qity3 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Moja otazka je prosta a tak trosku informativna. Nepredpokladam, ze vetsina co ste tu vlastni peugeota a povazuje ho vo svojej triede za naj, ale ak by ste mali kupovat new auto, ktore by to bolo okrem peugeota? Citovat
Marlin Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 no, hodne lidi prestupuje z Pazouta do Bawce, takze odpoved je jasna :roker Citovat
jaudax Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Asi Ferrari Enzo! Ale to bych dělal jen na benzín! A nebo ještě Corvette Sting Ray II generace :roker:roker Proč to chceš vědět? Sháníš druhý vůz do rodiny nebo rodinné kombi nebo se jen ptáš ostatních co by chtěli??? Citovat
jaudax Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Asi Ferrari Enzo! Ale to bych dělal jen na benzín! A nebo ještě Corvette Sting Ray II generace :roker:roker Proč to chceš vědět? Sháníš druhý vůz do rodiny nebo rodinné kombi nebo se jen ptáš ostatních co by chtěli??? Citovat
virnik Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 ford fokus , wv golf,fiat brava ,suzuky sx4,seat leon. skoda oktavia ,c4, toyta alhamra,subaru inpreza,a4 alebo a3 ,bmw 2,kia cied Citovat
Ticcino Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Ford Focus, Octavia, Superb, Kia Ceed, Chevrolet Captiva Citovat
pastorek Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Podľa finančných možností. Akékoľvek Nemecké okrem Opla. Od AUDI Q7, cez Audi A6, A5, BMW 6, BMW 5, WV Passat , Octavia RS až po Seat Leon FR. Citovat
genzer Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Lexus IS-F,Ford mustang,BMW M5 nebo 6,Dodge charger,evo lancer 10 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 v každem připadě to bude kombi , at už citroen, volvo , bmw,možna i ochcavka II, nebo novej superb a nová c5. Citovat
olda Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 U mě byl horký kandidát Kia Ceed SW,podle prodejce nadprůměrně spolehlivé auto,byl to známý a prodávali hodně značek,takže nezaujatý;)Jinak nedoporučoval Jaguar,víc v servisu než na cestě a ani k Fordu se nestavil moc přesvědčivě,i když prý taky pokrok dopředu,hlavně u dieselů,ale čím to asi bude:aut Citovat
subin Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Majar Subaru Impreza. Budu hádat,že by STI ? Citovat
olda Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Nová Impreza má výborou techniku,ale design mi přijde jakýsi mdlý. Citovat
John Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Rozhodně BMW i když tam jsem už tak na půl spokojeně přešel a nestěžuju si ..... :super Ještě by mě pak lakalo STI nebo Lancer EVO..... Citovat
Návštěvník Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 u mna je to jasné od prveho kontaktu:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Sice mi uniká smysl dotazu, přesto odpovím: Až za 5 let budu shánět jiné auto, tak: a) Od pažouta pouze 807 (ale ta neoplývá zrovna super spolehlivostí) b) klidně bych šel do Oktávky II., Superba, Passata, Volvo V 70 nebo Mondea, prostě jakýkoli velký kombík (407 SW je pouze pokusem o auto pro volný čas, kombík má kufr zcela jiných parametrů) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.