Stifler Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 světla Atest mají no fólie na předku asi 70% a kola 17\" ,ale to by sme se domluvili,třeba by mi někdo z těch prudičů aspoň pučil když sou do toho tak Hrrrrr A že se těch prudičů tady hlásilo hoooodně. Třeba ti předseda Medvěd půjčí z Clubových peněz. a věřim, že je ještě mnohem víc prudičů, kteří sem radši nic nenapsali, pomysleli si něco o mě a o prd*li a zdrželi se komentáře. Citovat
Qweer Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 jj každý tu má plnou hubu keců ale když příjde na krájení chleba každý sklopí ocas a je klid.....ale hoši existují taky pokuty na místě nezaplacené...to se bude létat s šekama až bude po vašem... ale jen doufám že taková doba nepříjde [upravil dne 22.7.08 Qweer] Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Z klubových peněz určitě pokuty proplácet nehodlám a půjčovat tuzerům taky nemám důvod - mějte vše v cajku a nedávejte Stiflerovi a jemu podobným důvod k poslintání auta - pak bude klid (on totiž potom, chudák, nemá čas pracovat - ale jen slintá a slintá). Stiflere, dělej si práci tak jak máš (jak Ti velí zákony) a pak Tě nebudu nazývat moulou z ulice - pozor, to není urážka, ale můj osobní názor [upravil dne 22/7/2008 Medvěd] Citovat
AnotherOne Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Z klubových peněz určitě pokuty proplácet nehodlám a půjčovat tuzerům určitě taky nemám důvod - mějte vše v cajku a nedávejte Stiflerovi a jemu podobným důvod k poslintání auta - a bude klid (on pak, chudák, nemá čas v práci pracovat - ale jen slintá a slintá) Ruku na srdce - každý občas v práci zaslintá, či už pri pohľade na kolegyňu, nad svojou alebo kolegovou výplatnou páskou, nad dobre odvedenou prácou atď atď atď. A kto tvrdí opak je pokrytec. Citovat
Demo Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Nechapu co tady resite, ja se naposledy domluvil s cajtem a docela dobre. rok 2005, stoupak z namesti nad oslavou smer brno. Nejak jsem zapomel, ze dedina konci az na kopci. Domluva byla prisna, ale oficialni - 2000 Kc [upravil dne 22.7.2008 Demo] Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 by mě zajímalo Stiflere , na kolik by mě přišla účast při regulérní policejní kontrole . me auto znáš tak povidej Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr by mě zajímalo Stiflere , na kolik by mě přišla účast při regulérní policejní kontrole . me auto znáš tak povidej Záleží na tom, zda narazíš na svědomitého policajta nebo slintajícího Stiflera - v prvním případě bych to šacovat na několik tisícikorun za neschválené doplňky, v druhém případě na 20 minut zdržení spojeném s bodrým plácáním po ramenou a poslintáním celého auta. Citovat
Rebik Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Qweer jj každý tu má plnou hubu keců ale když příjde na krájení chleba každý sklopí ocas a je klid.....ale hoši existují taky pokuty na místě nezaplacené...to se bude létat s šekama až bude po vašem... ale jen doufám že taková doba nepříjde [upravil dne 22.7.08 Qweer] Bože ty jsi namistrovaná vylízaná hlava, to je pocit co, někoho poučit na ulici, ta moc trestat, lidi se lísaj..... Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Qweer jj každý tu má plnou hubu keců ale když příjde na krájení chleba každý sklopí ocas a je klid.....ale hoši existují taky pokuty na místě nezaplacené...to se bude létat s šekama až bude po vašem... ale jen doufám že taková doba nepříjde [upravil dne 22.7.08 Qweer] Bože ty jsi namistrovaná vylízaná hlava, to je pocit co, někoho poučit na ulici, ta moc trestat, lidi se lísaj..... Tak si přečti celou diskuzi.Právě,že říkají,že to převážně řeší domluvou a né pokutou.Jestli je trestem domluva tak .Už se těším až na to zareaguje:bacha [upravil dne 23/7/08 L.I.P.O.8] Citovat
marty777 Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Já nemám problém,několikrát mě zastavili,nebylo to za překročení rychlosti nebo jakýkoliv přestupek.Prostě jen tak,asi,že je auto hodně nápadný.A zatim jsem narazil na slušný lidi,s kterejma jsem pokecal co se jak dělá a tak........asi jak to psal Stifler. Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Jen se chci zeptat jak to funguje když třeba policista v civilu (tuner) např.ten co má tu oktávku- nějaký to křídlo prahy a třeba jede 60 ne 50 je zastaven hlídkou kterou nezná--jak to dopadne?Platí pokutu nebo se prokáže tím že je taky policie a jede dál? Jen by mě to zajímalo protože známej je taky policista jezdí jako prase-v civilu a jak tvrdí nikdy neplatil nic. Není to rejpání jen mě to zajímá jestli se to tak dělá nebo ne. zdar Citovat
