sana Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Uz davnejsie som cital niekde v neakom casaku ze sa da motor umyt bez rozobratia a to destilovanou vodou vstrekovanou do nasavania take mnozstvo abi sa motor zakuckal ale nezhasol! Je to mozne ?alebo je to zas neaky blaf ako tie rozne GO pripravky Clovek nikdy nevie poculi ste uz niekto o tom ci aj vyskusali? A ak ake boli vysledky Citovat
pastorek Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: sana Uz davnejsie som cital niekde v neakom casaku ze sa da motor umyt bez rozobratia a to destilovanou vodou vstrekovanou do nasavania take mnozstvo abi sa motor zakuckal ale nezhasol! Je to mozne ?alebo je to zas neaky blaf ako tie rozne GO pripravky Clovek nikdy nevie poculi ste uz niekto o tom ci aj vyskusali? A ak ake boli vysledky Kravina. Ak vstrekneš vodu do sania tak iba prejde spaľovacím priestorom do výfuku. Navyše destilovanou vodou motor neumyješ ani z vonku (nerátam vysokotlaké čistenie) a nie ešte z vnútra. Citovat
Marky Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Nehovoriac o tom, že riskuješ zničenie motora ak vody nasaje priveľa - voda je na rozdiel od vzduchu nestlačiteľná. Citovat
sana Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 no ved prave to tam spominali voda zohriata ad expanzie vo valci vyjde cez vyfuk a pracuje ako z vapky pod tlakom Ja osobne si tiez myslim ze je to somarina ale ako pisem clovek nidy nevie Uz to hladam doma ale neni som si isty ci to bol casak alebo na nete Citovat
Martin.405 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 zas taková kravina to podle mě není.. borci na bmw klubu to zkoušeli - při zvýšených otáčkách stříkali rozprašovačem do sání asi čtvrt hodiny tak jak si říkal - aby to nezdechlo (takže nějaká nestlačitelnost vody při tak malým množství nehraje roli), někdo pak i ukazoval fotky motoru zevnitř a prostory válců a světe div se - spalovací prostor čistej jak dětská prdelka.. napadlo to tam kohosi když měl prasklý těsnění pod hlavou a šla mu voda do válců, když to opravoval tak ten válec byl mnohem míň zakarbonovanej než ostatní.. pozitivní následky sou ale těžko prokazatelný, já sám sem to nezkoušel, oni říkali že po téhle procedůře měl motor klidnější chod... tak si to přeberte jak chcete =) té mé 20 let staré mrše už pomůže akorát generálka takže já to zkoušet nebudu... Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Však áno, keď pri procedúre takmer zdochýnal tak po procedúre bol určite chod kľudnejší Citovat
subin Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Existují sady na dekarbonizaci motoru,zkušenosti s tím nemám,ale podle nabídky to vypadalo zajímavě.Otázkou ovšem je jak moc to funguje:myslim tady Citovat
maximum Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 myslim, ze dekarbonizacia je nieco ine..., s tou vodou som videl na youtube video, vyzeralo to zaujimavo, ale treba na to odvahu.. nasiel som aj neake video [upravil dne 9.6.2008 maximum] Citovat
vix Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Bych vstřikoval vodu do válců za jízdy Je to vo motor, ale vo co de. Aspoň motor bude ve větším tahu. (pro méně chápavé - zkoušejte si to jen na vlastní nebezpečí ) Citovat
EXI.60 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: vix Bych vstřikoval vodu do válců za jízdy Je to vo motor, ale vo co de. Aspoň motor bude ve větším tahu. (pro méně chápavé - zkoušejte si to jen na vlastní nebezpečí ) Motor táhne líp.už za 2.sv. války u letadel rozprašovali vodu do sání motoru a lítalo jim to rychleji.závodníci na okruhách to také dělali už před 60lety.Jasný důkaz toho je,že po velkém dešti,když je vlhký vzduch auto jede líp.Je to poznat hlavně u motorů s klasickým karburátorem. Citovat
