marčelino7 Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Tak jsem si moc toho svého Peugeotu neužil:myslim Začlo mi při startu a nasledně při běhu motoru něco rachotit a klepat v motoru Zatím nikdo neví co to je !!! V pondělí mi to budou rozebírat tak jsem zvědavy:o Na tohle jsem při koupi ani nepomyslel že budu lézt do motoru mám 1.6 HDi 66kw a najeto 126 000 Měl někdo podobný problem ? Nebo nevíte co to může dělat Klepání se ozývá na levé straně u rozvodaku Citovat
vlado-.m Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: P607Olda Rozvodak na leve strane? Ano urcenie spravnej strany moze byt pre niektorych problem: Hlavny problem moze nastat v pripade symetricky rozlozenych suciastok ako je to v prip. lietadla. Naozaj sa davnejsie stalo: mal ist dolu lavy motor, chlapik sa postavil celom ku lietadlu, lavou rukou urcil tento motor dolu, aj sa dal dolu. Mal sa zvesit sice lavy ale urceny smerom letu, takze sa zvesil zbytocne pravy. Tak nejak to bude aj s tym rozvodakom Citovat
marčelino7 Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 Hmm koukám že místo aby jste napsali pokud se s tím někdo setkal co to může být tak se chytáte prkotin!!! Myslím že všichni víme jak rozvoďák vypadá a kde se nachází!!!! Pokud se postavím k motoru abych zjistil co se děje tak určitě nesedím v autě a tudíž ho nemám vpravo ale vlevo!!!!!! Pokud nemáte radu prosím nereagujte děkuji Opravdu ted nejsem moc vpoho to jistě chápete Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 no nechci strašit ale takhle se projevuje když se \"potkali u Kolína\" na druhou stranu u tohodle motoru se delaji rozvody v 240tis km možna to bude jen ventil Citovat
vlado-.m Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: marčelino7 Hmm koukám že místo aby jste napsali pokud se s tím někdo setkal co to může být tak se chytáte prkotin!!! Myslím že všichni víme jak rozvoďák vypadá a kde se nachází!!!! Pokud se postavím k motoru abych zjistil co se děje tak určitě nesedím v autě a tudíž ho nemám vpravo ale vlevo!!!!!! Pokud nemáte radu prosím nereagujte děkuji Opravdu ted nejsem moc vpoho to jistě chápete A co si myslis ze si sam co mas problemy? Ze my /ja/ som v pohode? Tak si to aspon trocha sprijemnime...tu nepohodu!!! Citovat
AnotherOne Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: marčelino7 Nebo nevíte co to může dělat Klepání se ozývá na levé straně u rozvodaku Nesrdi sa, ale ťažko ti pomôcť keď nevedno či si si zmýlil stranu alebo nevieš kde sú rozvody teda odkiaľ vlastne ten zvuk vychádza. Citovat
Pegoo Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no nechci strašit ale takhle se projevuje když se \"potkali u Kolína\" na druhou stranu u tohodle motoru se delaji rozvody v 240tis km možna to bude jen ventil Vše je možné,i potkat se u Kolína. Proč ne, pokud nesouhlasí km. Citovat
Pegoo Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 u tohodle motoru se delaji rozvody v 240tis km -144,000 miles / 10 years-pomalá jízda -duchodce nebo druhá možnost výměna při 180tis km -120,000 miles / 10 years - rychlá jízda- puberták prostě podle prostředí a stylu jízdy Citovat
pastorek Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Mne to pripadá ako preskočený rozvodový remeň alebo prasknutá ventilová pružina. Citovat
mišan Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 cau,a jak je to u 2.0 hdi 79 kw, r.v.2003po kolika tis.km.se delaji rozvody?dik za odpoved Citovat
