kakot Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Koupil jsem destičky s výstražným kontaktem,akorát nevím kam to mám zapojit. Je to 306 r.v. 98. Poraďte někdo prosím... Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Ak nemáš detekciu ojazdených doštičiek tak to môžeš rovno odstrihnúť. Citovat
Driver Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 No někde u brzdiče ti musí koukat drát, pokud tam není tak to prostě nezapojíš. Citovat
P607Olda Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 I když je auto na to vybavené, je to celkem nanic. Nehlásí, když má, zato hlásí, když je slaná břečka. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Na nic nečekej a hned urvi --že ti jde kov na kov snad poznáš a jinak ti bude hlásit nesmysly.... Citovat
Medvěd Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Jak píšou ostatní praktici - je to blbina nepodstatná pro další ježdění a pokud už z výroby nemáš auto vybavené kontrolkou opotřebení destiček, tak to ani nemáš kam zapojit Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Kontrolku můžeš dopojit. Je to klasické zapojení mínus x mínus, ale k čemu ti to bude :-) Já to tm mám, a v servisu mi to vždycky ustříhnou :-) Párkrát jsem to letoval zpátky, ale peču na to :-) A stejně to mám jen vepředu, a vůbec... Citovat
vix Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Moje letitá 205 tuhle fíčuru taky měla. Akorát za posledních 5 let nádherně uhnila... takže mě tohle neotravuje. Tahle a voda v palivovém filtru u dieselů - dvě oranžové kontrolky pro zlost ! (kde jsou ty doby, kdy auta měla 4 kontrolky - tlak oleje OK -zelená, dobíjení-červená, jedna pro oba blinkry-oranžová a dálkové-modrá) Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 A ta zelená při tlaku svítila,nééé zhasla :D Citovat
Guest M-A-X Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 draty co couhaji z desticek zasadne utrhnout. je to uplne na prd. bud to hlasi kraviny nebo vubec nic Citovat
Demo Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 nevidim jediny duvod, proc by to nemelo fungovat... me to na fordu jede vyborne... Citovat
ozzy56 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Demo nevidim jediny duvod, proc by to nemelo fungovat... me to na fordu jede vyborne... Řekl bych,že to je ten nejhorší případ-když to funguje :D Pak se totiž nerozsvítí kontrolka sjetých desek,ale rozsvítí se velké STOP--a ty můžeš dost dlouho zjišťovat,proč to svítí,když na tuto STOP je zapojeno kolem 5 čidel--ručka, brzdovka,teplota,olej,desky atd. Citovat
Demo Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 aha, tak ja na to mam spesl kontrolku. Nevim, jak to maji frantici, ale Scorpio to ma okruhem do serie a pokud se to nekde prerusi/rozpoji, tak kontrolka rozsviti a to je pak super hledani - taky mam novy brzdy od doby co mi kabel spadl z ramene na polosu s prodrel se trvalo mi 2 hodiny nez jsem na to prisel [upravil dne 31.7.2008 Demo] Citovat
ozzy56 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Demo aha, tak ja na to mam spesl kontrolku. Nevim, jak to maji frantici, ale Scorpio to ma okruhem do serie a pokud se to nekde prerusi/rozpoji, tak kontrolka rozsviti a to je pak super hledani - taky mam novy brzdy od doby co mi kabel spadl z ramene na polosu s prodrel se trvalo mi 2 hodiny nez jsem na to prisel [upravil dne 31.7.2008 Demo] Tak to mají Fordi jinak....ale zase,kdyby na všechno byla spešl kontrolka,tak to máme jak v letadle.... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Ono i tahle se to rozsvítí někdy pěkně :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.