Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si moc toho svého Peugeotu neužil:myslim Začlo mi při startu a nasledně při běhu motoru něco rachotit a klepat v motoru Zatím nikdo neví co to je !!! V pondělí mi to budou rozebírat tak jsem zvědavy:o Na tohle jsem při koupi ani nepomyslel že budu lézt do motoru mám 1.6 HDi 66kw a najeto 126 000 Měl někdo podobný problem ? Nebo nevíte co to může dělat Klepání se ozývá na levé straně u rozvodaku

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Rozvodak na leve strane?

Ano urcenie spravnej strany moze byt pre niektorych problem: Hlavny problem moze nastat v pripade symetricky rozlozenych suciastok ako je to v prip. lietadla. Naozaj sa davnejsie stalo: mal ist dolu lavy motor, chlapik sa postavil celom ku lietadlu, lavou rukou urcil tento motor dolu, aj sa dal dolu. Mal sa zvesit sice lavy ale urceny smerom letu, takze sa zvesil zbytocne pravy. Tak nejak to bude aj s tym rozvodakom :papa

Odesláno

Hmm koukám že místo aby jste napsali pokud se s tím někdo setkal co to může být tak se chytáte prkotin!!! Myslím že všichni víme jak rozvoďák vypadá a kde se nachází!!!! Pokud se postavím k motoru abych zjistil co se děje tak určitě nesedím v autě a tudíž ho nemám vpravo ale vlevo!!!!!! Pokud nemáte radu prosím nereagujte děkuji Opravdu ted nejsem moc vpoho :bacha to jistě chápete

Odesláno

no nechci strašit ale takhle se projevuje když se \"potkali u Kolína\" :(

na druhou stranu u tohodle motoru se delaji rozvody v 240tis km :myslim

možna to bude jen ventil :myslim

Odesláno
Původně zaslal: marčelino7

Hmm koukám že místo aby jste napsali pokud se s tím někdo setkal co to může být tak se chytáte prkotin!!! Myslím že všichni víme jak rozvoďák vypadá a kde se nachází!!!! Pokud se postavím k motoru abych zjistil co se děje tak určitě nesedím v autě a tudíž ho nemám vpravo ale vlevo!!!!!! Pokud nemáte radu prosím nereagujte děkuji Opravdu ted nejsem moc vpoho :bacha to jistě chápete

A co si myslis ze si sam co mas problemy? Ze my /ja/ som v pohode? Tak si to aspon trocha sprijemnime...tu nepohodu!!!

Odesláno

Nebo nevíte co to může dělat Klepání se ozývá na levé straně u rozvodaku

Nesrdi sa, ale ťažko ti pomôcť keď nevedno či si si zmýlil stranu alebo nevieš kde sú rozvody teda odkiaľ vlastne ten zvuk vychádza.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no nechci strašit ale takhle se projevuje když se \"potkali u Kolína\" :(

na druhou stranu u tohodle motoru se delaji rozvody v 240tis km :myslim

možna to bude jen ventil :myslim

Vše je možné,i potkat se u Kolína. Proč ne, pokud nesouhlasí km.:myslim

Odesláno

u tohodle motoru se delaji rozvody v 240tis km -144,000 miles / 10 years-pomalá jízda -duchodce

nebo druhá možnost výměna při 180tis km -120,000 miles / 10 years - rychlá jízda- puberták

prostě podle prostředí a stylu jízdy

Odesláno

Ptal jsem se normálním tónem, pro upřesnění nejasné informace. Ale nečerti se, pokud opravdu určuješ strany vozidla stojíc čelem k předku vozidla, tak se lze dočkat čehokoli. Jinými slovy - pravé dveře zůstává pravými, i když se vozidlo převrátí, dokonce i po demontáži, ve skladu.

Rada - rozmontuj a podívej se, anebo zajeď do servisu. Jakou radu jsi chtěl slyšet? Vyjmi z motoru kurvítko?:D

[upravil dne 18.5.2008 P607Olda]

Odesláno

Abych se vrátil k problému. Podle mně je třeba sundat drážkovaný řemen(klíňák a popř. hned vyměnit) a rukou vyzkoušet vůle a řemenicích a napínáku. Pokud to tam bude vše ok, tak sundat kryt rozvoďáku a sundat řemen(hned ho vyměnit). Potom vyzkoušet vůli všech pohyblivých součástek( tzn. Vodní půmpa, napínací kladka, ojniční řemenice a rozvodové řemenice.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Ptal jsem se normálním tónem, pro upřesnění nejasné informace. Ale nečerti se, pokud opravdu určuješ strany vozidla stojíc čelem k předku vozidla, tak se lze dočkat čehokoli. Jinými slovy - pravé dveře zůstává pravými, i když se vozidlo převrátí, dokonce i po demontáži, ve skladu.

Rada - rozmontuj a podívej se, anebo zajeď do servisu. Jakou radu jsi chtěl slyšet? Vyjmi z motoru kurvítko?:D

[upravil dne 18.5.2008 P607Olda]

:D:D .. podla mna to bude ulomene kurvitko ktore mixuje rozvodovy remen na lavej strane :P:aut

hehe.. ma napadlo este - vychadzajuc z tohto, tak zadne kolesa mozu byt aj predne ked sa postavis oproti autu :D

[upravil dne 20/5/08 ALFWORKS]

Odesláno

já když dělal rozvody na 1.6hdi 80kw,řemen a kladky + vodní pumpu jsem si koupil sám,něco málo přes čtyři tisíce za vše.při montáži mi bylo doporučeno vyměnit i řemenici,že se tam projevovala menší vůle,říkám,když už to máte rozebrané,vyměnte to,stala 1928kč.dělal si i výměnu oleju jak v motoru,tak převodovce + výměna filtrů a čištění klimatizace.Já to dělal při 92000km,pač je to z francie a nebyla serviska,takže pro klidné spaní:super za práci chtěli 1180kč,takže celkem asi 11 tisíc :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...