Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Bydlíte někde na ČR/SK pomezí nebo ve SR a chcete se \"udělat pro sebe\"?

Recommended Posts

Odesláno

Pokud Vám přitom říkají něco pojmy jako SAP R/3, Navision, CRM, APS, client-server apod., nečiní Vám problémy komunikace s obdobně \"postiženými\" lidmi a umíte (a nebojíte se) napsat veřejně publikovatelný souvislý text, pak se mi ozvěte, neb se právě poohlížím po parťákovi, který by se na Slovensku (a případně i v Maďarsku, v Polsku a v Rakousku - ale takové tady asi nenajdu:-) začal zabývat tím, co mě už téměř deset let slušně živí v ČR.

Kromě spousty smysluplné práce mohu nabídnout spolu s desetiletým know-how mj. též otevřenou cestu do česko-slovenských odborných médií, zprostředkování obchodních kontaktů z branže aj.

Pokud ale hledáte \"jistoty\" a přitom máte představu, že Vám to coby \"soukromníkovi\" hned první rok \"hodí\" (samozřejmě po odečtení nákladů) minimálně stejně nebo více, než jste vydělávali nebo vyděláváte ve Vašem zaměstnání, pak o tom, co bylo zmíněno výše (a raději o žádném jiném poctivém podnikání) raději ani neuvažujte...

[upravil dne 27.7.08 LubošK]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Fakir

O SAP R/3 bych radši nic nevěděl... :D

můžeš mě zasvětit ? vubec nemam potuchy o čem je tady řeč ,díky.

Opravdu velký informační systém pro velké firmy. :)

Více informací zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/SAP_R/3

Já naštěstí coby technik přicházím do styku jen s programovou částí a nikoliv s obsahovou (tím se baví naši developeři s stovky uživatelů :)), nicméně i to je vydatný materiál. :D

Odesláno

:D peugeotkovic: obchodnik, u nejake fy co dela bezdratove spoje, ale tam by te foceni anten prestalo bavit tak po tydnu :)))))))))))

Jedes na druhou stranu republiky, udelas 5 - 8 fotek, s objektivem jako \"krava\", zjistis ze asi je videt tam kam ma, hodis to do notesa, podivas se poradne, dyz spatny, kolega jede druhym autem na druhy bod /misto/ a \"zablika\", pokud je vse OK, zadas do mapy, spocitas tzv freshnelovu zonu, dyz OK, predas zpet obchodnikovi a jedes na dalsi misto :) nikomu, ale fakt nikomu bych tu praci nepral ... ale je to o tom co pises, cestovani, jezdeni, foceni .....:)

Pak mas volno, jedes na hrad bezdez na vylet, a misto hradu fotis jak tam maj zadelany alcomy, a SVMka ...

tomu rikam komplex a deformace :)))

http://berkoff.chlumec.net/displayimage.php?album=72&pos=49

[upravil dne 28/7/08 Berkoff]

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

:D peugeotkovic: obchodnik, u nejake fy co dela bezdratove spoje, ale tam by te foceni anten prestalo bavit tak po tydnu :)))))))))))

Jedes na druhou stranu republiky, udelas 5 - 8 fotek, s objektivem jako \"krava\", zjistis ze asi je videt tam kam ma, hodis to do notesa, podivas se poradne, dyz spatny, kolega jede druhym autem na druhy bod /misto/ a \"zablika\", pokud je vse OK, zadas do mapy, spocitas tzv freshnelovu zonu, dyz OK, predas zpet obchodnikovi a jedes na dalsi misto :) nikomu, ale fakt nikomu bych tu praci nepral ... ale je to o tom co pises, cestovani, jezdeni, foceni .....:)

Pak mas volno, jedes na hrad bezdez na vylet, a misto hradu fotis jak tam maj zadelany alcomy, a SVMka ...

tomu rikam komplex a deformace :)))

http://berkoff.chlumec.net/displayimage.php?album=72&pos=49

[upravil dne 28/7/08 Berkoff]

To by se mě i líbilo:mrk Mně by se třeba líbilo jezdit pro tipcars po bazarech po republice a fotit ta auta na prodej.Ale spíš jenom jezdit:myslimbo mi vždycky dělá velký problém z auta vůbec vylézt:D

Odesláno

... aby se na základě těch zkratek ti, co jim to \"na první ťuk\" nic neříká, nad tímhle příspěvkem zbytečně nezdržovali.

Jinak bych ale mohl doplnit, že součástí téhle obživy by bylo tak cca 1 x měsíčně během nějakých čtrnáctí dní objet celé Slovensko (stejně jako já objedu souběžně za tutéž dobu Česko, což v mém případě obnáší dohromady nějakých 50 tkm ročně strávených v naší P 307SW nebo - po Praze - v manželčině P206, pročež tenhle příspěvek není v tomjhle fóru zase tak úplně Off Topic:papa.

A cílem toho objíždění by nebylo prodávání něčeho a lá \"agent s teplou vodou\", nybrž získávání informací využitelných dále - přičemž kdybychom to dělali souběžně v ČR i na SR, nebyl by probém se spolufinancováním toho všeho z grantu EU (a věřte, že v tomto případě vím o čem je řeč, neb jsem se už na dvou takových akcích podílel).

Pokud to tedy někoho z vás fakt zajímá, pošlete mi SZ nějaký e-mailový kontakt a já Vám pošlu článeček z jednoho seriózního ekonomického magazínu s obšírnějším povídáním, oč se jedná, a případně i nějaké ukázky reálně zpěněžených výstupů, neboť rozepisovat se tady o tom by bylo na dlouho...

[upravil dne 28.7.08 LubošK]

Odesláno

kdyby někdo nevěděl, co je SAP, tak ta zkratka znamená česky \" Staré A Pomalé\" a anglicky to je \" System Against People\" ... mmch, tahle firma, kterou všichni máme rádi (resp její systém SAP/R3), je z jednou nejlépe platících firem v ČR.

Nechápu, pokud jste dobří, proč nejít rovnou k SAPu.

P.S.: Toto vlákno, je na hraně mezi výmazem a inzercí.

Jen nevím, proč jsem ho našel v pokecu :( !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...