aaischa Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Ahoj, zajímá mě na co vsecko má vliv sbíhavost kol... nejen to že se kola maj veci ci menší chuť vracet do rovný polohy, případný nerovnoměrný sjíždění gum, co je špatnýho nebo špatnýho neni na malý nebo temer nulový sbíhavosti... ? Citovat
P607Olda Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Ojíždí to gumy na náběžné straně (při velké sbíhavosti venky gum a naopak). Přední náhon - zhruba 0 mm je OK. Může se stát, že jedno kolo víc vybočuje (nesprávná sbíhavost je nesouměrná), poznáš tak, že sjíždí jednu stranu (levou gumu nebo pravou gumu) víc. I u vozidel s vlečenými rameny vzadu (106,205,306,405,Partner), je dobré dělat geometrii laserovou (kontrola přední i zadní nápravy, zadní ovšem nelze seřídit). Odhalí to závady na zadní nápravě a zároveň umožní předek nastavit do symetrické polohy (kontrolují se taky úhly rejdu, při skoro-maximálním vytočení př. kol). Při jízdě - když je sbíhavost více ujetá, tak auto nesedí - kola se hádají, nejvíc lze poznat na ledě. Na táhnutí do strany mívá vliv (kromě huštění) i geometrie zadní nápravy (volantem nasilu koriguješ to, že zadek utíká bokem). [upravil dne 1.8.2008 P607Olda] [upravil dne 1.8.2008 P607Olda] Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Nesprávná sbíhavost má velký vliv na obsah peněženky... Citovat
P607Olda Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Vracení do rovné polohy: Když jdou ztuha ložiska nad př. tlumiči, tak to nevrací, případně táhne po každé zatáčce jinam. Táhnutí ke straně - samozřejmě, po havárce, nebo když je hnutá zadní náprava, nebo přední náprava, tak to táhne. Ale takové auto je lepší nemít... Citovat
aaischa Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 tak to sem se dozvedel co sem si myslel plus neco navic takze kuju za odpovedi ani jeden z uvedenych projevu nemam, takze komplikace co me zajima bude do jinyho tematu... jenom drobnost k ty sbihavosti, jenom pro vic informaci, jakym zpusobem se da seriit kdyz sou prakticky vsade bud srouby napevno nebo cepy kery se taky nezdaj bejt nastavitelny... [upravil dne 1.8.2008 aaischa] Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: aaischa tak to sem se dozvedel co sem si myslel plus neco navic takze kuju za odpovedi ani jeden z uvedenych projevu nemam, takze komplikace co me zajima bude do jinyho tematu... jenom drobnost k ty sbihavosti, jenom pro vic informaci, jakym zpusobem se da seriit kdyz sou prakticky vsade bud srouby napevno nebo cepy kery se taky nezdaj bejt nastavitelny... [upravil dne 1.8.2008 aaischa] Keď odpojíš čap riadenia ak jeho tocením ho zasúvaš resp. vysúvaš do tej tyče riadenia a tak vlastne meníš zbiehavosť. Citovat
P607Olda Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: aaischa tak to sem se dozvedel co sem si myslel plus neco navic takze kuju za odpovedi ani jeden z uvedenych projevu nemam, takze komplikace co me zajima bude do jinyho tematu... jenom drobnost k ty sbihavosti, jenom pro vic informaci, jakym zpusobem se da seriit kdyz sou prakticky vsade bud srouby napevno nebo cepy kery se taky nezdaj bejt nastavitelny... [upravil dne 1.8.2008 aaischa] Keď odpojíš čap riadenia ak jeho tocením ho zasúvaš resp. vysúvaš do tej tyče riadenia a tak vlastne meníš zbiehavosť. No to snad ne, nic se neodpojuje. Povolí se objímka na tyči řízení a točí se tyčí řízení. Kdysi (v roce asi 76) jsem si to dělával sám, od oka, a docela dobře: po roce (10 000 km) jsem se podíval, kde a která přední pneu je sjetá, povolil objímku na té straně a pootočil, aby se tyč prodloužila nebo zkrátila. Měla levo-pravý závit, celá otáčka byla 2 mm, takže stačilo 1/4 otáčky. Na odstraňování vůlí nebyly peníze, ani podmínky, já v Trenčíně, obchod v Pelhřimově nebo Brně... Ale takhle citem to docela šlo. PS: přiznám, měl jsem na to svařený takový rám, a měřil jsem i šuplerou (posuvné měřidlo) vzdálenost ráfků, dokonce jsem i posunoval auto o půl otáčky kol dopředu a dozadu. [upravil dne 1.8.2008 P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Rozlišení při geometrii je asi 0,2 mm. To znamená, že když ti dobře seřídí geometrii, sjedeš, ujedeš 1 km, a opět změříš, tak to vyjde jinak v toleranci těch asi 0,2 mm. Když během seřizování zabereš za kolo, tak ho vyhneš (pružnost dílů) až o 0,5 mm. Takže je jasné, že za jízdy se jedná o jakousi střední hodnotu a drobné výchylky. