xOndra Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 Ahoj, chtěl sem se zeptat, jestli když má 406ka el. zrcátka, tak jsou i obě vyhřívaný, nebo může být vyhřívaný jenom levý?? Protože jsem zjistil, že se mi vyhřívá jen levý, tak nevim jestli je to rozbitý, nebo to druhý u spolujezdce prostě vyhřívaný není.. díky O. Citovat
jiri.wolf Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 řekl bych že to bude rozbitý - co já vím tak na 406 pokud je zrcátko v elektrice tak je vyhřívané Citovat
Ferry Odesláno 9. březen 2004 Odesláno 9. březen 2004 jj asi bude nekde spatnej kontakt nebo prerusena cesta ty vyhrivaci spiraly, ve schematu jsou zakresleny dve zrcatka, vedou k nim draty s oznacenim 813 a 814 Citovat
Kantor Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 [Já mám na 406 TD mechanická zrcátka a jsou vyhřívaná. Stejně bych se ale rád zeptal: Do mých zrcátek vedou jenom tři ovládací dráty. Všechna ostatní auta mají po čtyřech. Z toho důvodu prakticky nelze zevnitř správně zrcátko nastavit. Máte to tak všichni? Citovat
Kantor Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Odkud máš prosím to schéma? Moc by se mi hodilo. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 To by me zajimalo, mam mechanicke zrcatka, jak poznam ze jsou vyhrivane,nebudu je rozebirat Citovat
vícha Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 to kantor: nejaka schemata jsou na www.autoelectric.ru to mmmmm: zmackni vyhrivani zadniho skla a plivni na zrcatko, melo by se to odparit, v opacnem pripadku doporucuji vylestit papir. kapesnickem a vyhrivany nebudou Citovat
xOndra Odesláno 10. březen 2004 Autor Odesláno 10. březen 2004 Díky, za odpovědi... A teda vůbec netuším, jak bych měl jít na tu opravu.. kudy to vede, jak se to rozebíra, co kde změřit a tak.. Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Napsán autorem vícha to kantor: nejaka schemata jsou na www.autoelectric.ru to mmmmm: zmackni vyhrivani zadniho skla a plivni na zrcatko, melo by se to odparit, v opacnem pripadku doporucuji vylestit papir. kapesnickem a vyhrivany nebudou na tech ruskych strankach jsou schemata elektriky jen motoru, ne celyho auta, ja mam ty schemata z knizky od Haynes Peug. 406, posilal jsem je uz asi pred 3 nedelema, mozna vic,klukum co delaj stranky aby je tam dali ,ale asi na to zatim nemeli cas. To MMMMM : ze jsou zrcatka vyhrivany poznas skutecne tak, ze kdyz budou zamlzeny nebo zamrzly tak kdyz pustis vyhrivani zadniho okna tak roztajou To xOndra: draty jsou pripojeny vevnitr zrcatka, musis opatrne zapacit pod sklem, tak aby se vycvaklo ale aby ti neprasklo, zezadu pak jsou dva konektory, ted me taky tak napada ze mohlo byt rozbite a ze ho nekdo nahradil nevyhrivanym ( jen zrcatkem mez ty spiraly ) jinak po demontazi bys mel zmerit odpor mezi tema dvouma konektorama na zrcatku, pokud nic nenameris, je spirala nekde prerusena ( da se to opravit vodivym lakem ) , pokud nameris zkus zapnout to vyhrivani zadniho okna ( ted presne nevim pri jaky poloze klicku bezi, ale mozna musi byt i nastartovano) a zmerit jestli je na tech kabelch nejaky napeti Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2004 Odesláno 10. březen 2004 Napsán autorem Kantor [Já mám na 406 TD mechanická zrcátka a jsou vyhřívaná. Stejně bych se ale rád zeptal: Do mých zrcátek vedou jenom tři ovládací dráty. Všechna ostatní auta mají po čtyřech. Z toho důvodu prakticky nelze zevnitř správně zrcátko nastavit. Máte to tak všichni? ted trochu nevim co myslis tim mechanicky, to jako rucne ovladany nebo elektricky podle schematu do spolujezdcova zrcatka vedou tri draty ( cisla 6411 641 6412 ) a do ridicova vedou taky tri (6402 6401 640 ) a jeden z nich vychazi smerem do pravyho (6412) tyhle slouzi k ovladani tech zrcatek pomoci dvou motorku , dal tam vedou ty dva draty pro vyhrivani jak uz jsem psal nekde nahore Citovat
