LubošK Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 ... na buzeraci čas mají, ale že by prohledali šopy v \"temných\" zákoutích Ústí n. L. a okolí a ještě týž den tam našli u příbuzných našich socek mou bývalou Ochcávku, jak ji tam někde rozebírají na ND, na to už čas ani kompetence zjevně neměli. A přitom u nás na vesnici všichni tuší, kam se asi tak má Ochcávka (budiž ji vrakoviště lehké)) mohla podít... Citovat
obaf Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 No chlapi (a baby) o tych \"expertoch\" by som mohol toho viac popisat, uz neake tie historky mam. Stretol som ale aj par celkom pohodovych \" svestek\"., ale takych je dost malo, s ktorymi sa da normalne porozpravat, a nie len pocuvat doslova buzeracie za nepodstatne veci (trojcoipi satek v lekarne a pod.)... Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Neviem prečo nadávate. Sú to normálni ľudia, ktorí robia svoju prácu. Zákony sú na to aby sa dodržiavali a oni sú na to aby na dodržiavaníe dozerali. Druhá vec je, aké sú zákony - ale to má na svedomí niekto iný. Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Taky si myslím, že klecové přepážky pro odpočet DPH jsou do nebe volající blbost - proč si někde může podnikatel uplatnit odpočet DPH na auto bez problémů a tady je s tíém spojená takováhle pi*ovina?? Mimoto většinou je na přepážce jasně vidět, že do auta nepatří (je to pouze dobastlené čudo) a jet pak s autem za několik stovek tisíc a poslouchat, jak mi sice nekvalitní - ale povinná přepážka na každé nerovnosti cinká a rachtá, to musí být opravdu lábuž. P.S. Co se týče policajtů - je fakt, že dělají \"jen\" svou práci, ale někdo jim tedy musel dát příkaz řešit tuhle hovadinu na úkor toho, aby se Ti samí hoši postavili k frekventovanému přechodu a řídili provoz. A z vyšších míst našeho policejního ředitelství zaznělo, že se příslušníci zaměří na řešení závažných dopravních přestupků - čemuž tahle akce tak nějak odporuje, že??? [upravil dne 2/7/2008 Medvěd] Citovat
barenst Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Policie neni STK , ja mam v aute klasickou sitku misto mruze a i kdyz me staveli tak je to nezajimalo . Citovat
LubošK Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 ... že by si kruci mohli \"selským rozumem\" vybírat ty, na jejichž dodržování záleží více (ať už co do potenciálních škod na zdarví, či na majetku). Jenže obvykle platí, že \"ryba smrdí od hlavy\", takže dokud i mezi státními švestkami (jako např. na některých městských úřadech) neproniknou na vyšší posty plošněji inteligentní tvorové namísto zasloužilých \"soudruhů příslušníků\" a jimi odchovaných \"análních speleologů\" či zamindrákovaných \"pistolníků\", budou i nadále kontrolovat mřížky, trojcípé šátky a další pí...... nebo střílet po chodcích přecházejících na červenou. Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Ajdamek Původně zaslal: Matuska Tak si kup Tranzita a ne Mercedes - přeháním, ale když vidím Bavoráky s mříží, tak mě bere šlak. Lékárníci mají na leasing Medvědy a vozí v tom jen svoji rodinu. Náklady na leasing ale zahrnují do podnikání. Zedník má Kawasaki 750 a má ji k podnikání. To jsme v Kocourkově? [upravil dne 2.7.2008 Matuska] Shodou okoloností to bylo BMW a co je komu do toho, jestli vozim zboží nebo automaty v X5 nebo Transitu. Každej kdo si umí vydělat, at si jezdí v pohodlnym autě, proč by si měl naklepávat prdel v Transitu. Nechápu co zakomplexovanost lidí/policajtů k trochu dražším značkám. Ten co má takovýhle auto určitě dá pro společnost/stát víc peněz než ostatní co se na něj dívaj přes prsty, že si dovolil koupit dražší auto k podnikání. [upravil dne 2/7/08 Ajdamek] Kdo má na to, aby si do firmy pořídil Bawo, tak má určitě i na to, aby zaplatil daň nebo směšnou pokutu (beru to oproti dani), když mu Transit nestačí. Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: LubošK ... že by si kruci mohli \"selským rozumem\" vybírat ty, na jejichž dodržování záleží více (ať už co do potenciálních škod na zdarví, či na majetku). Jenže obvykle platí, že \"ryba smrdí od hlavy\", takže dokud i mezi státními švestkami (jako např. na některých městských úřadech) neproniknou na vyšší posty plošněji inteligentní tvorové namísto zasloužilých \"soudruhů příslušníků\" a jimi odchovaných \"análních speleologů\" či zamindrákovaných \"pistolníků\", budou i nadále kontrolovat mřížky, trojcípé šátky a další pí...... nebo střílet po chodcích přecházejících na červenou. No, ono to je tak, že jeden nahoře něco nařídí, a ti hoši dole holt, ikdyž se jim to sebevíc nelíbí, tak musej dělat, co se jim řekne a když pak po nich chtějí výsledky, tak nemůžou přinýst jednu pokutu za 100,- Kč ušmudlanou za pásy a říct, že nikdo bez mříže nejezdí, tak nebylo koho \"buzerovat\"... Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Kdo má na to, aby si do firmy pořídil Bawo, tak má určitě i na to, aby zaplatil daň nebo směšnou pokutu (beru to oproti dani), když mu Transit nestačí. Sorry, ale jako bych někde v podtextu slyšel Pablbka a jeho nohsledy. Není to náhodou úplně jedno, v jakém autě je ta přepážka namontovaná?? Mě osobně by teda ta rachtající pitomost vadila i v Loganu nebo Fóbii, ale rozdávat pokuty stylem - má BMW, tak ho osolíme - ta doba už snad dávno zmizela v propadlišti dějin, ne?? Každý z nás si dneska naštěstí může vozit zadek v jakémkoli autě a je to pouze o schopnostech každého z nás, jaké má priority, schopnosti, co umí a jak se celkově k životu postaví Fuj, to jsem se zase naštval - tohle kastování a postihování za to, že někdo má víc než jiný prostě nesnáším. [upravil dne 2/7/2008 Medvěd] Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Není to náhodou úplně jedno, v jakém autě je ta přepážka namontovaná?? Mě osobně by teda ta rachtající pitomost vadila i v Loganu nebo Fóbii, ale rozdávat pokuty stylem - má BMW, tak ho osolíme - ta doba už snad dávno zmizela v propadlišti dějin, ne?? Kdo tady mluvil o tom, že se pokutují jen BMW??? Když prostě někdo nařídí, že se budou vybírat pokuty za mříže, tak se budou vybírat a hotovo, nikdo z těch dole s tim nic nezmůže, tak se nečil P.S.: A ti, co by s tim něco zmohli, tak s tim nechtěj mít nic společnýho nebo s tim souhlasej a nebo by to samý udělali taky. Lidi jsou různí. Až to ustanovení o povinnosti zrušej, tak nikdo nikoho \"buzerovat\" nebude. Dokud to platí, tak mříže cinkat a chrastit musej, ikdyby to bylo sebevíc obtěžující. Zákonodárci v autech mříže nemaj, tak co by to hned rušili, když je to neobtěžuje??? Citovat
Matuska Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Pablbek, nebo Tupolánek, to je úplně jedno. Pravidla jsou nastavená pro všechny. Pokud ale někdo koupí rodinný auto a kvůli odpočtu DPH tam na chvíli namontuje mříž, aby ji pak zase rychle odmontoval tak KRADE! Pokud si někdo myslí, že jeho pouhá existence je pro ostatní lid dobrodinním (vždyť dává vydělat, né), tak ať neplatí daně vůbec! Citovat
Rebik Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Bože můj, závistiví sociálové tady budou kázat, to mě pobavilo. PS: Mám dvě auta N1 a mříže reznou v kopřivách. Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Rebik Bože můj, závistiví sociálové tady budou kázat, to mě pobavilo. PS: Mám dvě auta N1 a mříže reznou v kopřivách. Já nikomu nic nekážu. Jen patřim mezi ty \"státní švestky\", tak uvádim věci na pravou míru, páč neznalost policejní problematiky je tady na fóru dost velká. Citovat
Rebik Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 To taky nebylo na tebe, názory na policajty mám zatím v záloze:D Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Rebik To taky nebylo na tebe, názory na policajty mám zatím v záloze:D Ajéééé, tak to jsem zvědavej. Ale i u firmy se najdou pocitví lidi i pěkní kret*ni. O tom mi povídat nemusíš. Citovat
