Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Původně zaslal: jozefsv

meranie rychlosti mestskou policiou je normalny zlocin.

A proc? V mem pripade, radsi potkam mestskace ne statni prislusniky

to sa pytas?ved je ich je potom ako hnoja.

kto to ma furt platit

Odesláno

Věc názoru

podle mě je pro lidi toužící po moci buzerovat vymyšlené takové krásné kolečko:

a) PČR - bohužel chtějí i nějaké vzdělání (třeba marturitu), takže ne pro každého

b) MPci - když mě z nějakého důvodu nevezmou k PČR (především vzdělání nebo i lehčí škraloupek ve výpisu trestů), zkusím to zde a z 50% uspěju

c) když ani u MPků neuspěju, tak se dá jít k ochrance (za komančů \"dělat vrátnýho\"), tady ale většinou chtějí zbroják nebo cvičeného psa

d) pokud zklamu na všech frontách, povolání REVIZORA mé choutky k buzeraci ostatních spoluobčanů jistojistě naplní

Z čehož tedy vyplývá, že pro mě MPci jsou víceméně nedovzdělaní policajti s pravomocema, který se k jejich IQ nehodí ani omylem a podle toho s též jednají (ostatně i já s nima)

[upravil dne 3/6/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Věc názoru

a) PČR - bohužel chtějí i nějaké vzdělání (třeba marturitu), takže ne pro každého

b) MPci - když mě z nějakého důvodu nevezmou k PČR (především vzdělání nebo i lehčí škraloupek ve výpisu trestů), zkusím to zde a z 50% uspěju

c) když ani u MPků neuspěju, tak se dá jít k ochrance (za komančů \"dělat vrátnýho\"), tady ale většinou chtějí zbroják nebo cvičeného psa

d) pokud zklamu na všech frontách, povolání REVIZORA mé choutky k buzeraci ostatních spoluobčanů jistojistě naplní

Z čehož tedy vyplývá, že pro mě MPci jsou víceméně nedovzdělaní policajti s pravomocema, který se k jejich IQ nehodí ani omylem a podle toho s též jednají (ostatně i já s nima)

suhlas

pre macik - maju hlavne vykonavat poriadkovu cinnost a nie merat rychlost.

[upravil dne 3.6.08 jozefsv]

Odesláno

Ha, tam je třicítka? To bych jim také spadnl do sítě ;)

Ad stání ve výjezdu - neviděl bych to tak tragicky, kdyby chtěl někdo vjet/vyjet, tak mu uhnou. Ale protože znám to místo, tak si neumím představit, jak tam odstavovali auta, která řešili. To musela být zácpa...

Odesláno

Copak maturitu, tu má dnes skoro každý běloch. Většina uchazečů neprojde psychotestama.

Odesláno

Ta paní s kolem taky překročila třicítku ???

Věkem asi jo, ale že by jako rychlost???? Vždyť by se jí ten kostitřas možná rozpadl

Já osobně byl řešen též na kole (dokonce dvojkole) řešen též za překročení rychlosti u Motolské nemocnice. Je tam čtyřicítka, silnice je z dlouhého táhlého kopce a ve směru do Stodůlek stejný kopec pokračuje směrem vzhůru. S bráchou jsme dojeli žigula, kterej´začal brzdit - tak jsem ho předjel. No a po pár metrech tehdejší příslušník VB, červený terčík a musel jsem zastavit. Příslušník mi začal vyprávět, že jsem jel 62 na 40 a že to bude za 500. Tak jsem se ho jen zeptal, jak že mám poznat rychlost, rychloměru nemaje - podle hvízdání v uších??? Příslušník mi odvětil, že kdybych nepředjížděl to auto, tak bych rychlost nepřekročil, neb ono jelo 35 - ale uspokojení pana VB jsme asi docílili, neb nás po chvíli pustil bez pokuty (asi mu stačiil ten krásný pocit a představa toho, jak s bráchou rveme ten kopec bez využití aspoň trochy setrvačné síly.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Ha, tam je třicítka? To bych jim také spadnl do sítě ;)

Ad stání ve výjezdu - neviděl bych to tak tragicky, kdyby chtěl někdo vjet/vyjet, tak mu uhnou. Ale protože znám to místo, tak si neumím představit, jak tam odstavovali auta, která řešili. To musela být zácpa...

