Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

700g na 605 je dost málo....chladit to bude,ale hůř a podstatně dříve to chladit přestane,protože už teď to máš na hranici funkčnosti,ještě trošku uteče a nechladíš....

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: Přema

Když se tu bavíte o klimě kolik stupnů má jít vzduch z výdechů v kabině u aut.klimy

Dík.

Viď napr. tu

[upravil dne 2.6.2008 AnotherOne]

Dík.....já mám kolem 10 stupnů tak to asi bude v poho.....

Odesláno

Když se tu bavíte o klimě kolik stupnů má jít vzduch z výdechů v kabině u aut.klimy

Dík.

V podstate to funguje asi takto

v interiery je 40°C,zapneš klimu na 20°C, klima ide na max 5-7°C na výduchoch, samozrejme snaží sa ochladiť interier čo najrýchlejšie na 20, ak dosiahne požadovanú hodnotu, automatika spustí zmiešavanie s teplým vzduchom a na vyduchoch bude cca 16-18°C,aby udržala tých 20°C...

Odesláno

mam ji před týdnem doplněnou a nezdá se mi ze by to tak mrazilo, myslel jsem že to utčuje jaký vzduch má vycházet z pruduchu.

kde je tada ten teploměr interieru?

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

mam ji před týdnem doplněnou a nezdá se mi ze by to tak mrazilo, myslel jsem že to utčuje jaký vzduch má vycházet z pruduchu.

Vidíš tu mřížku u stropního světylka???? Tak to je čidlo teploty vnitřního prostoru

Odesláno

P 605-teplota vzduchu z prostředního výduchu,otevřené okna,vnitřní cirkulace,ventilátor na plno,při venkovní teplotě 25-34°C má být 7-9°C.

z praxe kolem 10-12°C

Odesláno

Vidíš tu mřížku u stropního světylka???? Tak to je čidlo teploty vnitřního prostoru

Díky, asi to někdy změřím :cool:

Přremo myslíš to černé v levo?

A na co jsou ty dva červené konektory naproti sobě?

post-0-14109600859945_thumb.jpg

Odesláno

Díky, asi to někdy změřím :cool:

Přremo myslíš to černé v levo?

A na co jsou ty dva červené konektory naproti sobě?

Ano to je čidlo teploměru co je na tom nálepka 10 - 99 a ty červené konektory jsou na osvětlené clonky proti slunci.....když v nich máš světýlka tak ty konektroy slouží k napájení světýlek v clonkách......ale podle neosazených konektorů máš jen obyč clony bez světýlek.....

Odesláno

Jojo clony mam bez svetýlek, jde vidět, že táš 406 zmáknutou, ikdyz uz ji teď nemáš ;)

Jo jo mám měl jsem docela dost věcí rozebraných při těch mojich upravách...... tak jsem na ledacos přišel....ale ze 407my mám docela strach v ní to je jak v Tušimicích v elektrárně.....:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...