Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Moja otazka je prosta a tak trosku informativna. Nepredpokladam, ze vetsina co ste tu vlastni peugeota a povazuje ho vo svojej triede za naj, ale ak by ste mali kupovat new auto, ktore by to bolo okrem peugeota?

Odesláno

Asi Ferrari Enzo! :aut Ale to bych dělal jen na benzín! :D A nebo ještě Corvette Sting Ray II generace :roker:roker:roker

Proč to chceš vědět? Sháníš druhý vůz do rodiny nebo rodinné kombi nebo se jen ptáš ostatních co by chtěli??? :myslim

Odesláno

Asi Ferrari Enzo! :aut Ale to bych dělal jen na benzín! :D A nebo ještě Corvette Sting Ray II generace :roker:roker:roker

Proč to chceš vědět? Sháníš druhý vůz do rodiny nebo rodinné kombi nebo se jen ptáš ostatních co by chtěli??? :myslim

Odesláno

U mě byl horký kandidát Kia Ceed SW,podle prodejce nadprůměrně spolehlivé auto,byl to známý a prodávali hodně značek,takže nezaujatý;)Jinak nedoporučoval Jaguar,víc v servisu než na cestě a ani k Fordu se nestavil moc přesvědčivě,i když prý taky pokrok dopředu,hlavně u dieselů,ale čím to asi bude:aut

Odesláno

Rozhodně BMW i když tam jsem už tak na půl spokojeně přešel a nestěžuju si ..... :super :super Ještě by mě pak lakalo STI nebo Lancer EVO.....

Odesláno

Sice mi uniká smysl dotazu, přesto odpovím:

Až za 5 let budu shánět jiné auto, tak:

a) Od pažouta pouze 807 (ale ta neoplývá zrovna super spolehlivostí)

b) klidně bych šel do Oktávky II., Superba, Passata, Volvo V 70 nebo Mondea, prostě jakýkoli velký kombík (407 SW je pouze pokusem o auto pro volný čas, kombík má kufr zcela jiných parametrů)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...