Přejít na obsah

Gut1986

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

O uživateli Gut1986

  • Datum narození 16.4.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Holice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Gut1986's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Gut1986

    Gufero diferenciálu

    Tohle mám taky, ale na levé poloose. Na právé má být 47×29,85×11,3 a to mám :-(
  2. Gut1986

    Gufero diferenciálu

    Tak jsem zkrátil tu pružinu na guferu a gufero stále teče. Nenapadá ještě někoho, co by mohlo být špatně?
  3. Gut1986

    Gufero diferenciálu

    Tak jsem to potřetí rozdělal, zkrátil jsem cca o 6-7mm tu pružinku a vrátil to všechno zpátky. Tak doufám, že bude klid.
  4. Gut1986

    Gufero diferenciálu

    Zkouknu to dnes ještě přesně, ale teče to mezi břitem gufera a poloosou. Ten tip na zkrácení pružiny gufera zkusím.
  5. Gut1986

    Gufero diferenciálu

    máznul, vč. poloosy :-(
  6. Zdravím chlapi. Obracím se v čistém zoufalství. Tekl mi olej z převodovky kolem hřídele do spojky. Když už byla převodovka venku, tak jsem vyměnil všechny ostatní gufera (obě poloosy, klika, hřídel převodovky), nalil nový olej Total 75w80, 2litry. Po složení zpět dokupy mi sákne nové gufero v diferenciálu na pravé poloose. V klidu, vyměnil jsem ho podruhé (v rozmezí jednoho týdne) a ono sákne stále. Peugeot 306, 1,4l, r.v.96. Gufera jsou Corteco, jak při prvním pokusu, tak při druhém jsme je pro jistotu nalepili tmelem Dirko (červený silikon), poloosy jsou ve styčné ploše s guferem bez známek nějakého velkého vydření, nebo rýh, dosedací plochy gufera a převodovky byly důkladně odmaštěny. Při demontáži prvního nového gufera bylo vyndané tekoucí gufero bez známek poškození (vč. té napínací pružiny). Napadá Vás, kde dělám chybu, nebo kde by mohl být problém, než ten krám francouzskej vyhodím ze skály? Díky za každou radu.
  7. Nikdo se o to nepokoušel?
  8. I já mám na starém modelu elektronický náhon tachometru. Do mé staré přístrojovky je zapojeno 5 konektorů a do nové jen 2. Ale, co jsem koukal do schématů, tak v nové přístrojovce je řídící jednotka a ve staré není. Takže to vidím blbě :-( [upravil dne 24.2.2010 Gut1986]
  9. Zdravím Peugeoťáci. Potřeboval bych radu. Nevíte někdo, zda-li je možné do starého modelu dostat přístrojovou desku z nového modelu? Je mi jasné, že konektory jsou úplně jiný. Ale zda-li je možné je pouze přepájet ze starých na nové a bude to fungovat, nebo v novém modelu je přístrojovka řešená jinak a není možné do starého modelu napasovat přístrojovku z nového? Pokud to jde a někdo to už dělal, byl bych vděčný za jakékoliv informace.
  10. Gut1986

    Co to je a jak to funguje?

    Tak ono to ve své podstatě funguje. Donutí to jednotku připravit bohatší směs a pár psů to k výkonu přidá. Ale určit to je podvod pro člověka kterej to za 250 vočí koupí. Docela mě někteří podnikavci dostávají, jak hluboko jsou schopni klesnou aby vydělali.
  11. Gut1986

    Globus Tuning

    Já osobně si myslím, že je důležitý, aby se auto líbilo majiteli. Můj vkus to sice taky není, ale proti gustu, žádnej dišputát, nebo jak se to říká...
  12. Gut1986

    xenony a policie

    Nevím, mám taky přestavbové xenony, mám je ve projektorových světlometech (s čočkou), seřízené a když jsem to testoval, nebo se ptal známých, co mě potkali na silnici, tak v pohodě, neoslňujou. O ostřikovačích taky přemýšlím. Myslím si, že pokud má světlomet čočku a je rozumně seřízený, aby svítil na silnici, ne do oblak, tak bych v tom neviděl problém.
  13. Gut1986

    Alternátor

    Vytahovat za běhu motoru baterii je docela šílenost. Baterie nemá funkci pouze jako zásobárna energie. Ale při běhu motoru slouží i jako stabilizátor napětí. Ve chvíli kdy za běhu odpojíš baterii, tak ti napěťové impulzy v palubní síti mohou lehce zamést elektroniku auta.
  14. Díky všem, co se moje 306 líbí. Gumy tam jsou 195/50 R15 a dokonce i zapsané v TP. Však to dalo práce.
  15. Sice už zde starší fotky jsou, ale přihodím ještě jednu aktuální
×
×
  • Vytvořit...