brslen Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Zdravíčko,potreboval bych poradit chci si koupit 406tku 2,2 hdi a nevim na jake zavady se zamerit.Ma najeto 160 tisic ale je v nemecku tak snad by to nemelo byt stocene aspon doufam.Jo a nejde tachometr je to velky problem?Nebo jeste predzvest nejake vetší poruchy? diky za odpoved. Citovat
maximum Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 s tym tachometrom by to nemal byt az taky velky problem... najskor je vadne cidlo na prevodovke.. v poho to vymenis, ale stoji cca 5000 Sk... inac co si vsimat pri kupe .. ako pri kazdom aute.. pouzi hladanie, uz sa tu o tom pisalo.. [upravil dne 31.5.2008 maximum] Citovat
P607Olda Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Tak pokud nejde tachometr, tak těm 160 tisícům nevěř. (Jednou jsem se takhle spálil.) Nepíšeš, jaký je to ročník, protože dětské nemoci prvních ročníků postupně vychytali. Ze zkušenosti Ti jen řeknu, že opravy jsou drahé, kazí se věci kolem klíňáku - napínací kladka, kladka na klikovce, volnoběžka altíku, ložisko serva. Každá sranda asi 2 až 3 tisíce. Zato málo žere, dobře jede. Pokud jezdíš aspoň 50 t ročně, tak určitě ano. Pokud míň, tak je to na zváženou - asi ano, ale nediv se, když se něco vysmolí. [upravil dne 31.5.2008 P607Olda] Citovat
brslen Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 Tak to diky za rady chlapi,no je to rocnik 01 takze asi jeden z prvnich to je blbe .S tim tachosem to je fakt kdo vi jak dlouho nejde ale snad to mechanik pozna kolik ma zhruba najeto.Tech 50 rocne nedam to je moc.Slysel jsem ze je to lepsi nez ta 80 kw verze. Citovat
lumpma Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 lepsi je urcite s vic konikama ale ja bych tu svou za 2,2 nemenil. Pro me je dulezite mit pohodlne auti co malo zere a ta moje s rika o 5,1 dle PC a vykon ma kdyz potrebuju. Nicmene 2,2 byly temer vsechny dobre vybaveny ale nevyhoda je cena dilu, byva vyssi. jinak pokud je neco s el nebo tachometrem tak uz dnes bych do toho nesel, je to zajic v pytli. pokud by to bylo jen cidlo tak to vymeni sami a zvednou cenu ale pokud je to neco vic tak to svedou na to ze jsi to koupil se zavadou a souhlasil jsi s tim.Pak uz je to cele na tobe a pokud tam neprijedes a nevyzkousis nove cidlo tak nemuzes mit jistotu co to opravdu dela, ale budou to jen domenky. mujnazor je koupit auto bez zavad. Promin asi jsem te nepotesil. Citovat
brslen Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Tož to jsi mě teda nepotěšil ale ja na druhou stánku ten litr nafty nebo dva na 100 km oželím.S tim tachometrem se mi to zdá taky divné ale třeba se s tím nikdo nechce zabývat.Kdyby byla ta 80 kw fakt v dobrem stavu tak bych bral i jí jenže u nás se prodávají za tu stejnou cenu co v německu 2,2 a myslím že v německu tachometry nestačejí jako u nás aspon myslím možná se pletu.Každopádně díky za názor. Citovat
bure Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: brslen ............. a myslím že v německu tachometry nestačejí jako u nás aspon myslím možná se pletu.Každopádně díky za názor. mno, dle meho subjektivniho nazoru, pokud kupujes primo od nemce at uz soukrome nebo pravnicke osoby tak s pomerne velkou jistotou ten tachometr stocenej nebude bo vetsinou je nemecky vlastnik v nemecku daleko lepe obeznamen s platnou nemeckou legislativou nez vlastnik vozu(bazaru) jine narodnosti ... [upravil dne 2.6.2008 bure_406] Citovat
brslen Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 ale horsi je ze to je taky v bazaru.Tak to nevim jestli jsou i v nemecku takove lopaty ze to staceji. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: brslen ale horsi je ze to je taky v bazaru.Tak to nevim jestli jsou i v nemecku takove lopaty ze to staceji. Áno, už prišli na to aj tam, že sa im to vyplatí. Citovat
Volfino Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Taky bych řekl že stáčej,je to prostě kšeft.Jinak nevim jak u 01,u mé 03 už čidlo na převodovce není,ale bere ůdaje z ŘJ.Já měl trabl s čerpadlem za studena zezadu teklo,nebylo to vidět,dokad to neproteklo,ale to je řekl bych nechronická závada...bacha na plechy podvozek jako jinej pažout a motor,jestli neni blbě spytlíkovanej nebo v uplněKOtak chybu poznáš až se rozsype a pak je to asi darda,snad to nezjistím.Jinak jede pěkně ale jezdim za 7,2-7,5.Sem tam vymetu pavouky ale jiank jedu město a dálnice na tempomat do 140,tak 50%obojího.Hodne zdaru při výběru,ale jak říkaj lidi,jak už tam něco nechodí velkýho bacha na věc!A spíš bych to nebral,ale nikdy nevíš,může bejt i dobrej. Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Pokud budou lidi, pro které je čísílko na tacháku tak magické, že je už pak vůbec nic nezajímá, tak se stáčet tacho bude všude. Až lidi dostanou rozum a bude je zajímat CELKOVÝ stav auta, tak už do toho nkdo nepůjde, páč tím stočením by nic nezískal. Mnohdy totiž auto se 150 000 km může být udržovanější a celkově lepší kondici než auto, které má skutečně najeto 70 000 km stylem ráno plnej, gumy musí kvílet, 8 km do práce, rychle zaparkovat (ať kočky z kanclu čuměj´) a chcípnout - za 8 hodin totéž zpět domů a o weekendu si dáme s ostatníma víkenďákama závod, kdo bude v městě chat dřív, tzn. 70 km plyn - brzda - plyn. Citovat