RychJ-1 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Nechápu co to tu plácáte a proč se dohadujete... Když si někdo koupí vůz s N1 kvůli odpočtu DPH, tak to dělá proč? Nejspíš ze dvou důvodů... První: Potřebuje to k podnikání, tedy proto, že tam vozí \"náklad\" a myslí na bezpečnost svou a ostatních spolucestujících a tedy ušetří i na DPH Druhý: Potřebuje to jen k odpočtu DPH a k ušetření peněz. V obou případech ale je jasně zákonem dáno, že tam ta přepážka prostě bude, at už je to budezerace, nebo ne. Ten kdo si takové auto kupoval moc dobře věděl, že odpočet DPH dostane v případě, že tam ta přepážka bude po celou dobu užívání, nebo do doby než doplatí DPH, třeba při prodeji... Pokud tu přepážku vyhodí, jasně porušuje zákon, tedy jasný postih od PČR, fin. uřadu atd.... Tak nechápu, co tu melete, že někomu drnčí přepážka, nebo že ji má v BMW, při koupi vozu jasně věděl do čeho jde a dělal to ze zjištných důvodů... At ji má v jakémkoliv voze, má tam prostě být. Porušuješ zákon? Zaplat pokutu. Nelíbí se ti tam? Doplat DPH a vyhod jí... Vůbec nechápu co v tomto směru nadáváte na PČR. Ten kdo porušuje zákon jste VY a ne PČR.... Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Nechápu co to tu plácáte a proč se dohadujete... Když si někdo koupí vůz s N1 kvůli odpočtu DPH, tak to dělá proč? Nejspíš ze dvou důvodů... První: Potřebuje to k podnikání, tedy proto, že tam vozí \"náklad\" a myslí na bezpečnost svou a ostatních spolucestujících a tedy ušetří i na DPH Druhý: Potřebuje to jen k odpočtu DPH a k ušetření peněz. V obou případech ale je jasně zákonem dáno, že tam ta přepážka prostě bude, at už je to budezerace, nebo ne. Ten kdo si takové auto kupoval moc dobře věděl, že odpočet DPH dostane v případě, že tam ta přepážka bude po celou dobu užívání, nebo do doby než doplatí DPH, třeba při prodeji... Pokud tu přepážku vyhodí, jasně porušuje zákon, tedy jasný postih od PČR, fin. uřadu atd.... Tak nechápu, co tu melete, že někomu drnčí přepážka, nebo že ji má v BMW, při koupi vozu jasně věděl do čeho jde a dělal to ze zjištných důvodů... At ji má v jakémkoliv voze, má tam prostě být. Porušuješ zákon? Zaplat pokutu. Nelíbí se ti tam? Doplat DPH a vyhod jí... Vůbec nechápu co v tomto směru nadáváte na PČR. Ten kdo porušuje zákon jste VY a ne PČR.... To je konečně slovo do pranice. Líp bych to nenapsal, vystihl jsi to fakt dobře. Citovat
RychJ-1 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ještě přidám, aby mě někdo nenapadal, že nevím o čem píšu, sám tu přepážku mám a ani v nejmenším mi tam nevadí, naopak, beru to jako plus... A jak tu někdo psal, že se mu tam nevejde paleta... Proč si tedy kupoval takové auto? Proč si nekoupil větší? Nebo proč si nekoupil toto auto,ale bez přepážky a další kam se mu náklad vejde??? To není o tom, jestli to PČR pokutuje,ale o tom, že lidi chtějí větčšnou ušetřit peníze, chápu, každá koruna dobrá, ale pak přeci člověk nemůže nadávat na to, že mu to tam vadí... Neměl takhle upravované auto kupovat... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 RychJ-1 Máš plnou pravdu,ale ve státě plném vyjebávačů memůžeš uspět..... V Německu nebo Švýcarsku by Ti každý dal zapravdu. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Ještě přidám, aby mě někdo nenapadal, že nevím o čem píšu, sám tu přepážku mám a ani v nejmenším mi tam nevadí, naopak, beru to jako plus... A jak tu někdo psal, že se mu tam nevejde paleta... Proč si tedy kupoval takové auto? Proč si nekoupil větší? Nebo proč si nekoupil toto auto,ale bez přepážky a další kam se mu náklad vejde??? To není o tom, jestli to PČR pokutuje,ale o tom, že lidi chtějí větčšnou ušetřit peníze, chápu, každá koruna dobrá, ale pak přeci člověk nemůže nadávat na to, že mu to tam vadí... Neměl takhle upravované auto kupovat... :potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.