Guest magusx Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Ahoj, rád bych se zeptal na Vaše případné zkušenosti s modelem 406 Break, osazeným motorem 3,0 V6. Mám možnost jeden kousek koupit, najeto cca 300tis. (!!), plná výbava, cena60tkč. Je to model 2000/2002, to mi souč. kupec ve Švýcarsku nebyl z hlavy schopen říct, upřesní se to osobně. Tam to vlastnil prý člověk, co s tím jezdil denně 200km do práce, u auta je prý serviska s kontrolami po 15tkm a jede jako hodinky. Zajímal by mě Váš názor na tenhle motor po takové porci km a možnost případného osazení plynem. Prosím zkušené o radu, o koupi zatím uvažuji, zbytek se uvidí po prohlédnutí :-). Rád bych znal dopředu Váš názor. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 O samotný motor bych strach neměl,hlavně,aby bylo co nejvíce poměněno na tom zbytku. Ale švýcaři na údržbu mají...Že je to nejdražší 406 (s tímto motorem) určitě víš--promítne se to do údržby. Ohledně LPG nebo CNG nevím nic Citovat
Ferry Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 zacatkem roku tu clen P607Olda prodaval 406 3.0 V6 s najetym pres pul milionem km Taky ji mel pravidelne servisovanou a nemel s ni zadny problemy, co tak psal tady na foru. Jinak ja mam na svoji 1.8 16V najeto taky 300 000km vsechno na LPG a pohoda U 3.0 V6 jsou ponekud drazsi rozvody, takze je dobry zjistit jestli byly delany, nebo te cekaj, pocitej minimalne 15 000 a obcas u nich odchazi zapalovaci rampy, takze to pak spatne pali LPG se do toho urcite udelat da, zkus procist www.lpg.cz a najit si odkazy na montazni dilny, tam uz ti poradi Citovat
Neon Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Osobně bych se toho nebál ... V ČR ji koupíš sice se 100Tkm, ale je to jenom číslo na tachecu. Tady máš alespoň jistotu, kolik to mám KM. A je-li servisovaná, nebál bych se toho. I když za 60tkč a model 2002 nemůžeš zase čekat TOP stav ani ze Švýcar, takže si nějakou kačku nech jako rezervu. Jenom bacha, kdyby to bal rok 2000, aby Ti to přihlásili -> myslim, že z CH je limit 8 let ... Citovat
Guest magusx Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 díky za Váš čas, chlapi jsem zvědavej, jak to bude vypadat... do koupě mě nic netlačí, jen mě zaujala možnost \"mít šestivál\" :-)) za nepříliš vysoké peníze a od důvěryhodného člověka, jinak bych o tom ani neuvažoval... (teď jezdím russelheimským vozem a jsem celkem spokojen) dost jsem za poslední tři dny o P406 přečetl a asi máte dobrá auta :-). Ještě jednou díky, ozvu se jak jsem pochodil Citovat
Medvěd Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Na plyn bych se vykašlal, pokud to má 300 000 km na benzín, tak bys plynem mohl motoru jen uškodit P.S. S plynem je spojeno i spousta negativ (třeba nesmíš do podzemních garáží, ne každý servis je ochoten a schopen plynová auta opravovat) - já osobně bych plyn v autě nechtěl ani kdyby mi platili [upravil dne 28/7/2008 Medvěd] Citovat
.mycTD Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 zvlastni, ze nikdo sice nevi jak, ale je obecne znamo, ze plyn motoru skodi. ale s tim servisem je to teda pravda -lpg spatrene pod kapotou je vhodna pricina pro kazdou poruchu, i kdyby to bylo upadle kolo. [upravil dne 28|7|08 .mycTD] Citovat