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: aaischa tak to sem se dozvedel co sem si myslel plus neco navic takze kuju za odpovedi ani jeden z uvedenych projevu nemam, takze komplikace co me zajima bude do jinyho tematu... jenom drobnost k ty sbihavosti, jenom pro vic informaci, jakym zpusobem se da seriit kdyz sou prakticky vsade bud srouby napevno nebo cepy kery se taky nezdaj bejt nastavitelny... [upravil dne 1.8.2008 aaischa] Keď odpojíš čap riadenia ak jeho tocením ho zasúvaš resp. vysúvaš do tej tyče riadenia a tak vlastne meníš zbiehavosť. No to snad ne, nic se neodpojuje. Povolí se objímka na tyči řízení a točí se tyčí řízení. Kdysi (v roce asi 76) jsem si to dělával sám, od oka, a docela dobře: po roce (10 000 km) jsem se podíval, kde a která přední pneu je sjetá, povolil objímku na té straně a pootočil, aby se tyč prodloužila nebo zkrátila. Měla levo-pravý závit, celá otáčka byla 2 mm, takže stačilo 1/4 otáčky. Na odstraňování vůlí nebyly peníze, ani podmínky, já v Trenčíně, obchod v Pelhřimově nebo Brně... Ale takhle citem to docela šlo. PS: přiznám, měl jsem na to svařený takový rám, a měřil jsem i šuplerou (posuvné měřidlo) vzdálenost ráfků, dokonce jsem i posunoval auto o půl otáčky kol dopředu a dozadu. [upravil dne 1.8.2008 P607Olda] No nepozeral som podrobne ako sa to robí na jeho 205, ale v princípe ide o skracovanie či predlžovanie tyče riadenia. To odpájanie čapu by bolo fakt nepohodlné Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Tak, jak popsal Olda se sbíhavost seřizuje u 98% aut, které znám - o odpojování čepu jsem si fakt početl poprvé a je to nesmysl. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Tu tyčku svařenou--na seřízení sbíhavosti př.kol--jsme v té době měli asi všichni.... Taky sem měl na jedné straně posuvku---někdo to od někoho okopčil ---ale kdo ???? Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Tak, jak popsal Olda se sbíhavost seřizuje u 98% aut, které znám - o odpojování čepu jsem si fakt početl poprvé a je to nesmysl. njn, keď som si na Š120 menil čapy riadenia tak som tie čapy zaskrutkovával do tyče riadenia na rovnaký počet závitov ako starý čap aby sa neporušila zbiehavosť, vtedy mi neprišlo, že by tie tyče boli nejak otočné. Proste tam naskrutkuješ čap zaistíš kontrou na tyči a hotovo. Preto sa mi zdalo, že by to holt mohlo fungovať aj inde Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Tu tyčku svařenou--na seřízení sbíhavosti př.kol--jsme v té době měli asi všichni.... Taky sem měl na jedné straně posuvku---někdo to od někoho okopčil ---ale kdo ???? Takže pánové - každý, kdo měl domácí měrku sbíhavosti, nechť pošle na účet 106206306/5500 částku 200,- Kč (jinak si to zjistím a napráším Vás úřadu pro autorská práva):bacha:bacha Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: ozzy1956 Tu tyčku svařenou--na seřízení sbíhavosti př.kol--jsme v té době měli asi všichni.... Taky sem měl na jedné straně posuvku---někdo to od někoho okopčil ---ale kdo ???? Takže pánové - každý, kdo měl domácí měrku sbíhavosti, nechť pošle na účet 106206306/5500 částku 200,- Kč (jinak si to zjistím a napráším Vás úřadu pro autorská práva):bacha:bacha To bylo za komančů--to se nepočítá :D Citovat
Marcel505 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Teda aaischo, to je zase dotaz... Ale já to čekal, že něco přijde... Na tyhle otázky, co se stane při špatný sbíhavosti bys někde možná vyčetl odpovědi... Ale lepší budeš mít, když zajedeš někam na geometrii ať ti to seřídí. Stát to bude asi 500 Kč, možná víc, ale pak se technika zeptej, co a jak. Třeba na něco přijde - ale ruku na srdce, pokud přijde na špatný odklon vinou nějaké bouračky tak to asi nebudeš nechávat spravovat... Citovat
vix Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Než mu radit, ať někam zajede, kde mu to seřídí, ať nejdřív vymění, co má v háji a pak tam teprve zajede, a oni mu to seřídí. Jinak budeme furt mluvit/mlátit hlavou do cihlový zdi. Citovat
Marcel505 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: vix Než mu radit, ať někam zajede, kde mu to seřídí, ať nejdřív vymění, co má v háji a pak tam teprve zajede, a oni mu to seřídí. Jinak budeme furt mluvit/mlátit hlavou do cihlový zdi. No a proto jsem psal tamto v tom druhém tématu... Ať se to vše vymění najednou a pak se zajede na geo a bude po problémech. Ale zde vůbec neřeší to že má něco v háji, zde řeší co se stává při špatný sbíhavosti... Citovat
aaischa Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 raci uz nic nerikam jak to tak vidim jeden dotaz prisernejsi jak druhej, to vis ze sem tak poruznu vycet co se deje a co ne pricemz je to celkem logicky chapu to ale cekal sem jestli to nema nejaky dalsi vedlejsi ucinky nez ze to nekam tahne nebo sjizdi gumy... Citovat
Marcel505 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Další účinky to může mít... Samozřejmě... Ale to už se dostáváme do extrémů, že by horší sbíhavost zapříčinila větší spotřebu (ale o málo) apod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.