Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak píšou ostatní praktici - je to blbina nepodstatná pro další ježdění a pokud už z výroby nemáš auto vybavené kontrolkou opotřebení destiček, tak to ani nemáš kam zapojit

Odesláno

Kontrolku můžeš dopojit. Je to klasické zapojení mínus x mínus, ale k čemu ti to bude :-) Já to tm mám, a v servisu mi to vždycky ustříhnou :-) Párkrát jsem to letoval zpátky, ale peču na to :-) A stejně to mám jen vepředu, a vůbec...

Odesláno

Moje letitá 205 tuhle fíčuru taky měla. Akorát za posledních 5 let nádherně uhnila... takže mě tohle neotravuje. :D

Tahle a voda v palivovém filtru u dieselů - dvě oranžové kontrolky pro zlost !

(kde jsou ty doby, kdy auta měla 4 kontrolky - tlak oleje OK -zelená, dobíjení-červená, jedna pro oba blinkry-oranžová a dálkové-modrá)

Odesláno

draty co couhaji z desticek zasadne utrhnout. je to uplne na prd. bud to hlasi kraviny nebo vubec nic

Odesláno
Původně zaslal: Demo

nevidim jediny duvod, proc by to nemelo fungovat... me to na fordu jede vyborne... :D

Řekl bych,že to je ten nejhorší případ-když to funguje :D:D

Pak se totiž nerozsvítí kontrolka sjetých desek,ale rozsvítí

se velké STOP--a ty můžeš dost dlouho zjišťovat,proč to

svítí,když na tuto STOP je zapojeno kolem 5 čidel--ručka,

brzdovka,teplota,olej,desky atd. :myslim:)

Odesláno

aha, tak ja na to mam spesl kontrolku. Nevim, jak to maji frantici, ale Scorpio to ma okruhem do serie a pokud se to nekde prerusi/rozpoji, tak kontrolka rozsviti a to je pak super hledani - taky mam novy brzdy od doby co mi kabel spadl z ramene na polosu s prodrel se :)

trvalo mi 2 hodiny nez jsem na to prisel :)

[upravil dne 31.7.2008 Demo]

Odesláno
Původně zaslal: Demo

aha, tak ja na to mam spesl kontrolku. Nevim, jak to maji frantici, ale Scorpio to ma okruhem do serie a pokud se to nekde prerusi/rozpoji, tak kontrolka rozsviti a to je pak super hledani - taky mam novy brzdy od doby co mi kabel spadl z ramene na polosu s prodrel se :)

trvalo mi 2 hodiny nez jsem na to prisel :)

[upravil dne 31.7.2008 Demo]

Tak to mají Fordi jinak....ale zase,kdyby na všechno byla spešl

kontrolka,tak to máme jak v letadle....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...