urdemala Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 no, ono je docela úsměvný poslouchat negativní názory na plyn, když třeba s CNG je zkušeností pramálo. každopádně je nutný si uvědomit, že mít v autě plyn, znamená využívat další docela složitý zařízení, takže pravděpodobnost poruchy se úměrně zvyšuje navýšenýho počtu dílů. Citovat
P607Olda Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Jo, jo, hlásím spokojenost s 3V6. Podrobnosti byly uvedeny v inzerátu. Citovat
P607Olda Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Ještě připojím nájezdy, všechna auta jezdí v dobrém stavu, olej nežerou: 406 3V6 - 580 000 km prodáno Laguna 1,6 - 496 000 Partner 1,4 - 380 000 306 1,6 - 380 000 měněna gufera na ventilech 406 HDi 80 kW - 300 000 607 HDi 2,2 - 298 000 607 HDi 2,2 - 260 000 a zbytek tak kolem 200 000, některá byla koupena stočená. [upravil dne 28.7.2008 P607Olda] Citovat
Driver Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Na plyn bych se vykašlal, pokud to má 300 000 km na benzín, tak bys plynem mohl motoru jen uškodit P.S. S plynem je spojeno i spousta negativ (třeba nesmíš do podzemních garáží, ne každý servis je ochoten a schopen plynová auta opravovat) - já osobně bych plyn v autě nechtěl ani kdyby mi platili [upravil dne 28/7/2008 Medvěd] No a jak by mohl tomu motoru uškodit? Mě už tohle říkalo tolik lidí, že plyn motoru škodí, ale ani jeden z nich mi to nedokázal na nějakém konkrétním případu, vždycky to bylo jakože známý známého mu říkal.... Já měl na plyn Fáčko, najel jsem s ním cca 35tis a na motoru se to negativně neprojevilo, kamarád má Feldu, která má najeto na plyn něco přes 200tis (je první majitel) a motor jede taky bez problémů do dnešních dnů. To že je to další možný zdroj problémů je samozřejmě pravda, ale když si na druhou stranu zase vezmeš kolik lidí má u dieslu třeba problémy s FAPem apod tak myslím, že se to srovná. Já bych možná řekl, že tvůj odpor k LPG (když pominu to že to smrdí ) pochází spíš z toho, že jsi nikdy auto na plyn nevlastnil a že se toho trochu bojíš . On je potom sakra rozdíl když za plnou nádrž platíš polovinu i když já jsem ještě jezdil za třetinovou cenu benzínu takže se ta přestavba na LPG dřív vyplatila daleko víc. [upravil dne 28/7/2008 Driver] Citovat
MatrixChose Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: P607Olda Ještě připojím nájezdy, všechna auta jezdí v dobrém stavu, olej nežerou: 406 3V6 - 580 000 km prodáno Laguna 1,6 - 496 000 Partner 1,4 - 380 000 306 1,6 - 380 000 měněna gufera na ventilech 406 HDi 80 kW - 300 000 607 HDi 2,2 - 298 000 607 HDi 2,2 - 260 000 a zbytek tak kolem 200 000, některá byla koupena stočená. [upravil dne 28.7.2008 P607Olda] K tomu nemůžu nedopsat 406 HDi 2.0 - 400 000 na tachecu (+ cca 100 stočených) Citovat
Guest magusx Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 S tím plynem to evidentně vyjasněno není nikde a to asi u žádné značky ani typu vozu, toho jsem se bál, nicméně mě to nepřekvapuje... asi nejlogičtější mi přijde Medvědův argument, že když tolik najelo auto na benzn tak by s ním plyn mohl udělat nečekaný věci ... takže s verdiktem ještě počkám, nicméně o tom budu pořád uvažovat. Neslyšel jsem totiž od nikoho, kdo ho má, že mu udělal s motorem to a to. Podzemní garáže u mě nehrozí, žiju v Plzni a tady se tomu dá celkem bez problému vyhnout a nákupní centra miluju asi jako každej otec a manžel :-)), to spíš ten servis... Citovat
