EXI.60 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Parkuju auto venku,umyju je a druhy den ráno je pošlapany od kuny.Nebo stačí když oprší a je to to samé.Asi se jí líbí čistota.Je to pořád do kola.Už mě to se...Nevíte někdo čím to auto mám umýt nebo postříkat?Nevím si rady.Jak tu kunu chytnu tak jí zabiju:bachadíky Citovat
P607Olda Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Já jsem udělal Kunoplaš: - asi 25 kHz - skříňka, zdroj, zesilovač, repro ze staršího rádia - výst. výkon asi 3 W - tón je vypínán se střídou asi 1:4, tedy velké mezery - má to dobrý vliv na zahřívání zdroje i koncového zesilovače, protože je buzen opravdu na maximum. Akorát mladí lidé to slyší, chtělo by to přeladit ještě kousek výš. Na kunu to zatím (klep, klep) platí. Citovat
P607Olda Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Jinak - po autě spíš lezou kočky, líbí se jim teplá kapota. Hlavně pokud máte v místě hodně bezprizorních koček. Citovat
EXI.60 Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: P607Olda Jinak - po autě spíš lezou kočky, líbí se jim teplá kapota. Hlavně pokud máte v místě hodně bezprizorních koček. Poznal jsem to podle stop.I starší lidi mě to hned říkali že to jsou stopy od kuny,bez toho abych se jich ptal.Několikrát večer jsem ji zahlídl poblíž.Kočky tady nejsou spíš žádný.Přemýšlím o šamponu,nebo něčim takovým co jí nebude vonět. Citovat
P607Olda Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Až něco účinného objevíš, dej vědět. V Mototechně mají sprej asi za 200. Citovat
Marcel505 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Spray na kabely, aby kuny kabely nepřekousali, už jsem viděl, ale co s tím lezením... Co takovým sprayem nastříkat poklice, anténu, zrcátka? Prostě ty vnější části kterým spray neublíží... S těma kočkama taky - jo lezou hlavně na kapoty, když auto přijede, hlavně večer, a už jsem taky slyšel o tom, že okousali kočky zadní ostřikovač na 309... Citovat
ajsik Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 na kocky nevim taky mi mrcha beha po kapote... a tatikovi vlezla sv.ne do 406tky HDi mezi kryt motoru a kapotu ... dokonce tam nechala i kus rohliku:roll Citovat
mmmb Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 No jo taky se mi to stává, kočka si naleze mezi kryt HDI a kapotu. jak se tam může dostat ta mrška nevím. Mám obavy ať tam při lezení neškubne nějaký drátek:grr. Kdyby to tam aspoň vyčistila kožichem . Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 To mate dobre ked je medzi krytom motora a kapotou. TO uz len vymyslite nejaku pascu aby tam ostala, odpojte sahary a jedte se poradne povozit Nechajte to ale na 110 stupnov a hned budete mat aj veceru :D Ja s takymito vecami problem nemam, ja mam problem s tymi hnusnimi vtakmi. Minule som si bol umyt auto, poradne som ho vydrhol, nalestil, navoskoval, nastriekal narazniky a vsetky plastove veci s vonku, vsetky gumycky na aute som prebehol s pripravkom na to urcenym, okna som vylestil, zrcatla, dokonca aj kola s pripravkom ktory ich urobil este krajsimi ciernymi Skocil som pre frajerku na druhy konec mesta a jak som sa odtial vracal mi prosim za 4 km jazdy stihli vtaci auto osrat, a to prosim 5 KRAT Ja neviem, ale take nervy jake som mla vtedy som uz dlho nemal. A este take hnusne hovna co padnou na vrch okna a stecu az ku gumicke... To bude tou cervenou farbou, neznaaaaaaaaaaaasam vtakov... Citovat
EXI.60 Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Včera večer jsem dal pod přední a zadní stěrač lidské vlasy(dcera se nedavno střihala a vlasy chtěla schovat).Slyšel jsem že to pomáhá.Taky že jo!!!auto jsem měl umytý a ráno ani stopa.Prý kuna cítí lidský pach a pak tam nejde.Dnes to zkusím znova.Akorát se mi každý den nechce dávat vlasy pod stěrač. Citovat
MrVain Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: P607Olda Až něco účinného objevíš, dej vědět. V Mototechně mají sprej asi za 200. Brokovnica Remington 870:roker Citovat
RichVa Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Parkuju auto venku,umyju je a druhy den ráno je pošlapany od kuny.Nebo stačí když oprší a je to to samé.Asi se jí líbí čistota.Je to pořád do kola.Už mě to se...Nevíte někdo čím to auto mám umýt nebo postříkat?Nevím si rady.Jak tu kunu chytnu tak jí zabiju:bachadíky Švára ve svém Volvu od výměny kusu prokousané kabeláže vozí toto: http://www.conrad.cz/pristroj-k-plaseni-kun+dp61086/ tvrdí, že pohoda Citovat
MrVain Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 skusit niečo z tohoto, na tie kuny tak do 150.-:bacha http://www.elo-elektronika.sk/stranky/galeria.htm Citovat
doktor406 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Včera jsem koupil tento sprej http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=574 ještě jsem ho nezkoušel, snad to k něčemu bude. Kuny mi chodí pravidelně do motoru, v lepším případě zanechají šlápoty nebo krajíc chleba (jako posledně), v tom horším hryžou do všeho co je napadne, nejraději mají teplý motor a \"tapecírung\" zespodu kapoty. S odstupem času dám vědět, jestli sprej pomohl. Nevím jak to zabere na povrchu kapoty, navíc to pak asi po každém dešti bude chtít znovu nastříkat. Jinak kunu jsem zkoušel i chytat do různých pastí, ale je to hodně chytrá potvora, zatím bezúspěšně. [upravil dne 27.5.2008 doktor406] Citovat
DianaK Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Spray na kabely, aby kuny kabely nepřekousali, už jsem viděl, ale co s tím lezením... Co takovým sprayem nastříkat poklice, anténu, zrcátka? Prostě ty vnější části kterým spray neublíží... S těma kočkama taky - jo lezou hlavně na kapoty, když auto přijede, hlavně večer, a už jsem taky slyšel o tom, že okousali kočky zadní ostřikovač na 309... To jsou tedy věci Citovat
Geri007 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 muzu doporucit vyzkousenou vec na kuny a stoji to jen chvilkunervu se psem:-))) posbirat par psich chlupu, dat je do silonky a zavesit do motorovyho prostoru:-))) Citovat
EXI.60 Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Asi si seženu tu vysokofrekvenční plašičku.To bude idealní jak na ochranu kabelů,tak i na karoserii. Citovat
Gut1986 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Doporučuji Sprej od Motipu proti kunám. Koupit se dá např. v prodejnách Fabory. Na následující adrese je leták s technickými spreji od Motipu, které lze ve Faborech koupit a sprej proti kunám tam je taky. Jeho cenu bohužel nevím. Ale většinou tyto spreje stoji od 150 ,- do 250,- Kč. http://www.fabory.com/Images/Czech%20Republic/Documents/FABORY%20Technick%C3%A9%20spreje%20MOTIP%20CZ.pdf Citovat
EXI.60 Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Ok.mrknu na to.Ale ted jakkdyž utne mám už tak měsíc klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.