petrolinecek Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Jasne, ja ho taky menil u spolujezdce a koupil jsem nevyhrivany sklo. Je to tak silene drahy (to vyhrivany), ze me muze kdokoliv polibit šos. Preci nebudu utracet za vyhrivany... Ale je fakt,ze u řidice se to obcas fakt hodi, hlavne ted v zime.Ja bych po takovych vecech nepatral... Citovat
Kantor Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 [To Ferry: Já jsem myslel mechanický. Přesněji to jsou 3 lanka, která vedou od kniplu z kabiny. To čtvrté nahrazuji tím, že otevřu okno a srovnám sklo ručně. Je to pěkně ruský... Jinak se moc přimlouvám za ty schemata. Pokud je někdo máte, dejte je prosím na web. Citovat
Ferry Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 vcera jsem ty schemata urgoval, takze by se mely objevit na hlavni strance v servisu s lankama bohuzel nevim jak to je, jeste jsem zrcatka nerozdelaval, ale serizovat mi jdou celkem dobre Citovat
sh4d0w Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 minuly tyzden som prave rozmlatil L zrkadlo, idu k nemu 4 kable a vyhrievane su obidve, zapina sa to vyhrievanim zadneho skla., ;-)) offtopic nema niekto zvysny zamok kufru 406 sedan starsi model? uz tyzden sa neviem dostat do kufru a cez sedadla je to dost neprakticke Citovat
jiri.wolf Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Napsán autorem Kantor [Já mám na 406 TD mechanická zrcátka a jsou vyhřívaná. Stejně bych se ale rád zeptal: Do mých zrcátek vedou jenom tři ovládací dráty. Všechna ostatní auta mají po čtyřech. Z toho důvodu prakticky nelze zevnitř správně zrcátko nastavit. Máte to tak všichni? Nevím co myslíš tím ostatní auta. Na 306 jsou ty ovládací lanka taky jenom 3 a nic se doštelovávat ručně nemusí - chodí to bezproblémově do všech směrů. Jednou jsem to měnil u řidiče, sic se tam rozsypal ten hýbací mechanismus. Citovat
Luccas Odesláno 13. březen 2004 Odesláno 13. březen 2004 Vyhřívané jsou obě dvě - bude asi špatný kontakt. Zkus to rozdělat a proměřit. Při rozdělávání dej velký pozor, aby jsi neulomil plastové pacičky. je to celkem piplačka. Citovat
MJSytic Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Mrkni na http://www.conrad.cz/DetailPage.asp?DPG=45868 Citovat
Petr605 Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Napsán autorem MJSytic Mrkni na http://www.conrad.cz/DetailPage.asp?DPG=45868 Ty jsi asi agent od Conrada, ne?:D:D To už je Tvůj třetí stejný příspěk. Až vyřešíš to přidělání přes ten plastovej věneček na uchycení, tak se zase ozvi. Citovat
MJSytic Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Agent nejsem, jen jsem momentálně řešil problém s tím vyhřejváním zrcátka, protože mi nešlo. Tahle folie je malá a na půlku zrcátka se vejde ... Lepší vyhřejvání půlky, než žádný ... Citovat
Petr605 Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Napsán autorem MJSytic Agent nejsem, jen jsem momentálně řešil problém s tím vyhřejváním zrcátka, protože mi nešlo. Tahle folie je malá a na půlku zrcátka se vejde ... Lepší vyhřejvání půlky, než žádný ... To máš pravdu, ale jak ji chceš dát na půlku zrcátka? Vždy? ten plastovej držák zabírá odhadem 60% plochy zrcátka a je přesně v prostředku. Když Ti to vyjde, tak to vyfo?, ale pokud jenom doufáš, že to nějak dopadne, tak mám strach, že jsi zbytečne vyhodil prachy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.