Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: adraj

taky tak se to dá,to máš pravdu:super

a je to asi nejrychlejsi, jezdim z Kunratic do Dejvic a ted to vyjde tudyma fakt nejrychleji, rano i odpoledne.

BTW, tesim se az omrknu tu instalaci SGi v tvem autobuse :D;)

:D:D:D nechceš si dát sraz na pumpě?Tuto trasu moc neznám. Budu se napojovat z ulice NA STRŽI u nádraží Krč. Je tam mám dojem OMV.
Odesláno

My tamtudy pojedeme až kolem 19hod (mladá je do 18:30 v háku), to už by mohlo být lepší, ne?! :roll

Odesláno

Původně zaslal: Ferry

taky tak se to dá,to máš pravdu:super

a je to asi nejrychlejsi, jezdim z Kunratic do Dejvic a ted to vyjde tudyma fakt nejrychleji, rano i odpoledne.

BTW, tesim se az omrknu tu instalaci SGi v tvem autobuse :D;)

:D:D:D nechceš si dát sraz na pumpě?Tuto trasu moc neznám. Budu se napojovat z ulice NA STRŽI u nádraží Krč. Je tam mám dojem OMV.

mno ja jsem dneska uz v Dejvicich a pojedu rovnou z prace, jinak bych sme mohli udelat spanilku z jizniho mesta, tak treba priste ;)

Odesláno

Tak lidičky, jsem rád, že jsem vás všechny zase viděl. Bohužel jsme s mladou dorazili celkem pozdě, tak jsem kraťounce pokecal jen s někým. Každopádně co jsem se doslechl, tak to bylo zase pohodový a tak to má být:super

Na dalším srazu už budeme včas. Driver to prý zařídí :myslim:aut:D

Odesláno
Původně zaslal: MJSyticr

No tak když mám u vás slíbenou tu pravidelnou stravu tak vás za odměnu jednou za měsíc vezmu na Džbán :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: MJSyticr

No tak když mám u vás slíbenou tu pravidelnou stravu tak vás za odměnu jednou za měsíc vezmu na Džbán :aut:D

No na to jsem sám zvědavej :D

Odesláno

Tak 40tý Džbán se (teda podle mě) vcelku vydařil. Pravda, nejprve jsem byl vyděšen a opravdu i rozezlen na množství kamionů vyvážejících humus z přehradní nádrže (hlavně na Johna, který tu před časem tvrdil, že na džbáně žádné kamiony nejezdí), nicméně později se nám povedlo na place srovnat a tak se mohl uskutečnit slalomek i projížďka v předváděčkách poskytnutých p. Domanským (jednalo se o 4007 2,2 HDI a Bipper 1,4 HDI) - OPRAVDU DĚKUJEME !!! Po ukončení slalomů jsme se odebrali na dobrou večeři a dlouhý pokec, tak to má na správném srazu vypadat.

Děkuji za příjezd zejména těmto mimopražským delegacím (kdybych někoho vynechal, pak neúmyslně):

Janča 205 (306) + myc.TD

Jarajarda + Stiffler + Marlin

Kejtička + Berkoff

Netopýrka + Pe.Tr + Dundee + Kdo

Petr 406 red + BMW

Vertex

[upravil dne 5/6/2008 Medvěd]

Odesláno

Diky za pekny sraz, supr nalada, pozdravili jsme se s novymi lidmi, pohoda, tesime se na sebetov, a mozna na Liberecky minisraz :)

Odesláno

tak učast si troufám říct že byla snad i rekordní ne? kdyý tak mě sprdněte . Každopádne bylo super a hlavně jsem rád že nám vyšlo počasí páč pár dnů předem to bylo samej déšť .

Vertex a Bohouš mají u mě fakturu na 1/2 nádrže nafty:D

Přikládám pár fotek ať i ostatní vědí o co přišli :papa

post-0-14109600927976_thumb.jpg

Odesláno

Za můj pozdní příjezd se mi někdo odvděčil zaplacením mu jednoho Presa...

Tak to u něj mám! :roll

Nebo u ní! :aut

No jo, ve 22:30 se to rozuteklo a byl konec, ale aspoň s někým jsem dal řeč. Jinak díky Pe.Trovi za díly!

Odesláno

Taky chci poděkovat všem,kteří přijeli na 40.minisraz na Džbán... bylo to supr.. a jak psal už Méďa ohledně těch kamionů několikrát jsem tam byl a nikde nebyli... ale i tak jsme si to myslím hezky užili.. a odreagovali.

Nevím jestli se obsluha zlepšila nebo ne,ale na mě trošku působila,že se snažili... možná se pletu nevím.

Každopádně to bylo supr odpoledne a hezký posezení.

Takže ještě jednou DÍKY všem za pekný den. :super :super :super

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...