Stifler Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr by mě zajímalo Stiflere , na kolik by mě přišla účast při regulérní policejní kontrole . me auto znáš tak povidej Záleží na tom, zda narazíš na svědomitého policajta nebo slintajícího Stiflera - v prvním případě bych to šacovat na několik tisícikorun za neschválené doplňky, v druhém případě na 20 minut zdržení spojeném s bodrým plácáním po ramenou a poslintáním celého auta. Pe.Tře - Medvěd je muj tiskovej mluvčí, takže tady už názor máš. Citovat
Stifler Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: marty777 Já nemám problém,několikrát mě zastavili,nebylo to za překročení rychlosti nebo jakýkoliv přestupek.Prostě jen tak,asi,že je auto hodně nápadný.A zatim jsem narazil na slušný lidi,s kterejma jsem pokecal co se jak dělá a tak........asi jak to psal Stifler. Díky, aspoň další jedinec do klubu těch, kteří mě tu neurážejí. Citovat
Stifler Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Jen se chci zeptat jak to funguje když třeba policista v civilu (tuner) např.ten co má tu oktávku- nějaký to křídlo prahy a třeba jede 60 ne 50 je zastaven hlídkou kterou nezná--jak to dopadne?Platí pokutu nebo se prokáže tím že je taky policie a jede dál? Jen by mě to zajímalo protože známej je taky policista jezdí jako prase-v civilu a jak tvrdí nikdy neplatil nic. Není to rejpání jen mě to zajímá jestli se to tak dělá nebo ne. zdar Když má homologaci na ty úpravy, tak nic nezaplatí nikdy. 60 km/h na 50ce se neřeší, protože radary jsou nastavovány až na 62 km/h a výše (aspoň u nás určitá tolerance platí) a pokud ty úpravy homologovaný nemá, tak je jen na konkrétní hlídce nebo spíš konkrétnim policajtovi, jestli mu pokutu dá nebo ne, ale když se prokáže služebnim průkazem, tak pokutu dostat NESMÍ!!! To se pak buď řeší kázeňsky nebo se nad tim mávne rukou a je vyřešeno. Alespoň tak si myslim, že to platí. Citovat
Kurt Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Chtěl bych požádat přítomné diskutující o to, aby v případě, že je mimo jejich možnosti psát bez urážek a narážek, raději nepsali vůbec. V opačném případě začnu takové příspěvky mazat. Díky. Citovat
Stifler Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Taky děkuju, už jsem jen čekal, kdy to tady někdo zamkne, ta diskuze začala jít trošku jinym směrem, než měla. Citovat
Qweer Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 no hoši zastavili sme v noci týpka a nesvítílo mu pravé světlo...v noci to vypadalo v dálce jak motorka...tak sme mu to dali za symbolickou cenu za 100 kč a to ste měli vidět jak byl nasraný kvůli \"blbé\" stovce.Rozčiloval se,že mu to před jízdou svítilo a že se to stalo teď pochybuju že každý sedne do auta a před každou jízdou rozsvítí světla, zkontroluje pneu obejde kolem celého auta a tak.Stejně to na celé věci nic nemění že ho nebylo dobře vidět tak to dostal.Takže si nemyslím že moc lidí dostává rádo pokuty.........Jo a co se týče toho flastrování policajtů, tak to se nesmí.Policajt nemůže dostat blokovou pokutu..Správný postup je,že napíšeme na oznámení jeho nadřízenému a ten si to s ním už vyřeší.Jak to záleží na něm.Buď to dostane v srážce ze mzdy, nebo mu třeba jen domluví. Citovat
Stifler Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Qweer no hoši zastavili sme v noci týpka a nesvítílo mu pravé světlo...v noci to vypadalo v dálce jak motorka...tak sme mu to dali za symbolickou cenu za 100 kč a to ste měli vidět jak byl nasraný kvůli \"blbé\" stovce.Rozčiloval se,že mu to před jízdou svítilo a že se to stalo teď pochybuju že každý sedne do auta a před každou jízdou rozsvítí světla, zkontroluje pneu obejde kolem celého auta a tak.Stejně to na celé věci nic nemění že ho nebylo dobře vidět tak to dostal.Takže si nemyslím že moc lidí dostává rádo pokuty.........Jo a co se týče toho flastrování policajtů, tak to se nesmí.Policajt nemůže dostat blokovou pokutu..Správný postup je,že napíšeme na oznámení jeho nadřízenému a ten si to s ním už vyřeší.Jak to záleží na něm.Buď to dostane v srážce ze mzdy, nebo mu třeba jen domluví. No, to bych mu řekl, ať se na mě nezlobí, ale že v noci každej blb pozná, když mu jedno světlo nesvítí, takže je na místě, okamžitě poté, co to zjistí, si žárovku vyměnit a jestli nemá povinnou výbavu, tak to má pak smůlu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.