Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mám z toho velkou radost, tohle se prostě nepoštěstí každému projet si supersport od audi :)

dalo to víc, ale přítelka se nad 200 bála fotit a poslušně seděla v sedačce :D

post-0-14109600747174_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

No nechal bych si říct, na pár minut... :myslim

Myslím, že by mě stačilo pár sekund po zařazení 1 a sešlápnutí plynu. :D

Já osobně bych ani tohle nemusel, nejsem náročnej, stačila by S5. :D

Odesláno

R8 jako první model Audi s motorem umístěným uprostřed kombinuje dlouholeté zkušenosti ingolstadtské automobilky z motoristického sportu s úchvatným designem a technologickým know-how nejvyšší úrovně. Vysokootáčkový podélně umístěný osmiválec V8 FSI o výkonu 309 kW (420 k) pohání všechna čtyři kola prostřednictvím systému quattro a ve spojení s ultralehkou hliníkovou karoserií vystavěnou na prostorovém hliníkovém rámu Audi Space Frame je zárukou zcela výjimečné dynamiky Audi R8: zrychlení z nuly na 100 km/h za 4,6 s a nejvyšší rychlosti 301 km/h. Nejvyšší točivý moment 430 Nm je k dispozici v rozmezí 4300 - 6000 min-1, v širokém pásmu 3500 - 7600 min-1 neklesá pod 90 procent této hodnoty

je to prostě nepopsatelný pocit z jízdy...:potlesk

Odesláno

TO CHCUUUU!!!!!! :D:D:D:D:D

//edit: ale vážně, tohle auto je jedním z mých vysněných modelů. :) Vím naprosto přesně, čeho je schopná. :) Líbí se mi elegantní a futuristickej design, kterej se v tomhle autě nádherně kombinuje, prostě bomba. :) Když jsem jí viděl poprvé, tak se akorát mihla v protisměru a zmizela dřív, než jsem stihl říct \"WTF\". :D Jestli si na ní někdy vydělám, tak si jí koupím. Furt je to levnější, než Ferrari. :D

[upravil dne 24/5/08 Fakir]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...