P607Olda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: marčelino7 Hmm koukám že místo aby jste napsali pokud se s tím někdo setkal co to může být tak se chytáte prkotin!!! Myslím že všichni víme jak rozvoďák vypadá a kde se nachází!!!! Pokud se postavím k motoru abych zjistil co se děje tak určitě nesedím v autě a tudíž ho nemám vpravo ale vlevo!!!!!! Pokud nemáte radu prosím nereagujte děkuji Opravdu ted nejsem moc vpoho to jistě chápete Ptal jsem se normálním tónem, pro upřesnění nejasné informace. Ale nečerti se, pokud opravdu určuješ strany vozidla stojíc čelem k předku vozidla, tak se lze dočkat čehokoli. Jinými slovy - pravé dveře zůstává pravými, i když se vozidlo převrátí, dokonce i po demontáži, ve skladu. Rada - rozmontuj a podívej se, anebo zajeď do servisu. Jakou radu jsi chtěl slyšet? Vyjmi z motoru kurvítko? [upravil dne 18.5.2008 P607Olda] Citovat
lamancha Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: mišan cau,a jak je to u 2.0 hdi 79 kw, r.v.2003po kolika tis.km.se delaji rozvody?dik za odpoved 180t. Citovat
Marselino Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Abych se vrátil k problému. Podle mně je třeba sundat drážkovaný řemen(klíňák a popř. hned vyměnit) a rukou vyzkoušet vůle a řemenicích a napínáku. Pokud to tam bude vše ok, tak sundat kryt rozvoďáku a sundat řemen(hned ho vyměnit). Potom vyzkoušet vůli všech pohyblivých součástek( tzn. Vodní půmpa, napínací kladka, ojniční řemenice a rozvodové řemenice. Citovat
ALFWORKS Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: marčelino7 Hmm koukám že místo aby jste napsali pokud se s tím někdo setkal co to může být tak se chytáte prkotin!!! Myslím že všichni víme jak rozvoďák vypadá a kde se nachází!!!! Pokud se postavím k motoru abych zjistil co se děje tak určitě nesedím v autě a tudíž ho nemám vpravo ale vlevo!!!!!! Pokud nemáte radu prosím nereagujte děkuji Opravdu ted nejsem moc vpoho to jistě chápete Ptal jsem se normálním tónem, pro upřesnění nejasné informace. Ale nečerti se, pokud opravdu určuješ strany vozidla stojíc čelem k předku vozidla, tak se lze dočkat čehokoli. Jinými slovy - pravé dveře zůstává pravými, i když se vozidlo převrátí, dokonce i po demontáži, ve skladu. Rada - rozmontuj a podívej se, anebo zajeď do servisu. Jakou radu jsi chtěl slyšet? Vyjmi z motoru kurvítko? [upravil dne 18.5.2008 P607Olda] :D .. podla mna to bude ulomene kurvitko ktore mixuje rozvodovy remen na lavej strane hehe.. ma napadlo este - vychadzajuc z tohto, tak zadne kolesa mozu byt aj predne ked sa postavis oproti autu [upravil dne 20/5/08 ALFWORKS] Citovat
marčelino7 Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 Tak jsem si byl dnes pro auto po týdenní opravě!!!!! Vyměnili mi rozvody + vodní pumpu + napínák s řetězem a stálo mě to balík:roker Auto šlape a doufám že těmto opravam se už vyhnu Citovat
Neophyte Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 já když dělal rozvody na 1.6hdi 80kw,řemen a kladky + vodní pumpu jsem si koupil sám,něco málo přes čtyři tisíce za vše.při montáži mi bylo doporučeno vyměnit i řemenici,že se tam projevovala menší vůle,říkám,když už to máte rozebrané,vyměnte to,stala 1928kč.dělal si i výměnu oleju jak v motoru,tak převodovce + výměna filtrů a čištění klimatizace.Já to dělal při 92000km,pač je to z francie a nebyla serviska,takže pro klidné spaní za práci chtěli 1180kč,takže celkem asi 11 tisíc Citovat
Neophyte Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 jen čekám,až mě někdo sprdne,že rozvody se tu řešit nemajíííí ty se řeší jinde... Citovat
marčelino7 Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 DAl jsem to v Ostravě do Badcar a už nikdy více!!! Stálo mě to 12 tisíc za práci si vzal 4000 kč dělal rozvody + ten řetěz Prostě hrůza:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.