Driver Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Jestli je ten motor v pohodě tak nevidím důvod proč by mu měl ten plyn uškodit i když má tolik najeto. No třeba mechanický věci jako destičky apod ti v servisu udělají, ale jakmile by museli šahat na něco co souvisí s plynem (třeba jenom z důvodu lepšího přístupu) tak od toho dávají ruce pryč. A další problém je co řekli kamarádovi v servisu je vybavení dílny, kdy ta dílna musí splňovat nějaký předpisy pro servis aut s LPG, v případě nějakýho problému by potom dotyčný servis třeba nedostal od pojišťovny prachy kdyby byla příčina nějaký pojistný události to, že tam měl auto s LPG a nemá na to přizpůsobenou dílnu. Jinak jak už tady bylo mockrát napsáno, dobře si spočítej jestli se ti přestavba na LPG vyplatí, je to dlouhodobá investice a jestli počítáš s tím, že to auto za tři roky prodáš tak se na tu přestavbu vykašli. Jedině pokud najedeš třeba 50tis ročně tak potom ještě možná. Tady si zkus spočítat návratnost přestavby - ODKAZ [upravil dne 28/7/2008 Driver] Citovat
Medvěd Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 S tím vybavením dílny máš Drivere pravdu - pokud servis pustí do dílny auto s LPG, musí mít dílnu vybavenou nějakým složitým odsáváním. Jinak se o LPG informuj u našeho společného známého Trnkoše, rád Ti popíše, jak vypadají ventily po několika letech ježdění na plyn. P.S. Máš pravdu, plynu v autě se bojím, protože a) mám pocit, že konstrukce motoru je docela složitý obor (ze stejného důvodu nemám rád chipy) a při spalování plynu dochází zcela určitě k jiným teplotám a tlakům, než na jaké byl benzínový motor konstruktéry navržen b) vadí mi různá omezení spojená s užíváním plynu (už ty zmiňované garáže nebo servisy) hlavně ale je s plynem spojen problém s nádrží na médium - buďto jí máš místo rezervy a rezervu pak musíš upevnit náhradním způsobem nebo Ti nádrž sebere 50% plochy kufru - ani jedno řešení nějak nekoresponduje s tím, proč si auto pořizuji [upravil dne 28/7/2008 Medvěd] Citovat
Guest magusx Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Driver: díky za ten odkaz, to je rozhodně jednodušší než s trojčlenkou... právě že uvažuju jestli by mi ten pažoutek vydržel dost dlouho aby se vyplatil... Medvěd: tam by šlo určitě o montáž místo rezervy, ucpat si půl kombíku nádrží opravdu není můj cíl, to ne... btw na to jsme nedávno zabrousili s kamarádem a nebyli jsme schopni se shodnout jestli je rezerva nutná jako prvek povinné výbavy :-)), pominu-li fakt že jen hlupák jede bez ní někam mimo město. Citovat
urdemala Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 kdo se bojí, nesmí do lesa.. ano, ta rezerva v kufru je naprd, ale moje zkušenost je taková, že ačkoli mám sedan, tak se mi stane tak jednou dvakrát do roka, že si to musim lajznout bez ní (a občas jí dávám na zadní sedadla, je nepoužitá, čistá a skladná, mám dojezdovku). jinak mám tohle auto spíš na přepravu osob (1-2) než abych tahal denně plnej kufr krámů. takže jestli chceš auto na dojíždění a na to, abys sem tam naložil třeba i plnej kufr, tak rezervu jako další zavazadlo absolutně neřeš. to je potom lepší zauvažovat nad nějakou dodávkou nebo náklaďákem. Citovat
