím uvažoval, tak až budou prachy ale s tou nalepkou to pust z hlavy bylo mi řečeno od chlapka kterej se zabejva tím lepením že na tý kapotě to nevydrží z dúvodu odlítávání kamínků tak ten to naškubne a pak tam jde voda a je to v haji. Citovat
destiny Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 2 Mišák: fólie, pokud to není úplný lowend, jsou natolik kvalitní, že kamínkům většinou odolávají a mají mnohdy vetší životnost než lak. Osobně bych volil taky rovnou přímo karbonovou kapotu, ale jak už se tu nespočetně krát probíralo, je zde vetšina jen samolepkových tunerů a tunerů imitátorů. Málo kdo to bere vážně jako třeba tom406. Pro většinu tunerů zde je na prvním místě vizuální efekt za minimum peněz a až někde vzadu je pak zajímají jízdní vlastnosti. Citovat
Qcko Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 V Anglicku su firmy, ktore ti foliou oblepia komplet cele auto namiesto lakovania, davaju na to velke zaruky a ma to oproti laku zevraj vel vyhod (osobne neviem, len som na to kukal v telke:papa), kazdopadne su tieto techniky uz velmi vpredu v dnesnej dobe:super Citovat
havlik Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: Qcko V Anglicku su firmy, ktore ti foliou oblepia komplet cele auto namiesto lakovania, davaju na to velke zaruky a ma to oproti laku zevraj vel vyhod (osobne neviem, len som na to kukal v telke:papa), kazdopadne su tieto techniky uz velmi vpredu v dnesnej dobe:super Nevim jak u vás na slovensku ale v čechách je to běžná praktika a používají to hlavně taxíky aby měli všechny stejnou barvu Citovat
Jenda 309 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 O kolik se cca sníží váha? Pokud chceš kapotu opravit a chceš jen vypadat trochu odlišně tak si to nech přlakovat na černo, viděl jsem po nýřanech jezdit jednu 106ku ve vínový metle s černou kapotou a vypadala moc pěkně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.