Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mbank - ty jsou bez poplatku, tri vybery mesicne z jakehokoliv automatu zdarma a pokud pouzivas prevazne internetove bankovnictvi tak je to pohoda

Guest minimaxa
Odesláno

používám č.spořku ale pomalu přecházím k mBank, výhody jsou zřejmé :super

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Výhody budou zřejmé až ta banka bude v ČR několik desítek let a její produkty budou bez problémů. Zatím to tak není a její noví klienti čekají třeba i několik měsíců na kartu, kterou jim sežraly cizí bankomaty. Když jsem volal na tu jejich slavnou infolinku abych se dověděl nějaké základní informace o jejich hypotéce a běžném účtu, tak paní jednak na mě mluvila slovenským jazykem s ruským přízvukem, takže jí nebylo moc rozumět a navíc koktala a nevěděla co mi má říct. Místo klientem mě nazývala kolegou a že toho moc neví, ať prý navštívím jejich centrálu v nejbližším místě mého bydliště. Také si třeba nedovedu představit, kde si budu chodit pro hotovostní výběr třeba 50, 100, 150tKč. Při stavbě je nejlepší způsob kupování mávat prodejci penězma před obličejem, jinak ty slevy nestojí za nic. Momentálně nemám čas ani náladu řešit základní věci a problémy s bankou, takže to pro mě není aktuální. Když ptáčka chytají, pěkně mu zpívají a přesně tohle momentálně pasuje na mbank.

Odesláno

Ja mam kladny vztah ke Komercni Bance, takze z vlastnich zkusenosti doporucuju tu. Jinak CSOB a nebranil bych se ani Ceske Sporitelne. Ale bank je hodne, vyber si takovou ktera ti bude nejvic vyhovovat z hlediska sluzeb,ale zaroven takovou ktere budes moct verit.

Odesláno

No osobně mám od prvopočátku KB, protože potřebuju přístup k penězům poměrně často, takže jak internetové bankovnictví, tak přímo aplikace v mobilu, účet ovládáš odkudkoliv a mají jedno z nejlepších zabezpečení. Ale pokud bych se rozhodoval já, určitě bych přemýšlel o budoucnosti, pokud budeš chtít např. nějaký úvěr, hypo, atd., KB mi tohle nabízí automaticky do určité výše bez dodávání čehokoliv, jen se připojíš přes mobil. popř. internet a peníze Ti ihned převedou. Na druhou stranu co se týče poplatků jsou někde ve středu hodnocení. Určitě bych se po pár bankách poptal co nabízí a co to měsíčně stojí...:papa

Odesláno

Jinak samozřejmě pokud chceš co nejvíce ušetřit, tak je jednoznačně nejlevnější M-Bank. Ale to zase za určitou cenu:nevim Osobně např. neřeším popl. za měsíc cca 300 - 400,- Kč!

Odesláno

Jestli jsi student, tak bych především využil to ... to mají všechny banky o hodně lepší. U známé banky je obecně menší riziko, že Ti klekne, ale zase se za ně více platí, banky, jako Bawag, MBank a pod. mají sice nižší všechny poplatky, ale obecně ještě nejsou moc zaběhlé ...

Odesláno

ono spis zalezi na tom, co od takoveho uctu chces, jak ho budes pouzivat atd... potom se da najit nejaka rozumna banka.

pro me je treba nepouzitelna banka, ktera nema pobocku jinde nez v praze, idealne na kazdem rohu, protoze bohuzel obcas potrebuji vybrat vetsi sumu v hotovosti, totez s bankomaty (resp. moznosti vyberu a poplatky za to), protoze ne vsude berou karty.

takze uz leta mam CS, a i kdyz me posledni dobou vic a vic stvou poplatky za kde co, neplanuju zmenu, protoze se mi nevyplati.

2Supersonic: to by me zajimalo, za co platis na B.U. 3-4 stovky mesicne za poplatky.... to bych fakt uvazoval o zmene...

