Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mužete mi někdo doporučit nějaky šikovny měnič kolem 300W.Měl jsem pujčeny jeden od kámoše ale tomu pořád hučel ventilátor.Druhej kámoš ma měnič z 24V na 220V a ventilátor se spouští sem tam.

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

Chci to pro napajeni notebooku atd.potřebuju to do kamionu a občas do osobaku.

Hm, na notebook 300W nepotřebuješ - podle mě by stačila sehnat něco jako je TOHLE, jenže na 24V to není... :myslim

Odesláno

nemusí to byt na 24V,ale aby to hlavně dělalo 220V,nebudu to mít jenom na notas.těch 300w je lepší když tam bude nějaka ta rezerva když tam připojim ještě něco

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

nemusí to byt na 24V,ale aby to hlavně dělalo 220V,nebudu to mít jenom na notas.těch 300w je lepší když tam bude nějaka ta rezerva když tam připojim ještě něco

To je dost podstatný parametr. Pro notebook by stačilo asi 70 W. Myslím, že jednodušší by bylo sehnat zvlášť pro 12 V a zvlášť pro 24V.

Ten požadavek na 300W se mi zdá přehnaný.

Odesláno

stači ten na 12V,kamion ma i na 12V.300W je lepší i do budoucná nikdy nevíš co tam budeš chtít připojit.Mam pujčený 375W ale jedina nevíhoda na něm je že ventilátor furt hučí.Kámoš ma v kamionu 300W a ventilator se zapne jen sem tam.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ja jsem dřív jezdil taky kamionem a taky jsem řešil ten samý problém.Napřet sem si koupil v kauflandu v akxi mněl na štítku 300/600 W.a neutahl ani video. Tak sem se n....l a šel sem jim to omlátit o hlavu.udělal sem jim tam takovy trapas že mně okamžitě vrátili peníze.a pak jsem si koupil mněnic od F. HAMMA 300W z 12Vna 220V a spokojenost:super Utahl DVD a telku s uhlopříčkou 37 cm.plus zesilovač na antenu.cena 1550,- KAMIONEM už bohužel nejezdím:( ,ale mněnič sem tam využiju a jsem sním spokojený.

Odesláno

Ahoj,

resil jsem podobny problem v okamziku, kdyz jsem ziskal laptop uplne bez baterie a chtel jsem jej pouzivat doma i v aute (12V). Nekde na aukru jsem nasel univerzalni zdroj pro laptopy spolu s celou sadou koncovek. Velkou vyhodou je, ze ma napajeni 220 i 12V. Cena byla prizniva okolo 500,-. Od te doby co jej mam, tak laptop bezi nepretrzite, zdroj se nezahriva ani nehuci.

Neni to prilis vykonne zarizeni ale pro male pocitace to bohate staci. Pokud bude zajem, tak jakmile prijedu domu, tak nafotim a poslu obrazky.

Odesláno

jazdim na kamione bohuzial, a mam menic z 24/220... 300W.. utiahne uplne v pohode notebook, pridavne repro 5+1 a este aj nejaku tu nabijacku na mobil... vetrak sa pusti len sem tam. Predtym som mal 12/220 a zhorel asi po mesiaci.. z 12/220 nedoporucujem, makky zdroj, hreje sa a casto pusta vetrak...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Máš pravdu že se často spouští ventylátor,ale chtel jsem říct,že nezáleží co je napsané na štítku,ale jak jsou kvalitní střeva.Ten mněnič sem používal skoro každy den něco málo přes dva roky,a fakčí dodnes.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...