Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě to tak trochu připomíná \"umění\" dle pana Knížáka nebo třeba skupiny Ztohoven - udivit jakýmkoli (i maximálně dementním) způsobem a ukázat tak celému světu \"hele, já tu jsem taky a nic lepšího v kebuli zatím ještě nemám\"

Nebo mi snad někdo chce vysvětlit, co je hrdinského na tom, že budu jednou nohou stát na brzdě, druhou tlačit plyn až pod podlahu a čuchat smrad spálený gumy???

Odesláno

Hodně peněz na gumy? Většina lidí si pro tento účel shání gumy zadarmo anebo nedojetý za pár stovek.

Pochybuju že tam měl zcela výborný Pirellky týden starý...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mě to tak trochu připomíná \"umění\" dle pana Knížáka nebo třeba skupiny Ztohoven - udivit jakýmkoli (i maximálně dementním) způsobem a ukázat tak celému světu \"hele, já tu jsem taky a nic lepšího v kebuli zatím ještě nemám\"

Nebo mi snad někdo chce vysvětlit, co je hrdinského na tom, že budu jednou nohou stát na brzdě, druhou tlačit plyn až pod podlahu a čuchat smrad spálený gumy???

já měl za to že když gumuju tak stojím jen na plynu a mám zatáhlou ručku...:myslim

Odesláno

Kup si zahřívací deky.Ohřátí gumování je nesmysl,běžná pneu není stavěná na sprinty.Gumy v dekách ohřívej tak 4-5hodin před startem pak to bude mít nějaký smysl,anebo na to radši úplbně zapomeň-sériová guma má úplně jiné vlastnosti než SLIK používaný na sprinty :roll

Odesláno
Původně zaslal: qity3

Mna by zaujimalo skor to, aky tam ma motor pac ta moja 1.8 by to asi nezvladla

ver,ze i tva 1.8 dokaze vic nez si myslis...jen se nesmis bat,ale je fakt,ze tohle je uz mooooc

mam taky 1.8 a kolikrat nechapu co se s tim vse da delat :))

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

já měl za to že když gumuju tak stojím jen na plynu a mám zatáhlou ručku...:myslim

A to je chytřejší???

Odesláno

Původně zaslal: Lentilka

A to je chytřejší???

No skusim to vysvetlit inak, nie je to chytrejsie, ale keby to robil ako si napisal ty, tak by mu to asi neslo. Jedine ze by tie kola pretlacili predne kotuce :D :D :D :D A to si myslim, ze az tak silny motor tam nema :D

A co sa tyka gum, toto som robieval s motorkou, ked sa mi uz vydrala gumal, resp bola stara a mala naprd dezen a mal som uz pripravenu novu na vymenu :)

Chalani si ich kupovali na zrazi...

Ale s autom bych to nerobil....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...