pastorek Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Původně zaslal: vix Bych vstřikoval vodu do válců za jízdy Je to vo motor, ale vo co de. Aspoň motor bude ve větším tahu. (pro méně chápavé - zkoušejte si to jen na vlastní nebezpečí ) Motor táhne líp.už za 2.sv. války u letadel rozprašovali vodu do sání motoru a lítalo jim to rychleji.závodníci na okruhách to také dělali už před 60lety.Jasný důkaz toho je,že po velkém dešti,když je vlhký vzduch auto jede líp.Je to poznat hlavně u motorů s klasickým karburátorem. To je všetko pravda. V princípe presné dávkovanie vody do spaľovacieho priestoru zvyšuje výkon a znižuje tepelné zaťaženie. To ale neznamená že mu neškodí. Motory v 50-tych rokoch používali trochu odlišné materiály a úplne iné tolerancie ako dnes. Pri závodných motoroch je zase otázka životnosti motora limitovaná jedným - dvomi pretekmi. Každopádne realizovať podobné experimenty na bežnom motore je minimálne riskantné. Popisovaný postup \"čistenia\" dokonca i nezmyselný. Autor tohoto experimentu zrejme vychádzal zo skúsenosti že voda uvoľňuje karbón. Kedysi sme pri opravách motorov nákladných áut dávali, na noc alebo víkend, piesty do vedra z vodou aby sa uvoľnili krúžky znehybnené nánosom karbónu. Bolo to prekvapivo účinné. No jednalo sa o relatívne dlhodobé ( 20 - 70 hodín) pôsobenie. Pri popisovanej aplikácii sa dá dosiahnuť snáď iba zvýšenie korózie vo výfukovom potrubí, poškodenie katalyzátora, určite i lambda sondy a to ani nehovorím o riziku narušenia olejového filmu na trecích plochách valcov. [upravil dne 9/6/08 pastorek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Jo jo, taky by sem to neskousel Ale kdo ma auto treba bez TP na odpis, nech to zkusi a da vedet Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Tady je decarbonizace přímo na 406 - Citovat
Pegoo Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady je decarbonizace přímo na 406 - No mám pocit,že po tomhle má motor ujeto navíc pár km. Citovat
Maroš Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 No s tou vodou som nieco uz cital a ze?? vodna para reaguje nejak s karbonom a rozpusta ho . Voda sa pouziva aj u niektorych leteckych motorou a to na zvysenie vykonu motora. Pred sanim sa rozprazuje voda pod tlakom na jemnu hmlovinu a vlhky vzduch ma vacsi objem a tym padom lepsi vykon po stlaceni. Citovat
dýzl Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 http://www.bxclub.cz/page/kod-24/topic-7944800 Zde se to řešilo již přede dvěma roky a prý to funguje Citovat
ivanh Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Ja som na staručkom (1977) Fiate 131 mirafiori primontoval 5l plastovu bandasku na vodu, do krytu filtara nad karburator som namontoval trisku 0,2 mm a motorček od ostrekovačov spinal keď sa otvorila druha klapka na karburatore. Bolo to delo ... z 0 na 100 to bolo namiesto 14 sek 12,5 sek. Pri predbiehani to bolo super. Takto som fungoval 2a1/2 ruka kým som auto nepredal. V zime som dával vodu a demeturak aby to nemzlo. Malo to iba jednu chybyčku - ked som mu dlhsiu dobu neslapal na krk tak voda v hadicke padla a po pridani plynu mu trvalo asi 1sek kym čerpadlo dotlacilo vodu k triske. Motor a aj olej bol podstatne čistejsí ale spotreba sla hore ( pri štýle jazdy plyn na podlahe sa ani nečudujem). Ja som k tom niekde čital teoriu ze kvapky vody su podstatne vačšie ako kvapky benzinu a rozprašeny benzin vytvory na povrchu vodnej kvapky tenky film (ako na hladine vody ), a pri stlačení zmesy pri kompresii sa voda mení na paru a benzin sa tým pádom rozptýli v menších čiastočkách ako normalne čo podporuje jeho lepšie horenie. Ale na novú 206 by so si to netrufol - vstrek - katal. atd... [upravil dne 11.6.2008 ivanh] Citovat
Martin.405 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 no asi takhle - na relativně novejcha utech to nemá smysl, a starý už to nezachrání.. =) ale myslim si že by to fungovat mohlo Citovat
Mchael Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Viem že to nie je voda, ale nie je lepšie riešenie keď tak použiť čistič karburátora, alebo škrtiacej klapky a to tam nastriekať?Predsa len pri čistení klapky to zatiaľ vždy pomohlo a rozdiel bol citeľný aj počuteľný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.