Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tož se nám to nachýlilo, zítra razíme... PeTr se laskavě obětoval a narval si auto e-shopem, neb do mého se to jaksi nevejde. Navíc bude e-shop zítra ještě posílen o překvapení speciálně pro Seč (jestli to z tiskárny v 15 hodin dovezou jak slíbili).

Pak ještě další překvapení, které se bude vyzvedávat na Peugeotu ČR, a tradá na Seč. Je to překvapení milé, máte se na co těšit.

Takže, kdož jste řádní členové, NEZAPOMENOUT SVOU KARTIČKU ČLENA, neb bude jistě frmol a řádní členové budou mít přednost! ;)

Odesláno

Děkuji Garfieldovi za odvahu s kterou převzal na sebe starosti spojené s prodejem na 22. srazu, doufám, že fronta u stánku bude nekonečná

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Kartičku mám,ale není k nynějšímu autíčku(ještě jsem to nestihla změnit).

Je to problém?:myslim

To víš že není problém - jde jen o to podle aby se dalo podle něčeho poznat kdo je řádný člen a kdo neřádný. Tož podle kartičky, protože seznam řádných mi z databáze nejde vyjet.

Ty máš navíc výhodu, že v tvém případě všichni vědí, že jsi řádná ;)

Odesláno

Garfielde pls skovej mi tam jedny cerny podlozky pod SPZ s peugeotclubem, ty co sem mel bohuzel odcestovali s 405ou :( Prijedu v patek ... nebo i ve ctvrtek ...

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Garfielde pls skovej mi tam jedny cerny podlozky pod SPZ s peugeotclubem, ty co sem mel bohuzel odcestovali s 405ou :( Prijedu v patek ... nebo i ve ctvrtek ...

OK, budou-li. Netuším, kolik čeho je - vše je na hromadě v PeTrově autě spolu s inventurním soupisem.

Píšu si tě.

Odesláno

Ted jsem si jí dal do kešeně a říkal jsem si:bude se hodit raději jí vemu s sebou na vílet...:roker:roker

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Scratch

buuuuu, ja mam karticku asi v tiskarne :-((((((((((((

neboj, bude tam seznam řádných a budeš určitě obdarován i bez plastiku :mrk

Odesláno

Dostanes propagacni letacek s registracnim navodem :)

nikdo Ti prece nebrani, stat se radnym clenem, a nejake vyhody mit museji ;)

2scratch: a proc ji davas do tiskarny? :D

kdyztak si to overime, budu tam mit notebook, ale preferuji aby ti co ji maji si ji vzali ssebou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...