Free-style Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 aneb jak pekne upravit tunel:D:papa Citovat
pastorek Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Neviem ako ostatný, ale ja v tom vidím nový prípad pre doktora Chocholouška. :D:D Citovat
Bratr Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 by mě zajímalo co z toho má... Kromě zničených gum a náprava bude taky pěkně dostávat Citovat
Driver Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Já v tom tedy nevidím nic co bych měl obdivovat. Je z toho akorát hromada smradu a zničený gumy Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Mě to tak trochu připomíná \"umění\" dle pana Knížáka nebo třeba skupiny Ztohoven - udivit jakýmkoli (i maximálně dementním) způsobem a ukázat tak celému světu \"hele, já tu jsem taky a nic lepšího v kebuli zatím ještě nemám\" Nebo mi snad někdo chce vysvětlit, co je hrdinského na tom, že budu jednou nohou stát na brzdě, druhou tlačit plyn až pod podlahu a čuchat smrad spálený gumy??? Citovat
OK406 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Zřejmě mu ty pneu kupují rodiče! Pokud by si na ně měl vydělat, tak to nedělá!! A nebo jak se říká, za vším hledej ženskou!! Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Říká se: \"Každej jsme jinej\", ale bejt takhle \"JINEJ\" tak si to jdu hodit. To už není normální. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Ubral mi 5 minút zo života úpne zbytočne. Citovat
Gargamell Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Tak někomu se to může zdát oku lahodící... tak je pravda, že je to takové k ničemu ale když ho to baví... Citovat
Fusion Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Hodně peněz na gumy? Většina lidí si pro tento účel shání gumy zadarmo anebo nedojetý za pár stovek. Pochybuju že tam měl zcela výborný Pirellky týden starý... Citovat
Lentilka Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Mě to tak trochu připomíná \"umění\" dle pana Knížáka nebo třeba skupiny Ztohoven - udivit jakýmkoli (i maximálně dementním) způsobem a ukázat tak celému světu \"hele, já tu jsem taky a nic lepšího v kebuli zatím ještě nemám\" Nebo mi snad někdo chce vysvětlit, co je hrdinského na tom, že budu jednou nohou stát na brzdě, druhou tlačit plyn až pod podlahu a čuchat smrad spálený gumy??? já měl za to že když gumuju tak stojím jen na plynu a mám zatáhlou ručku... Citovat
subin Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Kup si zahřívací deky.Ohřátí gumování je nesmysl,běžná pneu není stavěná na sprinty.Gumy v dekách ohřívej tak 4-5hodin před startem pak to bude mít nějaký smysl,anebo na to radši úplbně zapomeň-sériová guma má úplně jiné vlastnosti než SLIK používaný na sprinty Citovat
qity3 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Mna by zaujimalo skor to, aky tam ma motor pac ta moja 1.8 by to asi nezvladla Citovat
Free-style Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: qity3 Mna by zaujimalo skor to, aky tam ma motor pac ta moja 1.8 by to asi nezvladla ver,ze i tva 1.8 dokaze vic nez si myslis...jen se nesmis bat,ale je fakt,ze tohle je uz mooooc mam taky 1.8 a kolikrat nechapu co se s tim vse da delat ) Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: Medvěd Mě to tak trochu připomíná \"umění\" dle pana Knížáka nebo třeba skupiny Ztohoven - udivit jakýmkoli (i maximálně dementním) způsobem a ukázat tak celému světu \"hele, já tu jsem taky a nic lepšího v kebuli zatím ještě nemám\" Nebo mi snad někdo chce vysvětlit, co je hrdinského na tom, že budu jednou nohou stát na brzdě, druhou tlačit plyn až pod podlahu a čuchat smrad spálený gumy??? já měl za to že když gumuju tak stojím jen na plynu a mám zatáhlou ručku... A to je chytřejší??? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: Medvěd Mě to tak trochu připomíná \"umění\" dle pana Knížáka nebo třeba skupiny Ztohoven - udivit jakýmkoli (i maximálně dementním) způsobem a ukázat tak celému světu \"hele, já tu jsem taky a nic lepšího v kebuli zatím ještě nemám\" Nebo mi snad někdo chce vysvětlit, co je hrdinského na tom, že budu jednou nohou stát na brzdě, druhou tlačit plyn až pod podlahu a čuchat smrad spálený gumy??? já měl za to že když gumuju tak stojím jen na plynu a mám zatáhlou ručku... A to je chytřejší??? No skusim to vysvetlit inak, nie je to chytrejsie, ale keby to robil ako si napisal ty, tak by mu to asi neslo. Jedine ze by tie kola pretlacili predne kotuce :D :D A to si myslim, ze az tak silny motor tam nema A co sa tyka gum, toto som robieval s motorkou, ked sa mi uz vydrala gumal, resp bola stara a mala naprd dezen a mal som uz pripravenu novu na vymenu Chalani si ich kupovali na zrazi... Ale s autom bych to nerobil.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.