kupák Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Medvěd: \"a) mám pocit, že konstrukce motoru je docela složitý obor (ze stejného důvodu nemám rád chipy) a při spalování plynu dochází zcela určitě k jiným teplotám a tlakům, než na jaké byl benzínový motor konstruktéry navržen\" .... mluvíš mi z duše. \"Jenom bacha, kdyby to bal rok 2000, aby Ti to přihlásili -> myslim, že z CH je limit 8 let ...\" ... není, jenom musí mít auto doklad původu v EU a je to v pohodě. Peugeoti s tim nemaj problém. Taky jsem rok 2000 a přijel jsem letos ze SUI.... Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Medvěd Na plyn bych se vykašlal, pokud to má 300 000 km na benzín, tak bys plynem mohl motoru jen uškodit P.S. S plynem je spojeno i spousta negativ (třeba nesmíš do podzemních garáží, ne každý servis je ochoten a schopen plynová auta opravovat) - já osobně bych plyn v autě nechtěl ani kdyby mi platili [upravil dne 28/7/2008 Medvěd] No a jak by mohl tomu motoru uškodit? Mě už tohle říkalo tolik lidí, že plyn motoru škodí, ale ani jeden z nich mi to nedokázal na nějakém konkrétním případu, vždycky to bylo jakože známý známého mu říkal.... Já měl na plyn Fáčko, najel jsem s ním cca 35tis a na motoru se to negativně neprojevilo, kamarád má Feldu, která má najeto na plyn něco přes 200tis (je první majitel) a motor jede taky bez problémů do dnešních dnů. To že je to další možný zdroj problémů je samozřejmě pravda, ale když si na druhou stranu zase vezmeš kolik lidí má u dieslu třeba problémy s FAPem apod tak myslím, že se to srovná. Já bych možná řekl, že tvůj odpor k LPG (když pominu to že to smrdí ) pochází spíš z toho, že jsi nikdy auto na plyn nevlastnil a že se toho trochu bojíš . On je potom sakra rozdíl když za plnou nádrž platíš polovinu i když já jsem ještě jezdil za třetinovou cenu benzínu takže se ta přestavba na LPG dřív vyplatila daleko víc. [upravil dne 28/7/2008 Driver] Treba plyn skodi tim, ze se spaluje pri jine teplote nez benzin. Myslim, ze tam bude vic aspektu, ale ty ti nepovim. Ovsem pokud budes hledat na netu, tak uricte najdes hafo informaci. Na druhou stranu si nemyslim, ze by ti motor odesel po 50 tis. km. Kamos mel plyn v facku a jezdil s tim az dokud to nenapasoval pod kamion. Otazka je, co to udela s motorem ktery ma nalitano 300 tis. Tim ze tam s plynem bude jina smes a jina teplota atd. tak by to motor nemusel snaset dobre. Vsechno to zalezi na tom kolik clovek s autem najede. Pokud nebudes jezdit vic jak 20 tis. rocne, tak bych tam uz ten plyn nedaval. Ono koupit 406 za 60tis. a jeste k tomu rok 2002 a v plny palbe je dobrej kup jak svina, u nas by to clovek koupil tak za 160 tis. takze co se usetri na koupi auta se muze dat do benalu... Citovat
Guest magusx Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 ... tak jsem s tím autem jel. Fakta: 3,0 V6 298 000km rok 1999 černá barva, kombi kůže, dřevo, navi, klima, cd changer, elektrika, .... sportovní podvozek žádné povrchové vady, nikde odřeno, koroze není žádné spoilery, tuning, výfuky, poškození interiéru, sedačky ok standardní 15ti palcová litá kola origo SUI servisní knížka, intervaly 15tis. km subjektivně to jede nádherně, motor má sílu v celém spektru otáček, brzdy výborné, auto jede kam se mu ukáže, sedačky pohodlné, vůle v řízení nejsou. Spotřeba odpovídající, do kopce při plném zrychlení vyskočí průběžná až na 30,0 litrů, z kopce 5,6litru, jinak si myslím, že se dá jet za 10,5. auto je dokonalý, fakt mě to dostalo a jestli najdu kupce na stávající vůz dostatečně rychle, jdu do toho. dotaz: kde je nejvýhodnější povinné ručení? Nějakej ten Direct, Triglav, nebo ...? Teď jsem u ČPP a ty to mají hrozně natažené, uteču od nich. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.