macik.83 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: jozefsv meranie rychlosti mestskou policiou je normalny zlocin. A proc? V mem pripade, radsi potkam mestskace ne statni prislusniky Citovat
jozefsv Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: jozefsv meranie rychlosti mestskou policiou je normalny zlocin. A proc? V mem pripade, radsi potkam mestskace ne statni prislusniky to sa pytas?ved je ich je potom ako hnoja. kto to ma furt platit Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: jozefsv meranie rychlosti mestskou policiou je normalny zlocin. A proc? V mem pripade, radsi potkam mestskace ne statni prislusniky Věc názoru podle mě je pro lidi toužící po moci buzerovat vymyšlené takové krásné kolečko: a) PČR - bohužel chtějí i nějaké vzdělání (třeba marturitu), takže ne pro každého b) MPci - když mě z nějakého důvodu nevezmou k PČR (především vzdělání nebo i lehčí škraloupek ve výpisu trestů), zkusím to zde a z 50% uspěju c) když ani u MPků neuspěju, tak se dá jít k ochrance (za komančů \"dělat vrátnýho\"), tady ale většinou chtějí zbroják nebo cvičeného psa d) pokud zklamu na všech frontách, povolání REVIZORA mé choutky k buzeraci ostatních spoluobčanů jistojistě naplní Z čehož tedy vyplývá, že pro mě MPci jsou víceméně nedovzdělaní policajti s pravomocema, který se k jejich IQ nehodí ani omylem a podle toho s též jednají (ostatně i já s nima) [upravil dne 3/6/2008 Medvěd] Citovat
jozefsv Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: jozefsv meranie rychlosti mestskou policiou je normalny zlocin. A proc? V mem pripade, radsi potkam mestskace ne statni prislusniky Věc názoru podle mě je pro lidi toužící po moci buzerovat vymyšlené takové krásné kolečko: a) PČR - bohužel chtějí i nějaké vzdělání (třeba marturitu), takže ne pro každého b) MPci - když mě z nějakého důvodu nevezmou k PČR (především vzdělání nebo i lehčí škraloupek ve výpisu trestů), zkusím to zde a z 50% uspěju c) když ani u MPků neuspěju, tak se dá jít k ochrance (za komančů \"dělat vrátnýho\"), tady ale většinou chtějí zbroják nebo cvičeného psa d) pokud zklamu na všech frontách, povolání REVIZORA mé choutky k buzeraci ostatních spoluobčanů jistojistě naplní Z čehož tedy vyplývá, že pro mě MPci jsou víceméně nedovzdělaní policajti s pravomocema, který se k jejich IQ nehodí ani omylem a podle toho s též jednají (ostatně i já s nima) [upravil dne 3/6/2008 Medvěd] suhlas pre macik - maju hlavne vykonavat poriadkovu cinnost a nie merat rychlost. [upravil dne 3.6.08 jozefsv] Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Ha, tam je třicítka? To bych jim také spadnl do sítě Ad stání ve výjezdu - neviděl bych to tak tragicky, kdyby chtěl někdo vjet/vyjet, tak mu uhnou. Ale protože znám to místo, tak si neumím představit, jak tam odstavovali auta, která řešili. To musela být zácpa... Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd a) PČR - bohužel chtějí i nějaké vzdělání (třeba marturitu), takže ne pro každého Copak maturitu, tu má dnes skoro každý běloch. Většina uchazečů neprojde psychotestama. Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Ta paní s kolem taky překročila třicítku ??? Věkem asi jo, ale že by jako rychlost???? Vždyť by se jí ten kostitřas možná rozpadl Já osobně byl řešen též na kole (dokonce dvojkole) řešen též za překročení rychlosti u Motolské nemocnice. Je tam čtyřicítka, silnice je z dlouhého táhlého kopce a ve směru do Stodůlek stejný kopec pokračuje směrem vzhůru. S bráchou jsme dojeli žigula, kterej´začal brzdit - tak jsem ho předjel. No a po pár metrech tehdejší příslušník VB, červený terčík a musel jsem zastavit. Příslušník mi začal vyprávět, že jsem jel 62 na 40 a že to bude za 500. Tak jsem se ho jen zeptal, jak že mám poznat rychlost, rychloměru nemaje - podle hvízdání v uších??? Příslušník mi odvětil, že kdybych nepředjížděl to auto, tak bych rychlost nepřekročil, neb ono jelo 35 - ale uspokojení pana VB jsme asi docílili, neb nás po chvíli pustil bez pokuty (asi mu stačiil ten krásný pocit a představa toho, jak s bráchou rveme ten kopec bez využití aspoň trochy setrvačné síly. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Peta Ha, tam je třicítka? To bych jim také spadnl do sítě Ad stání ve výjezdu - neviděl bych to tak tragicky, kdyby chtěl někdo vjet/vyjet, tak mu uhnou. Ale protože znám to místo, tak si neumím představit, jak tam odstavovali auta, která řešili. To musela být zácpa... Třicítka tam je u Laštovice, jinak zácpu asi neřešili, stejně všechny stavěli, asi nejel nikdo 30 za tu chvíli co jsem tam stál. Ale lidi jsou pitomí, kdybych je tam viděl tak stihnu odbočit doleva u bejvalýho Deltacomu, i když pokud mají fotku tak by to asi bylo prd platný [upravil dne 3/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Supersonic Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: jozefsv meranie rychlosti mestskou policiou je normalny zlocin. A proc? V mem pripade, radsi potkam mestskace ne statni