Třicítka tam je u Laštovice, jinak zácpu asi neřešili, stejně všechny stavěli, asi nejel nikdo 30 za tu chvíli co jsem tam stál. Ale lidi jsou pitomí, kdybych je tam viděl tak stihnu odbočit doleva u bejvalýho Deltacomu, i když pokud mají fotku tak by to asi bylo prd platný

[upravil dne 3/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Věc názoru

Pěkná rovnice:D Ale je tam i návaznost z \"B\" na \"A\", protože pokud odsloužíš více jak dva roky u mp, můžeš podat přihlášku k pčr a vzhledem k nedostatku lidí Tě prostě vezmou:aut Jinak mě celkem fascinuje, teda nevím jak jinde, ale v Praze a okolí se mě to stává celkem často, zastaví mě hlídka pčr a po stažení okénka se ozve \"dóbry den pán řidič, doklady vod vozidla, téchnicky preukaz\":D:D:D Samozřejmě nic proti moravákům, ale přijde mi, že pčr je ve středních čechách z 75% moravská:cool::D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

:D By ho nenapadlo ho polozit:D Jinak slusny krakonose tam mate, hlavne jit prikladem:roll

To neni krakonoš, to je jen stín:D:D:D:D

Nějak si nedokážu představit, že tenhle pán honí např. nějakého kapesního zloděje:aut

Odesláno

Souhlasím s Medvědem.

Já co sem měl tu čest potkat MP tak to byli strašní chytrolíni, kteří si přečetli zákon nazpaměť.

Se státníma (alespoň na brněnsku) se dá rozumně domluvit a dokonce občas pokecat o autě, jejich práci atd.

Státní podle mě se snaží spíš ulovit větší případy, když takto hlídkujou (alkohol, drogy, technický, čorky atd.), kdežto měšťák dá pokutu za každou stupiditu (jako pár km přes 30).

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

.......kdežto měšťák dá pokutu za každou stupiditu (jako pár km přes 30).

U měšťáka je to ale zhusta i o tom, že výběr pokut jde přímo do obce, tzn. že je podstatně víc vidět, který z MPků nosí penízky do kasy a který se \"jen\" prochází - no a že je výběr pokut prémiovým ukazatelem, o tom se fakt přít nebudeme.

Aby MPík měl na konci měsíce prémie, je ochoten k vytrhání pokutových bločků využít jakékoli možnosti, proto se parkovačky na sídlištích objevují zejména ve 2 ráno a na konci měsíce, kdy zaparkovaná auta fakt překáží nejvíc.

Odesláno

me k PCR nevzaly kvuli zdravotnimu stavu.... Prachanti jedni :aut

Jinka ja bydlet v tom dvore a nekma jet, tak sedim na tom klaksonu a pekne bych jim za to vynadal :bacha

Imho, kdyz josu ty fotky, neni to nejak napadnutelne, ze porusily taky zakon?

Odesláno

Napadnutelné to není - byli ve výkonu služby a motali se pořád u auta. Když potřebuju zastavit a složit zboží, taky mě vjezdy nijak nevzrušujou (jsem u auta, když někdo potřebuje vyjet, tak máme na rozdíl od zvířat mluvidla a měli bychom se dohodnout a většinou to jde)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Jinka ja bydlet v tom dvore a nekma jet, tak sedim na tom klaksonu a pekne bych jim za to vynadal :bacha

Neříkej, zjistili, že seš cvok jo?:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Marlin

Neříkej, zjistili, že seš cvok jo?:D

To nemuseli zjišťovat, jestli tam byl s foťákem a bleskem tak to poznali hned:D:D:D:D:D:D
Odesláno

No ona pani když je uviděla tak seskočila z kola a se strachem v očích je obešla, asi 15m za nima zase nasedla a jela dál.

Je vidět že strážníci mají u cyklistů respekt:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No ona pani když je uviděla tak seskočila z kola a se strachem v očích je obešla, asi 15m za nima zase nasedla a jela dál.

Je vidět že strážníci mají u cyklistů respekt:D:D

Nelekla se tveho fotaku ?:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...