Odesláno

2 Vvitty: no ono tam těch plateb projde celkem hodně a některé jsou i €urové, takže je to vzhledem ke kvantitě asi jedna z nejlepších cen. Dělají to hlavně eurové platby:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

U známé banky je obecně menší riziko, že Ti klekne

toho bych se u mbank snad ani nebál, stojí za ní německá commerzbank, s tou \"dostupností\" poboček je to trochu horší...

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Původně zaslal: minimaxa

Výhody budou zřejmé až ta banka bude v ČR několik desítek let a její produkty budou bez problémů. Zatím to tak není a její noví klienti čekají třeba i několik měsíců na kartu, kterou jim sežraly cizí bankomaty. Když jsem volal na tu jejich slavnou infolinku abych se dověděl nějaké základní informace o jejich hypotéce a běžném účtu, tak paní jednak na mě mluvila slovenským jazykem s ruským přízvukem, takže jí nebylo moc rozumět a navíc koktala a nevěděla co mi má říct. Místo klientem mě nazývala kolegou a že toho moc neví, ať prý navštívím jejich centrálu v nejbližším místě mého bydliště. Také si třeba nedovedu představit, kde si budu chodit pro hotovostní výběr třeba 50, 100, 150tKč. Při stavbě je nejlepší způsob kupování mávat prodejci penězma před obličejem, jinak ty slevy nestojí za nic. Momentálně nemám čas ani náladu řešit základní věci a problémy s bankou, takže to pro mě není aktuální. Když ptáčka chytají, pěkně mu zpívají a přesně tohle momentálně pasuje na mbank.

záleží na tom, co od banky chceš, od toho je tzv. konkurence, mBank má být hlavně konkurencí pro internetové banky a bankovnictví. mě stačí jako přednost už jen to, že mBank patří Commerzbank, což je jedna z největších bank v evropě, a je to první banka u nás, která po klientovy nepožaduje žádné nesmyslné poplatky. to jsou např. věci, které mne zajímají. to že baba na infolince mluví bělorusky :D je mi fuk, od komunikace mám PC ;)

Odesláno

moc diky.

no od banky budu chtit asi to, ze si semtam neco zaplatim pres internet(objednavky,telefona a dalsi poplatky), urcite vetsi pristupnost bankomatu pro vyber v hotovosti, platba benzinu no a to je asi vse

btw: uz pracuji a je me jasne, ze pokud chci kvalitni banku musim platit poplatky.

Odesláno
Původně zaslal: Hasis

jeste... uvazuju nad GE money bank a KB. Ale jak jsem cetl, tak u KB jsou ty poplatky zas vysoke no.

U GEMB nejsou o nic nižší. Obecně je to jedna z dražších bank, a to včetně třeba úroků z úvěru. Já bych taky doporučil mBank, třeba právě proto, že GEMB mám těď a KB jsem měl předtím. :nevim

Odesláno

jako prvni ucet sem si vzal studentskej v CSOB, vsecko zadara zadny platby, vzdycky vsecko ok. ebanking zadaco, vybery neomezenej pocet v bankomatech csob taky zadara, ucet ti nechaj do 28let... vzdycky vsecko jak melo bejt i kdyz byly maly komplikace s podpisem tak se vyresilo vsecko jak melo

mam k tomu sporici ucet u ING, kam posilam vecinu penez z kazdy vejplaty po tom co zaplatim to co je potreba je tam 3.25% uročení, ted mam novej ucet u mbank kam prechazim, kdyz to bude vsecko ok tak bych si tam jednou chtel nechat posilat prichozi platby a vsecko prebytecny dal do ING.. ne ze bych mbank neveril ale zezacatku nez jejich sporici eMAX ucet kde je 3.5% uroku to dam do ING a hotovka... ING vzdycky v pohode, CSOB taky, a s mBank zacinam ale zda se taky OK... z ING mozno kdykoliv vybrat a ten ucet je taky zadara takze celkem rozumna kombinace...

Odesláno

Mám už od studenských let KB a jsem spokojená, teď platím za vedení účtu kolem 40,-, s internetovým bankovnictvím to dělá kolem 80,- měsíčně + myslím 2x měsíčně za výběr z bankomatu zdarma. GE nebrat, chtějí dokonce poplatek za to, že ti chce hotovostně někdo vložit penízky na účet :xvul .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...