Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Nevite někdo proč se mi stranky http://www.centrum.cz zobrazují v jakémsi zjednodušeném textovém režimu? Dělá mi to asi měsíc možná dýl, dlouho se načítají a pak je to jen modrý text na bílém podkladu, a to jak v FF tak IE. Díky za rady a nápady, už nevim co s nima. [upravil dne 12/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
olda Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Zkoušel jsem je v opeře a fungujou normálně,zlobí jen stránky PC,ale už pěkně dlouho. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: olda Zkoušel jsem je v opeře a fungujou normálně,zlobí jen stránky PC,ale už pěkně dlouho. No právě že vim že jinde jedou normálně, jen tady je problem Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: olda Zkoušel jsem je v opeře a fungujou normálně,zlobí jen stránky PC,ale už pěkně dlouho. No právě že vim že jinde jedou normálně, jen tady je problem v IE a miniopera v pohode Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Doma mi to dělá na obou počitačích, bud je to v siti nebo mi router dělá krávu:myslim Citovat
Marcel505 Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Mě tohle dělal i Seznam, ale to bylo jen chvilkové - spíš nějaká údržba či aktualizace... Citovat
buml Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Doma mi to dělá na obou počitačích, bud je to v siti nebo mi router dělá krávu:myslim copak sis zapnul na roteru za sluzby:D koukam nake ty uzitecne;) Citovat
Kurt Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 IMHO problém s připojením k netu. Jestli u tebe, nebo v tom jede ISP, netuším. Citovat
vix Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 ty stránky některé servery ještě dělají navíc jako textové (snad kvůli hoodně starýmu SW v rozvojových zemích - ano, takhle vypadaly sajty před cca 15 lety ... žádné reklamy, žádná vyskakovací okna, žádné tuny zbytečných skriptů ... prostě pouze informace) - rychleji se načítají (i s modemovým připojením) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Radek Hurvajz Doma mi to dělá na obou počitačích, bud je to v siti nebo mi router dělá krávu:myslim copak sis zapnul na roteru za sluzby:D koukam nake ty uzitecne;) Nene, nic jsem si nezapnul, je to nastavený od začátku stejně jak to bylo. Pokud se na centrum třeba přihlásím do mailu tak se načte už normálně Citovat
Berkoff Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 koukate se na to v rezimu, ketyr je pro PDA a smartfony, prepnut .... nebo tam nekde kliknouut na zobrazit graficky rezim, a uz to tak zustane ... domorucuju vypazat kes prohlizece, a otevrit ciste http://www.centrum.cz a http://www.seznam.cz Citovat
Berkoff Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 jeste me ted napadlo, jestli nemas vypnute obrazky a grafiku, ale to v IE moc nejde, spis FF, tak taky koukni ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff jeste me ted napadlo, jestli nemas vypnute obrazky a grafiku, ale to v IE moc nejde, spis FF, tak taky koukni ... To už jsem všechno kontroloval. Seznam apod. jede normalně [upravil dne 12/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 mam řešeni , použivej seznam :D:D [upravil dne 12/6/08 Pe.Tr] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr mam řešeni , použivej seznam :D:D [upravil dne 12/6/08 Pe.Tr] Ja seznam použivam, ale občas přijde segra a chce vytisknout nějaký věci z jejího mailu, a pak je problem se na centrum dostat, to že se načítá tak 3 min každá stránka je strašný Nastavení na to nemá vliv, ani tam není možnost nějakého zjednodušeného módu:( [upravil dne 12/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Pata Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 zkus vycistit DNS cache (ted si nevzpomenu, jak se tomu presne nadava... ale tusim, ze je to soubor hosts) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Pata zkus vycistit DNS cache (ted si nevzpomenu, jak se tomu presne nadava... ale tusim, ze je to soubor hosts) Kde ho najdu?? C:\\Windows\\System32\\drivers\\etc\\hosts je to ono, mužu to smazat? [upravil dne 12/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Berkoff Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 arp -d www.centrum.cz treba v start - spustit - command ve XP nebo vistach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.