p406b Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 2,2HDI - vsechny maj fap,vetsinou lepsi vybavu,hodne veci je stejnejch jak 2,0HDI-jako brzdy,stabil.tycky apod. ale motor je lepsi ,ale jinej-16ventilu,variabilni sani. -s prevodovkou a spojkou vetsinou nejsou problemy,u motoru je to dle zachazeni a provozu, nekupuj to na kratsi jizdy pak to zere, je to stroj jehoz \"Revirem je dalnice a jeho tempo je vrazedne\" -doporucil bych 2,0HDI bez fap i bez vybavy,hlavne v dobrym stavu, kuzi,radio s cd a dalsi veci si muzes prehodit z vraku,to vse uz tady maj kluci zmakli. -ja mam 10/03 v palbe, jezdim za 6-6,5l ,ale jedu jen kdyz to ma cenu,ne brzda plyn, ale jede to pekne:mrk Citovat
brslen Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 S tema kilometrama je to pravda ze muze byt lepsi to co ma vic ale kdyz to kupujes \"zatim\" jen podle obrazku a clanku co je u toho tak se ridis tema kilometrama.Je fakt ze dlouhe trasy nejezdim casto ale kdyz uz vyjedu tak se nechci tahnout do kazdeho kopecka.Kurna je fakt vyhoda tech dilu z vrakacu.....toz ja nevim kterou verzi vybrat....a taky pri dnesni cene nafty...no je to maras. Citovat
nrpetonr Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 ja som kupoval nedavno, mam 6 mesiacov a zatial velka spokojnost. najazdenych 80t km, ozval sa FAP, ale ten sa len podla instrukcii \"opral\" a odvtedy je to v poriadku. inac ziadny iny problem, spotreba do 6,4 km pri jazde 60% dalnica, 20% mesto, 20% mimo mesta. Citovat
KUBBACHER Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Já mám také dovoz z německa, kilometry stočené nebyly, teď mám najeto 130tis. a jsem spokojený, spotřeba kolem komínu běžnou jízdou 6,9 - 7l/100km, s citlivou nohou i 6l/100km, ale tak se nedá jezdit ve špičce. Moc hezky to táhne, výbava oproti Octavii, kterou jsem původně chtěl je luxusní a kufr parádní. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 kup to v benzinu pak je to zihadlo a spotreba na dalnici 6-7 litru, po meste 8-9..... pri cene nafty a nahradnich dilu...... Citovat
brslen Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 bral bych to v benzinu ale mam levnejsi naftu.Takze mi se to zatim vyplati. Citovat
El-Chio Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Mam skusenosti len s HDi 2.0 90PS a 110PS, ale nic ide by som asi nekupoval. Mam 90 konsku verziu, a nenasiel sa kopec kde by som s 5-ky podradoval, ked som sam v aute (ak ma zatacky nedonutia samozrejme). Spotreba priemer 6,2 aj s klimou leto. Na dialnici vie ist za 6l pri 130 ale tak isto za 5l pri 110 a za 7 pri 140. Ak nemas istotu s poctom Km lepsie by bolo 90PS predsa len zotrvacniky na 110PS sa casom ozvu urcite. A co mam aspon info. zo zdrojov zo servisu 90PS HDi tam chodia najmenej. Ja osobne som kupil kocura pred dvoma rokmi stav tachometra standard kolo 100 000 a rok vyroby 11/2000 (km-re kravina). Ale bol vo vyhornom stave, dovoz Francusko. Casom som sa dozvedel ze v roku 2002 bol na zarucnej oprave zamku kufra (asi este s povodnim majitelom) a mal skoro 200 000km za sebou. Len odhadujem kolko moze mat teraz ale ja som na nom spravil uz 50 000km a jedina porucha bola ze zacalo hucat lozisko na serve (ale este som na tom v pohode prisiel z Chorvatska a istu dobu este jazdil). Najvacsiu nevyhodu a azda aj jedinu vydim v predbiehani vo vacsej rychlosti, je skratka lemra. Ale spravim za mesiac 2000 km a spotreba o liter hore pri 2,2(a to myslim aj viac) mi ten nedostatok vykonu v urcitych situaciach nevyvazi. Asi treba sa povozit na jednotlivych modeloch a podla toho sa rozhodnut. Podla rad cudzich ludi asi tazko, ja by som tiez chcel 407 coupe 2.7HDi alebo 3.0 benzin Ale otazka je ci tam nieco dostanem do kufra, a ake to ma prevackove naklady na 1km Citovat
Rasputin 406 Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 No já mam 2.2 HDI a jsem naprosto spokojen..spotřeba kolem 6,5- 7,2 l/100km Citovat
brslen Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 ja uz na tom pracuju a mozna bude dneska taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.