prislusniky Věc názoru podle mě je pro lidi toužící po moci buzerovat vymyšlené takové krásné kolečko: a) PČR - bohužel chtějí i nějaké vzdělání (třeba marturitu), takže ne pro každého b) MPci - když mě z nějakého důvodu nevezmou k PČR (především vzdělání nebo i lehčí škraloupek ve výpisu trestů), zkusím to zde a z 50% uspěju c) když ani u MPků neuspěju, tak se dá jít k ochrance (za komančů \"dělat vrátnýho\"), tady ale většinou chtějí zbroják nebo cvičeného psa d) pokud zklamu na všech frontách, povolání REVIZORA mé choutky k buzeraci ostatních spoluobčanů jistojistě naplní Z čehož tedy vyplývá, že pro mě MPci jsou víceméně nedovzdělaní policajti s pravomocema, který se k jejich IQ nehodí ani omylem a podle toho s též jednají (ostatně i já s nima) [upravil dne 3/6/2008 Medvěd] Pěkná rovnice:D Ale je tam i návaznost z \"B\" na \"A\", protože pokud odsloužíš více jak dva roky u mp, můžeš podat přihlášku k pčr a vzhledem k nedostatku lidí Tě prostě vezmou:aut Jinak mě celkem fascinuje, teda nevím jak jinde, ale v Praze a okolí se mě to stává celkem často, zastaví mě hlídka pčr a po stažení okénka se ozve \"dóbry den pán řidič, doklady vod vozidla, téchnicky preukaz\":D:D:D Samozřejmě nic proti moravákům, ale přijde mi, že pčr je ve středních čechách z 75% moravská Citovat
Supersonic Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: macik.83 By ho nenapadlo ho polozit:D Jinak slusny krakonose tam mate, hlavne jit prikladem:roll To neni krakonoš, to je jen stín:D:D:D:D Nějak si nedokážu představit, že tenhle pán honí např. nějakého kapesního zloděje:aut Citovat
Fusion Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Souhlasím s Medvědem. Já co sem měl tu čest potkat MP tak to byli strašní chytrolíni, kteří si přečetli zákon nazpaměť. Se státníma (alespoň na brněnsku) se dá rozumně domluvit a dokonce občas pokecat o autě, jejich práci atd. Státní podle mě se snaží spíš ulovit větší případy, když takto hlídkujou (alkohol, drogy, technický, čorky atd.), kdežto měšťák dá pokutu za každou stupiditu (jako pár km přes 30). Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Fusion .......kdežto měšťák dá pokutu za každou stupiditu (jako pár km přes 30). U měšťáka je to ale zhusta i o tom, že výběr pokut jde přímo do obce, tzn. že je podstatně víc vidět, který z MPků nosí penízky do kasy a který se \"jen\" prochází - no a že je výběr pokut prémiovým ukazatelem, o tom se fakt přít nebudeme. Aby MPík měl na konci měsíce prémie, je ochoten k vytrhání pokutových bločků využít jakékoli možnosti, proto se parkovačky na sídlištích objevují zejména ve 2 ráno a na konci měsíce, kdy zaparkovaná auta fakt překáží nejvíc. Citovat
Marlin Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 me k PCR nevzaly kvuli zdravotnimu stavu.... Prachanti jedni Jinka ja bydlet v tom dvore a nekma jet, tak sedim na tom klaksonu a pekne bych jim za to vynadal Imho, kdyz josu ty fotky, neni to nejak napadnutelne, ze porusily taky zakon? Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Napadnutelné to není - byli ve výkonu služby a motali se pořád u auta. Když potřebuju zastavit a složit zboží, taky mě vjezdy nijak nevzrušujou (jsem u auta, když někdo potřebuje vyjet, tak máme na rozdíl od zvířat mluvidla a měli bychom se dohodnout a většinou to jde) Citovat
jarajarda Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Marlin me k PCR nevzaly kvuli zdravotnimu stavu.... Prachanti jedni Jinka ja bydlet v tom dvore a nekma jet, tak sedim na tom klaksonu a pekne bych jim za to vynadal Imho, kdyz josu ty fotky, neni to nejak napadnutelne, ze porusily taky zakon? Neříkej, zjistili, že seš cvok jo? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin me k PCR nevzaly kvuli zdravotnimu stavu.... Prachanti jedni Jinka ja bydlet v tom dvore a nekma jet, tak sedim na tom klaksonu a pekne bych jim za to vynadal Imho, kdyz josu ty fotky, neni to nejak napadnutelne, ze porusily taky zakon? Neříkej, zjistili, že seš cvok jo? To nemuseli zjišťovat, jestli tam byl s foťákem a bleskem tak to poznali hned:D:D:D:D:D:D Citovat
chuck11 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 To vypadá že pokutovali za nepřiměřenou rychlost i tu ciklistku :D:D Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 chuck11: bodejť, paní se asi na té dlouhé rovince pořádně rozvášnila! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 No ona pani když je uviděla tak seskočila z kola a se strachem v očích je obešla, asi 15m za nima zase nasedla a jela dál. Je vidět že strážníci mají u cyklistů respekt:D:D [upravil dne 3/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Pegoo Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No ona pani když je uviděla tak seskočila z kola a se strachem v očích je obešla, asi 15m za nima zase nasedla a jela dál. Je vidět že strážníci mají u cyklistů respekt:D:D [upravil dne 3/6/08 Radek Hurvajz] Nelekla se tveho fotaku ?:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.