adraj Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: adraj taky tak se to dá,to máš pravdu:super a je to asi nejrychlejsi, jezdim z Kunratic do Dejvic a ted to vyjde tudyma fakt nejrychleji, rano i odpoledne. BTW, tesim se az omrknu tu instalaci SGi v tvem autobuse :D:D nechceš si dát sraz na pumpě?Tuto trasu moc neznám. Budu se napojovat z ulice NA STRŽI u nádraží Krč. Je tam mám dojem OMV.
MJSytic Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 My tamtudy pojedeme až kolem 19hod (mladá je do 18:30 v háku), to už by mohlo být lepší, ne?!
Ferry Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: adraj taky tak se to dá,to máš pravdu:super a je to asi nejrychlejsi, jezdim z Kunratic do Dejvic a ted to vyjde tudyma fakt nejrychleji, rano i odpoledne. BTW, tesim se az omrknu tu instalaci SGi v tvem autobuse :D:D nechceš si dát sraz na pumpě?Tuto trasu moc neznám. Budu se napojovat z ulice NA STRŽI u nádraží Krč. Je tam mám dojem OMV. mno ja jsem dneska uz v Dejvicich a pojedu rovnou z prace, jinak bych sme mohli udelat spanilku z jizniho mesta, tak treba priste
MJSytic Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Tak lidičky, jsem rád, že jsem vás všechny zase viděl. Bohužel jsme s mladou dorazili celkem pozdě, tak jsem kraťounce pokecal jen s někým. Každopádně co jsem se doslechl, tak to bylo zase pohodový a tak to má být:super Na dalším srazu už budeme včas. Driver to prý zařídí
Driver Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: MJSyticr Na dalším srazu už budeme včas. Driver to prý zařídí No tak když mám u vás slíbenou tu pravidelnou stravu tak vás za odměnu jednou za měsíc vezmu na Džbán
MJSytic Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: MJSyticr Na dalším srazu už budeme včas. Driver to prý zařídí No tak když mám u vás slíbenou tu pravidelnou stravu tak vás za odměnu jednou za měsíc vezmu na Džbán No na to jsem sám zvědavej
Medvěd Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Tak 40tý Džbán se (teda podle mě) vcelku vydařil. Pravda, nejprve jsem byl vyděšen a opravdu i rozezlen na množství kamionů vyvážejících humus z přehradní nádrže (hlavně na Johna, který tu před časem tvrdil, že na džbáně žádné kamiony nejezdí), nicméně později se nám povedlo na place srovnat a tak se mohl uskutečnit slalomek i projížďka v předváděčkách poskytnutých p. Domanským (jednalo se o 4007 2,2 HDI a Bipper 1,4 HDI) - OPRAVDU DĚKUJEME !!! Po ukončení slalomů jsme se odebrali na dobrou večeři a dlouhý pokec, tak to má na správném srazu vypadat. Děkuji za příjezd zejména těmto mimopražským delegacím (kdybych někoho vynechal, pak neúmyslně): Janča 205 (306) + myc.TD Jarajarda + Stiffler + Marlin Kejtička + Berkoff Netopýrka + Pe.Tr + Dundee + Kdo Petr 406 red + BMW Vertex [upravil dne 5/6/2008 Medvěd]
Berkoff Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Diky za pekny sraz, supr nalada, pozdravili jsme se s novymi lidmi, pohoda, tesime se na sebetov, a mozna na Liberecky minisraz
.mycTD Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 take dekuji za podarenou akci. na minisraz byla ucast opravdu slusna:super
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 tak učast si troufám říct že byla snad i rekordní ne? kdyý tak mě sprdněte . Každopádne bylo super a hlavně jsem rád že nám vyšlo počasí páč pár dnů předem to bylo samej déšť . Vertex a Bohouš mají u mě fakturu na 1/2 nádrže nafty:D Přikládám pár fotek ať i ostatní vědí o co přišli
Marcel505 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Za můj pozdní příjezd se mi někdo odvděčil zaplacením mu jednoho Presa... Tak to u něj mám! Nebo u ní! No jo, ve 22:30 se to rozuteklo a byl konec, ale aspoň s někým jsem dal řeč. Jinak díky Pe.Trovi za díly!
John Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 Taky chci poděkovat všem,kteří přijeli na 40.minisraz na Džbán... bylo to supr.. a jak psal už Méďa ohledně těch kamionů několikrát jsem tam byl a nikde nebyli... ale i tak jsme si to myslím hezky užili.. a odreagovali. Nevím jestli se obsluha zlepšila nebo ne,ale na mě trošku působila,že se snažili... možná se pletu nevím. Každopádně to bylo supr odpoledne a hezký posezení. Takže ještě jednou DÍKY všem za pekný den. :super
Recommended Posts