ondris Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 podlateba, ked sme tam dali nieco cez 700 g, bude to horsie chladit? Citovat
subin Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Toď otázkou,náplň i když není stoprocentní tak ti stačit bude,ale jaký rozdíl v účinku bude to nevím Citovat
klumir Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 700g na 605 je dost málo....chladit to bude,ale hůř a podstatně dříve to chladit přestane,protože už teď to máš na hranici funkčnosti,ještě trošku uteče a nechladíš.... Citovat
Přema Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Když se tu bavíte o klimě kolik stupnů má jít vzduch z výdechů v kabině u aut.klimy Dík. Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 pridam take svou trosku do mlyna, zde je ke stazeni kompletni seznam mnozstvi naplne chladiva a oleje pro jednotlive modely Peugeot a pro pouzite kompresory charakteristiky_klima.pdf Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Přema Když se tu bavíte o klimě kolik stupnů má jít vzduch z výdechů v kabině u aut.klimy Dík. Viď napr. tu [upravil dne 2.6.2008 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Přema Když se tu bavíte o klimě kolik stupnů má jít vzduch z výdechů v kabině u aut.klimy Dík. Viď napr. tu [upravil dne 2.6.2008 AnotherOne] Dík.....já mám kolem 10 stupnů tak to asi bude v poho..... Citovat
mmmb Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 já mám automatickou klimu a tam nejdde nastavit mín než 14°C Citovat
MrVain Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Přema Když se tu bavíte o klimě kolik stupnů má jít vzduch z výdechů v kabině u aut.klimy Dík. V podstate to funguje asi takto v interiery je 40°C,zapneš klimu na 20°C, klima ide na max 5-7°C na výduchoch, samozrejme snaží sa ochladiť interier čo najrýchlejšie na 20, ak dosiahne požadovanú hodnotu, automatika spustí zmiešavanie s teplým vzduchom a na vyduchoch bude cca 16-18°C,aby udržala tých 20°C... Citovat
MrVain Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: mmmb já mám automatickou klimu a tam nejdde nastavit mín než 14°C to je teplota interieru, nie na výduchoch Citovat
mmmb Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 mam ji před týdnem doplněnou a nezdá se mi ze by to tak mrazilo, myslel jsem že to utčuje jaký vzduch má vycházet z pruduchu. kde je tada ten teploměr interieru? Citovat
Přema Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: mmmb mam ji před týdnem doplněnou a nezdá se mi ze by to tak mrazilo, myslel jsem že to utčuje jaký vzduch má vycházet z pruduchu. kde je tada ten teploměr interieru? Vidíš tu mřížku u stropního světylka???? Tak to je čidlo teploty vnitřního prostoru Citovat
klumir Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 P 605-teplota vzduchu z prostředního výduchu,otevřené okna,vnitřní cirkulace,ventilátor na plno,při venkovní teplotě 25-34°C má být 7-9°C. z praxe kolem 10-12°C Citovat
mmmb Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: mmmb mam ji před týdnem doplněnou a nezdá se mi ze by to tak mrazilo, myslel jsem že to utčuje jaký vzduch má vycházet z pruduchu. kde je tada ten teploměr interieru? Vidíš tu mřížku u stropního světylka???? Tak to je čidlo teploty vnitřního prostoru Díky, asi to někdy změřím Přremo myslíš to černé v levo? A na co jsou ty dva červené konektory naproti sobě? Citovat
Přema Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: mmmb Původně zaslal: Přema Původně zaslal: mmmb mam ji před týdnem doplněnou a nezdá se mi ze by to tak mrazilo, myslel jsem že to utčuje jaký vzduch má vycházet z pruduchu. kde je tada ten teploměr interieru? Vidíš tu mřížku u stropního světylka???? Tak to je čidlo teploty vnitřního prostoru Díky, asi to někdy změřím Přremo myslíš to černé v levo? A na co jsou ty dva červené konektory naproti sobě? Ano to je čidlo teploměru co je na tom nálepka 10 - 99 a ty červené konektory jsou na osvětlené clonky proti slunci.....když v nich máš světýlka tak ty konektroy slouží k napájení světýlek v clonkách......ale podle neosazených konektorů máš jen obyč clony bez světýlek..... Citovat
mmmb Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Jojo clony mam bez svetýlek, jde vidět, že táš 406 zmáknutou, ikdyz uz ji teď nemáš Citovat
Přema Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: mmmb Jojo clony mam bez svetýlek, jde vidět, že táš 406 zmáknutou, ikdyz uz ji teď nemáš Jo jo mám měl jsem docela dost věcí rozebraných při těch mojich upravách...... tak jsem na ledacos přišel....ale ze 407my mám docela strach v ní to je jak v Tušimicích v elektrárně.....:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.